Ya böyle karaya vurmuş balık gibi çırpınmak zavallılık bence. Fotoğrafım yok ve bir iletişime böyle kesinlikle başlanmaz, rahatsız edici dolayısıyla bu cevabı almayı hak etti. Ha bir de "direk" kelimesini görünce tuzu biberi oldu tabii. Agahakfl po*pon çok güzel kokar eminim mesajı bile daha az rahatsızlık verici bence :d kendinden emin erkeklerin hastasıyım. Karşı cinsi bırak kimseye muhtaç olmayan. En g*ötü boklu kız bile muhtaç kişilikli insanlardan rahatsız oluyor, seçimleri bile daha kaliteli artık lütfen ya.. Bazen bazı şeyleri kusmak gerekir.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar görüşleriniz için teşekkür ederim bir sosyal deneydeydiniz
Hangi kelimelerin sana söylenmesi kesinlikle hoşuna gitmez?
Tam trollemelik var ya off içim gitti şu an. Böylelerine napıcan biliyo musun? Aşkım nude atim mi diceksin, o da ah at ivit dicek. Sonra kaka yapan kıllı gey popolu resim atıcaksın, libidosu elinde kalıcak. Bizzat tarafımdan denenmiş ve sonuç alınmıştır şsdlfdsş lütfen soru sormayınıs
Sen kafayı yemişsin bebeğim gayet kendimden emin yazıyorum bunu emin ol. Senden bir bk olmaz ve mutlu olamayacaksın kendine çeki düzen ver bence bu böyle slak salk gitmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kaba kelimeler
Tam trollemelik var ya off içim gitti şu an. Böylelerine napıcan biliyo musun? Aşkım nude atim mi diceksin, o da ah at ivit dicek. Sonra kaka yapan kıllı gey popolu resim atıcaksın, libidosu elinde kalıcak. Bizzat tarafımdan denenmiş ve sonuç alınmıştır şsdlfdsş lütfen soru sormayınıs
Pembe profilsin, dolayısıyla âmın var. Yürünebilir
Her ne kadar özel hissetseniz de, reelde ya da diğer platformlarda da aynı nedenle yürünüyor size, farkına varın çocuklar
🤣😂😂😂🤣🤣🤣 yarıldım
Sen kafayı yemişsin bebeğim gayet kendimden emin yazıyorum bunu emin ol. Senden bir bk olmaz ve mutlu olamayacaksın kendine çeki düzen ver bence bu böyle slak salk gitmez
Ohh yarasın bana gkkf
Ya hayır yaa Allah kahretmesin
O po*po mesaji bana da gelmişti
Bu arada detayın ruh halimi tercüman
Sürekli cips yiyince böyle oluyonuz işte. Beyin yerine acı sos akıyor o da gözlere vuruyo
Yiyince deyince acı sos değil de göz kanaması yaşadım. Gerçekten şu an yaşadığım duruma yaklaşman göz kamaştırıcı. Kanamayı durdurdu. Xd
www.enerjiburaya.com/.../9-metre-agac-direk.jpg
Bunun konuyla direkt olarak ne alakası var xd
Erkek gibi konuşan kız ve ''Paşam'' ve ''Kardeşim'' lafını kullanan erkek
Tam kız düşürdüm sanmış eli bi yerine kaymış patttt thug life yapmışsın hahahajns helal karşimeee
Valla ben kimseye yazmamda rahatsiz etmemde gerisi beni ilgilendirmez
Bunu yazanın nickinin baş harfını söyler misin rica etsem? Çünkü bana çok tanıdık geliyor bu yazma şekli
Şişirilmiş bir balonsun ama günün birinde o balon patlayacak haberin olsun.
Balon balığına döndüm haberin yok amca
:D
(Hatun) h'si dahi söylenmemeli
şiddetle kaçınınız
Benim abartma seviyesi
Tabii abartırım böyle yakışıklı erkeklere prim vermemek lazım
Anlamadım biri bana açıklar mı
Ben de anlamadım hayal dünyamı azıcık yazıya dökmüş olabilirim
Anlayana baya mesajlar verilmis ben anladım sndnsm
Anlat ki bizde anlayalım
O degilde ben Nos tupune takildim kanka 😂
Satabilirim. Kuru sistem. Turbo için uygun