- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 ayDamarıma iyice basılmadığı sürece hiç kimseyi kırmam. Şahsıma , kişiliğime hakaret edilmesin yeter ki. 👍 çok sevdiğim çevrem olduğun da devamlı içime atarım , kırmam kimseyi , peki peki der geçerim hep 👍
14 Yorumla- 3 ay
Bazen en güzeli de bu oluyor işte , susmak
- 3 ay
Evet evet 👍 susmayınca konular daha çok büyüyor. Telafisi daha zor yerlere gidiyor o zaman da.. 👍
- 3 ay
Haklısın kesinlikle öyle 👍
- 3 ay
🙏❤
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
3 ayBeni tartısırken asla aglamam. Eger haklıysam İçinden gecerim.
Onun dışında kimse öyle kolay kolay üzemez.
Duygusal degilim ama duygularım darma dagın anlayamazsın😏
https://www.youtube.com/embed/X4uUJYvLzI815 Yorumla- 3 ay
Bende haklı olsam bile tartışıp kimseyi kırmamak için susar hemen ağlarım 😢 kimseyi kırmam kimseye zarar vermem benim gücüm göz yaşlarıma yetiyor
- 3 ay
Boş ver Degmeyecek insanlara ne üzüleceksin
Seni aglatmayı göze alanın anasını bile aglatacaksın ki kimsenin göz yaslarına sebep olmasın - 3 ay
Haklısın da işte Ben duygusal bir insanım oyuzden de olmuyor çabuk üzülüp kiriliyorum işte
- 3 ay
Peki sen yinede öyle yapma🙋🏻♂️✨
- 3 ay
tamam pikiii 😊😊
Yemin ediyorum ben balık burcuyum kimseyi kıramıyorum yani hiç kimseye hiçbir şey yok diyemiyorum ama yok demek lazım bazı yerlerde çünkü bizim yoktu öniklerimiz bize hep diyor
17 Yorumla- 3 ay
Bende öyleyim işte buda beni bazen çok üzüyor yipratiyor , çok duygusal olmak ta iyi bir şey değil
- 3 ay
Hemde nasıl
- 3 ay
En güzeli boş ver vicdanen rahat oluyoriz en azından , atasözünün doğrusu şu şekilde " iyilik yap denize at hâlîk bilmezse mälik bilir
- 3 ay
Rica ederim 🙋 iyi akşamlar dilerim 🙏🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
3 ayDuygusal değilim hatta fazla duygusuzum ve hiç bir zaman sustuğum için ağlamadım zira söyleyecek bir şeylerim olduğu sürece susmayı tercih etmedim.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Oldu, hem de birkaç kez değil, defalarca oldu 😔🌧️ Susup ağlamak bazen güçsüzlük değil, kalbini koruma şekli aslında. Ama içe atmak da insanı içten içe yorar. Bir noktadan sonra, sakin ama net şekilde kendini ifade etmeyi öğrenmek zorunda kalıyorsun 💬✨ Sen de böyleysen fazla hassas değil, sadece fazla incelikli bir kalbin var diyebilirim 💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
3 ayBu günümü dışarıya çok belli etmiyor olsam da fazlasıyla duygusal birisiyim. Kolay kolay da ağlayabilen biri değilim, içime atarım hep.
21 Yorumla- 3 ay
Biliyorum 🥰😊🙂
Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çok duygusal olduğumu söyleyemem biraz katıyım, kırmam gerekiyorsa da kırarım farketmiyor ben ağlayacağıma o ağlasın.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Duygusal biriyim ama kırmam gerekiyorsa da kırarım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 205,8b cevap paylaştı.
u 3 ayDuygu bırakmadılar artık.
