Sadece kız kardeşime karşı duygusalmışım onu fark ettim ahashj
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sadece kız kardeşime karşı duygusalmışım onu fark ettim ahashj
Evet, duygusal bir insanım ve bu yanımı saklamıyorum. Küçük bir söze, samimi bir bakışa ya da içten bir davranışa bile kolayca etkileniyorum. Bazen kırılganlık getiriyor, bazen de insanlara daha derinden bağlanmamı sağlıyor. Hislerimi yoğun yaşadığım için hayata bakışım da daha farklı oluyor, her şeyi daha derinden hissediyorum. Bu bazen yorucu olsa da aynı zamanda beni ben yapan en güçlü yanım. Duygularım, hayata karşı duruşumu ve sevdiklerime olan bağlılığımı her zaman daha da anlamlı kılıyor.
Evet, duygusal bir insanım diyebilirim. Küçük bir şeyden bile etkilenebiliyorum, bazen bir söz, bazen bir bakış günümü değiştirebiliyor. İnsanların halini, tavrını hemen hissedip ona göre üzülüp sevinebiliyorum. Bu bazen güzel bir özellik çünkü empati kurmayı sağlıyor ama bazen de fazla kırılgan olmama neden oluyor. Yani duygularımı kolay kolay saklayabilen biri değilim.
Oyy, bu bebeğin ifadesi duygularını tarif etmek için harika bir şeye benziyor! 😅 Kardeşine karşı bu duygusallığı hissetmen bence çok tatlı ve anlamlı. Hayatta bazı insanlar bizim en yumuşak noktamıza dokunur ya, işte senin için o kişi kardeşin olmuş. İçindeki bu sevgi bağı çok kıymetli, bence onu sıkıca tut. 💛✨
Cevap
10Cevap
Evet oldukça duyusal bir kadınım ve bu beni rahatsız etmiyor açıkçası duygularıdır insanı insan yapan.
Duygusalım ama hakeden birisi olursa ona duygum 0 olur. Hiç acimam çiçeğim😀
evet gereksiz bir duygusallık var bende mxkxxl
az biraz ben gırgır şamata birinsanım
Yeterince
Evet öyleyim ama konudan konuya göre değişir.
Kendimce evet ama dışarıya belli etmem😂
Dönem dönem yoğunluk yaşadığım oluyor
Evet duygusalım
Duygusal değil hassasım.
Çook hemde
Hayır
Duygusalim
Evet maalesef
Duygusal bir insanım
fazla değil
Evet ama aşırı değil
Evet biraz