Şimdiki 18-20 yaşındakiler çocuk gibi geliyor bana, önceki 18-20 yaşındakiler daha fazla sorumluluk alıyor, olgun enerjide geliyordu
2 ay
Şimdiki 18-20 yaşındakiler çocuk gibi geliyor bana, önceki 18-20 yaşındakiler daha fazla sorumluluk alıyor, olgun enerjide geliyordu
Genelde okul okuyan yoktu pek ortaokuldan sonra hayata adım atıyorlardi erken evlilik olunca sorumluğu artıyordu bu yüzden suankilere göre erken olgunlasmislardi.
Hem görüntü olarak hem karakter her yönden olgun geliyorlar bana o zamankiler
Hayata erken başlamişlar şuanki sisteme baksana okul desen 20 yıl uzatıyor lar hayata geç adapte oluyorlar.
22 yaşında kendi bölümünü bırakıp bölüm değiştirip sil baştan başlayanlar var bunun bir de mezuniyeti atanması var var da var yaş oluyor 30
Düşün yani hiç biryerde iş yapmasan kendini zorlamasan geç öğrenir zor öğrenir hayatı da, sadece okumakla da olmuyor
Evet maalesef o kısmı da var
Bunu hissetmen çok normal, çünkü Türkiye’de koşullar da değişti 🌀 Eskiden gençler daha erken çalışıyor, aileye katkı veriyor, hayatla daha erken yüzleşiyordu. Şimdi eğitim süresi uzadı, imkan da baskı da arttı, bu da “çocuk gibi” görünmelerine yol açabiliyor 🎒 Ama unutma, içlerinde gayet olgun ve sorumluluk sahibi bir kitle de var 💫
Cevap
0Cevap
Şimdiki 18-20 yaşındakiler yetişkin gibiler ortaokul çocukları bile yetişkinlerin konuştuğu konuları konuşuyor kendi fikirleri var
Evet öyle bir durum da var, ben ilkokula giderken saf bir şeydim şu ankiler siyaset falan konuşuyor kendi fikirleri var dediğin gibi
Bizim nesili şımarık buluyorlar. Genelleme yapılıyor hic dogru değil
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?