00 Yorumla
3 ayÇok duygusalimm. valla sinirlenince herkesi kırıyorum kirarimda.. istemeden bı anlık sinirle oluyor. Ama sonra yumuşarim. ve gönlünü alirimm
11 Yorumla- 3 ay
Oluyor aradaa öyle şeyler
3 ayYengeç olup ağlamamak olur mu hiç, ama çok şükür içime atma huyum yok. Hem konuşurum hem ağlarım 😂
18 Yorumla- 3 ay
Aynı ben işte 😂 ağlayarak konuşan yegane insanlarızz biz
- 3 ay
Bazen konuşmak da yetmez, bütün telefon listemdekileri arar tekrar tekrar anlatır, ağlarım 😂😂😂
- 3 ay
Bende uzulunce çok konuşma ihtiyacı hissediyorum nedense , ve detaylı bir şekilde anlatırim 😂
- 3 ay
Evet ya, çok aşırı aşırı büyütüyoruz herhalde içimizde duyguları, o yüzden bin kere de anlatsak gitmiyor onun enerjisi 😂😂
- 3 ay
İşte hepsini anlatincabe içimizdekileri boşalınca rahatlıyoruz
- 3 ay
En doğrusu ve sağlıklısı da o zaten
- 3 ay
Tabiki en azından içimize atmiyoruz
- 3 ay
Kesinlikle ♥️
Maalesef evet. Aşırı kırılgan ve hemen alınan bir dalak olma özelliğimi yok edip gamsız başına buyruk biri olmak için neler vermezdim
13 Yorumla- 3 ay
Al benden de okadar herşeye duygusal bakıyorum yengeç burcu olduğum için çabuk kırılıp üzülurum hemen ağlarım
- 3 ay
Kesinlikle öyle 👍😂 çok mantıklı düşünüp duyguları ile hareket eder , yengeç duygularının esiridir oyuzden işte adam olmaz akillanmaz 😂
3 ayDuygularımı derin yaşarım onun için yüzeysel takılmayı tercih ederim.
11 Yorumla- 3 ay
Yaa ne güzel
3 ayHer ne kadar duygusal olmak istemesekte evet maalesef
11 Yorumla- 3 ay
Çok zor oluyor
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
3 ayHiç duygusal değilim. insanları istemeden kırdığım olabiliyor bazen…
13 Yorumla- 3 ay
Bir yönden güzel bir şey bu , çünkü duygusal olmak çok yıpratıcı oluyor gerçekten
- 3 ay
Doğrudur.
- 3 ay
❤️💞🌹
3 ayİnsanları kırmam gereksiz tartışmalara girmem bu yüzden ağlamam
12 Yorumla- 3 ay
Bende bunları yapmadığım için ağlarım
- 3 ay
Ağlamak iyi geliyorsa ağla, ama başka bir nedenle ağlama göz bebişlerine yazık
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. bence duygusallıkta ölçüyü bilmek lazım. insan kırılacak şeyler olursa ağlarım ben de.
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle katılıyorum sana bu denge olmazsa insanı yorar ve yıpratır
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Zayıfken evet ama artık oyle sacma sapan seyler yapmiyorum
13 Yorumla- 3 ay
Çok duygusal olmakta çok zor oluyor
- 3 ay
Evet 👍
- Kişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı.
s 3 ayDuygusallığımı olabildiğince kenara itiyorum.
13 Yorumla- 3 ay
Bunu başarabilmrk gerçekten büyük bir erdem ben yapamıyorum maalesef herşeye duygusal bakıyorum herşeye çabuk üzülürüm buda beni çok yipratiyor
- 3 ay
Erdem değil de kendinden birçok şey tüketip öyle oluyorsun çok daha vicdansızdım o da tüketiyor en iyisi ortası
- 3 ay
Haklısın 🥺
Aşırı bundan nefret te ediyorum insanın en savunmasız damarı
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle 😌🥺
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 ayEvet, duygusal biriyimdir ama bunu herkes görmez, içimde yaşarım çoğu şeyi, kolay kolay belli etmem.
13 Yorumla- 3 ay
Bende hemen ağlarım 😢 kimseyi kırmam kimseye zarar vermem benim gücüm gözyaşlarıma yetiyor 🥺
- 3 ay
Zaten karşımızda ki kişilerde bundan faydalanıyor. Ve bizi zayıf yerimizden vuruyor 🥲
- 3 ay
🥺🙂😢😌
3 ayHayır. Her şeye ağlayan insanlara hep sinir olmuşumdur. Üzüntü duygusunu hissetmem ben. Ya mutlu olurum ya da sinirlenirim. Insanın tabi sevgi merhamet duygusu olacak. Bitkilere, çiçeklere, doğaya karşı.. Bu farklı bir şey. Yani kısacası mutlu olun. Kıyaslama yapacak olursak Sinirlenmek bile üzülmekten daha iyidir. Kendinizi üzmeyin
00 YorumlaCok buyuk seyler yasayip hic tepki veremedigim uzulemedigim olur ama kucuk bir kusun incinmesi ya da eski zamanlarda yasadigim sacma bir olay icin bile uzun sure aglayabilirim
11 Yorumla- 3 ay
Bende de oluyor o nedense , çok farklı bir duygu akışım var
Herzaman ya burcum dan dolayı sanırım balık burcuyum
25 Yorumla- 3 ay
Bende yengeç
- 3 ay
Aynen öyle 👍 herşeye duygusal baktıkları için çabuk kırılıp üzülür herşeyi kafasına takar bu bizi çok yıpratıyor üzüyor maalesef
- 3 ay
🥺🌸💞
3 ayKalp kırmayı sevmem ama karşımdakini kırmadığımda ben kırılacaksam kırarım çekinmem
11 Yorumla- 3 ay
Bazen öyle olmak gerekiyor
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 3 ayDuygusal bir tarafım var , ancak mantığımı da ekarte etmiyorum. Kavga esnasında mesela kırıcı bir insan değilim, bu huyumu seviyorum.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 312 cevap paylaştı. insanları kırmamak için susup, onların beni daha da kırmamaları için hayatımdan çıkardığım çok oldu...
00 Yorumla
3 ayBalık burcuyum dusun artık :)
13 Yorumla- 3 ay
Bende yengeç burcuyum oyuzden çok iyi anlarım , bizi bizden başkası anlamaz zaten 😂
- 3 ay
Oyle 😂 yukselenim de yengec bu arada
- 3 ay
Harikasın 👏👏🧿🌸
Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Hem duygusal hem mantık ikisi bir arada
19 Yorumla- 3 ay
Ne güzel ya
- 3 ay
Bence güzel 😂 en azından denge var ya çok duygusuz bir insan olsaydın daha mı iyi 😂
- 3 ay
Bencede o dengeyi sağlamak önemli işte
- 3 ay
Kesinlikle Öyle insan ilişkilerinde çok iş yapıyor birlik ve beraberlik açısından ve evet duygusuz olmak daha mı iyi dedin bilmiyorum tatmadığım için nasıl bir şey bilmiyorum iyimi kötümü 😀 biz hemen vicdan yapıyoruz ordanda manipüle edenler bazen oluyor ama farkındayız bu daha üzücü oluyor bilmek :)))
- 3 ay
İnsanlar bizim zaafimizdan çabuk faydalanıyor zaten 😂 duygusal insanlar kırmak istemediği için kendini paramparça eder kendini üzer 🥺
- 3 ay
Doğru söylüyorsun haklısın 👍☺️💖
Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Değilim buzdan yapıldım ben
11 Yorumla- 3 ay
Yok be vicdanlı bir insansın sen
Fazlasıyla duygusal bir insanım maalesef ki
13 Yorumla- 3 ay
Çok kötü bir şey ya 🥺 herşeye üzülüp kafamıza takıyoruz
- 3 ay
🥺😌
- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
3 ayDuygusal bir çiçeğim ya
11 Yorumla- 3 ay
Çok zor bir şey ya 🥺😌
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
3 aycook duygusalim, balik etkisinden kaynakli heralde
11 Yorumla- 3 ay
Bende yengeç olduğum için öyle su gurubu çok hassas oluyorlar çünkü
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
3 ayFazlasıyla hiç istemesemde
11 Yorumla- 3 ay
🥺😌
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
3 ayEvet duygusal bir insanım özellikle sinirlenince
15 Yorumla- 3 ay
Aynı ben işte 😂
- 3 ay
Abla huylarımız çok benziyor 😂😂
- 3 ay
Keşke bu huyun benzemedeydi 😂 çünkü duygusallik insanı çok yıpratıyor üzüyor maalesef
- 3 ay
Abla bu huyumdan ciddi anlam da çok yoruluyorum ama elimden bir şey gelmiyor yoksa sinir krizi geçiriyorum
- 3 ay
Seni okadar iyi anlıyorum ki bende aynı sen gibiyim herşeyi kafama takarım çabuk kırılırım , çok uzulunce hemen ağlarım 😢
- Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı.
m 3 ayÇok duygusalım.
11 Yorumla- 3 ay
Bende
Çok duygusaldım ve çok oldu susup içime attığım ağladığım sessiz sessiz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Duygusal biriyim
14 Yorumla- 3 ay
Çok zor bir şey duygusal olmak
- 3 ay
🥺😌
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
u 3 ayDuygusalım ama her şeye ağlamam.
11 Yorumla- 3 ay
En güzeli
3 ayMaalesef evet, Dünya hassas kalpler için cehennemdir
00 YorumlaBence herşeye duygusallık katan insanlar üzülmeyi hak ediyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ağlamak güzel olurdu ama ağlayamamak, zayıf noktanı göstermemek için çabalamak çok zor.
00 Yorumla
3 ayÖnceden çok duygusal biriydim şimdi umutsuz biriyim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı.
3 ayAglamam da bazen anlamiyorum insanlari, bazıları net olmadığı için üstü kapali konuşuyor
00 Yorumla
3 ayBir akrep burcu olarak evet özellikle duyguları derin ve uçlarda yaşarım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Benim her şeye gözlerim dolar. "Ula buna da mı beee?" denilen şeylere daha çok dolar, taşar 😅
00 YorumlaBaya ama mantıklı olduğum anlar da oluyor şimdi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 953 cevap paylaştı.
3 ayDeğer verdiğim önemsedigim insanlara karşı duygusalım ama kafama takma sürem kısadır
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 970 cevap paylaştı.
3 ayTartışmayı da ağlamayı da sevmiyorum daha çok konuşarak çözüm güzel
00 Yorumla
3 ayAğlanacak şeye gülüp gülünecek şeye ağlayabilirim duygusal değil dengesizim galiba
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Duygusalim evet.
12 Yorumla- 3 ay
Güzel bir şey mi bu peki
Gizli Üye(25-29)3 ayÖnceden kırmamak içindi simdi uğraşmamak için tartışmıyorum
00 Yorumla
3 ayİçin dışın bir olsun..
Asla başka insanlar üzülmesin diye kendini üzme. Unutma, sen kaldırabiliyorsan, onlar da kaldırabilir.
Bob Marley.
00 Yorumla
3 ayCokkk inanilmaz duygusalim biri biseu dese hrmn aglarim bu ozelligimden nefret ediyorum ama bu sira kullaniyorum bu ozelligi
00 YorumlaBence düşünmene gerek yok. İnsanlar gerçek dost değil zaten herkes kırılabilir düşünmek için hayat çok kısa
00 Yorumla
3 ayDuygusal insanları her kes zayıf sanar cocuk bahçesindeymişsin gibu tavir yapar her kes aşağılar
00 YorumlaKendimi bildim bileli aglardim ta ki.2 seneye kadar cevremdeki nankorler menfaatciler beni. gamsiz yapti. artik herseye gülüp geciyorum
00 YorumlaÖyleyim
11 Yorumla- 3 ay
Duygusal olmak çok zor
- Kişilik & Karakter konusunda 460 cevap paylaştı.
3 ayDeğilim ne duygusu
11 Yorumla- 3 ay
Aman boş ver daha iyi
eskisi kadar değil
11 Yorumla- 3 ay
Valla en güzeli
Fazlasıylaa hhemde
13 Yorumla- 3 ay
Çok zor bir durum bu
- 3 ay
🥺🙂😌
3 ayÇok duygusalım
13 Yorumla- 3 ay
Burcunuz ne peki
- 3 ay
Terazi burcuyum ben ya siz
- 3 ay
Yengeç
Evet çok duygusal olduğumda ağladığım oldu
11 Yorumla- 3 ay
Bende öyle oluyorum işte
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u 3 ayÇok fazla duygusalım
13 Yorumla- 3 ay
Çok zor bir durum bu
- 3 ay
Öyle vallahi abla
- 3 ay
🥺😌
Duygusalım
12 Yorumla- 3 ay
Duygusal bir kişiliğe sahip olmak insanı çok yıpratıyor
- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi