Aslında cinsellikte paylaşacaktım ama bence daha çok karakteri ilgilendiriyor. Daha yarım saat önce babamgilden arabayla dönüyordum, parkta bir kız, yanında ki oğlanın kucağına oturmuş bir yerlerini öpüyor. Tövbe Yarabbim. Kuzenimin akranları yani 14 yaşında ki daha çocuk diyebileceğimiz kişiler şimdiye kadar sayılamayacak kadar çok kişiyle çıkmış ve öpüşmüş. Kardesilerinize, çocuklarınıza sahip çıkın millet, onlar da böyle yollara sapmasin. Siz ne düşünüyorsunuz? :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar edepsizleşmiş kısacası.. Herkes kendi edebinden sorumlu... Ben bakir erkeğim birgün evlenirsem evleneceğim kızla herşeyi yaşarım düşüncesi ile yaşıyorum evleneceğim kızın yüzüne bakabilmek için hiç bir kızla cinsellik yaşamıcam... Edepsizlik yaomıcam
22 Yorumla
Soran+1 yılHelâl 👏
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler.. bu kız erkek olsun kız erkek le alem yapıyor erkek her kızla alem yapıyor bu insanlar birgün evlenirseler eşlerinin yüzüne nasıl bakarlarya gerçekten insanların vefasızlığı karanlığı aydınlatıyor
En İyi Cevaplar
Çocuklar için iyi de tabi kültürümüz ve ahlaki değerlerimiz için kötü karşılanan bir durum. Şimdiki nesil eğitimlerini internet ve televizyondan aldıkları için böyle oldular hep. Utanma kalmadı kimsede. Kız evlat sahibi olmak zor valla bu devirde
00 Yorumla
+1 yılOnlarda oyle anne baba olduktan sonra sokakta hallederler de o isi
00 Yorumla
+1 yılÖyle düştü ki ahlak seviyesi. Cenaze namazı kiljnsa yeridir
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
+1 yılben 7 yaşındayken annem eve çağırmasın diye düşünür çağırdı zamanlardda üzülürdüm şimdi ki nesil 7 yaşında kız derdine düştü =P
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 459 cevap paylaştı. 32 yasım.
ilk cinsel deneyimim :20 yas
26 yastan sonra aktif bir şekilde dunyanın anası s... ktim.
neden 26 ?
Okadar bekledin niye yaptın?
Ortalık oros... pu ve cocukları kaynıyor s... kmezsem verem olurdum.00 YorumlaKızların böyle yapması normal geliyor bana artık. Tarih boyunca dişi kesim her zaman erkeğin dikkatini çekmeye çalışmıştır.
00 YorumlaKötü mü yaptığı, ben de yapıyorum bana zararını görmedim, kimseye de zarar vermedim. Daha çok mutlu ediyor insanı. Yapamıyosunuz diye kıskanmayın.
145 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman bir ülkede yaşıyoruz, bari ülkeye saygın olsun. Kimse milletin cinsel hayatını görmek zorunda değil.
- +1 yıl
Müslüman bir ülke ne demek? Herkes zorunlu müslüman oluyor da ben mi bilmiyorum? Ayrıca laik bir ülkede yaşıyoruz. Kimse kimsenin cinselliğini görmek zorunda değil diye bir laf olamaz, asıl kimse kimsenin cinselliğine karışamaz diye bir laf olur. Saygı başkasının hayatına karışmamakla olur. O saygıyı da siz karışarak çiğniyonuz. Kaç taneniz kuranı hatim etmiş kaç taneniz her ayetin türkçesini ezbere biliyor çok merak ediyorum doğrusu. Bu lafından siz islamı inanç değil, gelenek haline getirmişiniz belli. Çünkü herkesi zorunlu müslüman kılmaya ve o kurallara uymaya zorluyosunuz. Sizinki artık inanç değil gelenek.
Soran+1 yılSaygı, başkasına saygısızlık yaptığın yerde son bulur. Kapiş? Çok yiyişen çift istiyorsan git New York'a, Los Angeles'a. Ayrıca kimse Müslümanlığı zorunlu yapmıyor. Askerlik mi bu? Çoğunluk müslüman olduğu için müslüman insanlara saygı duymak zorunda. Azıcık kitap oku da algilaman gelişsin.
- +1 yıl
Kimse kendi hayatında senin istediğin gibi davranmak zorunda değilki? Seni mi öpüyor seni mi elliyor? Senin de öpüşmemenden rahatsız oluyorum ben o zaman. Nolcak şimdi? Öpüşcek misin? Kimse kendi hayatında yapcağı şeyleri, senin rahatsız olup olmucaklarına göre seçmek zorunda değil. Kimse kimseyi memnun etmek zorunda değil. Bu saygısızlık değil kendi hayatıdır. Ama sen bu hayata karışıyosan asıl saygısızlığı sen yapmış olursun o değil. Senin doğrun ve yanlışın başka olabilir farklı olabilir. Sırf senin doğrun ve yanlışın farklı diye o kişi senden farklı davrandığı için saygısızlık yapmış olmaz çünkü kimse herkese göre davranamaz. Herkesin düşünceleri farklıdır. Senin yanlışın ve doğrun yüzünden de kimse sana uymak zorunda değildir. Siz saygı değil herkesn sizin gibi olmasını istiyosunuz farklı düşünceleri çekemiyorsunuz o bahsettiğniz saygıdan sizde bir gram yok.
- +1 yıl
Hergün ezan sesinizi dinleyenler o müslüman olmayanlar ama sizin klise yaktığınız gibi onlar cami yakmıyor. Siz saygıyı bahane ederek herkesi islama uymaya zorluyor ve tek saygı görenin islam olup başkalarına baskı yapmak istiyosunuz. İşte bu tamamen müslüman yapmaktır. Saygının çoğunluğu azınlığı olmaz. Size yeterince saygı gösteriliyor ama siz asla bunu göstermiyorsunuz. Saygı başkasının hayatına karışmakla olmaz. Sen görüyosun sen sevmiyosun diye o saygısızlıkta olmaz. Kimse size uymak zorunda değilki. Saygı dediğin birbirinin düşüncesine karışmamakla olur. Birbirinin yaptığına karışmamakla olur. Sen sadece hoşuna gitmiyor sana yanlış geliyor diye başkasının hayatına karışıpta hiç saygıdan bahsetme. Nuh tufanını gılgamış destanından çalan ve bilgilerini değiştiren tevrattan çalan kuran, ibrahim peygamberi hint mitolojisinden çalan kuran ve bu kurana inanan kişiler de sizlersiniz. Çalıntı bilgilerle yalan bir kitap üzerinden insanları kısıtlayamazsınız.
Soran+1 yılAsıl sen kendine bak. Pis kafir. Hakkımı sana bir gram helal ediyorsam... Cehennemde cayır cayır yanarken bu sözlerini hatırla. Biliyor musun Mikail cehennem yaratıldığı günden beri gülmüyor. Allah evlenmeden o tarz şeyler yaşayanları büyük günahtan sayıyor. Şimdi diyeceksin Çarşaflı kız yine konuştu. Biliyor musun? Ben kapalı falan değilim. İmam Hatip mezunu da değilim. Günlük hayatta şort giyen biriyim ve bunları diyorsam bence sen sus.
Soran+1 yılYahu anlamada problem var galiba? Ayrıca New York'ta en büyük müslüman topluluğunun gittiği camiye silahlı adamların gelip onları camiye almadığını unutma.
Soran+1 yılBen saygısızlık içeren hiçbir kelime yazmadım. Kendi ağzının kokusudur o. Ve bilmeni isterim ki şort giymek günah diye bir şey yok. Belirteyim de Müslüman olmayıp bu dini yalan yanlış yorumlamaya kalkma.
- +1 yıl
Başka ülkeden mi bahsediyoruz biz Türkiyeden bahsediyoruz? Gelenek diyorum bunu kanıtlıyosun. Çünkü dini ülkeye göre belirliyosunuz. Aklınızdaki din gelenekten ibaret. Ben bu ülkedeyken siz müslümanlardan bıktım o insanlar sizden nasıl bıkmasın? Kendi insanınıza bunu yapıyosunuz, her yerde islam adı altında terör işleniyor, onu yapanlar müslüman değil derken senin yaptığın bu şey de silahsız terör hiçbir farkı yok hepiniz aynısınız. Bunları gören yabancılar sizi istememekte, sizden korkmakta, çoğalmanıza karşı çıkmakta haklılar.
Soran+1 yılYabancıları isteyen mi var? Çok cahilsin bir kere. Ayrıca önceki yorumlarinda Allah'ın A'sını küçük yazmışsın,. Azıcık saygın olsa bir tuşa basmaya usenmezsin o kadar paragraf yazıyorsun sonuçta. Dedigim gibi sana hakkımı helal etmiyorum. Her şeyin bir adabı var. Çıplak gezseler saygı duyun dersin. Onlar benim gözlerime saygı duymazken ben niye duyayım? Daha fazla yazmayın size harcadigim her saniye israf.
- +1 yıl
Şort giymek günah değil ha? Şort giyince senin bacağın gözüküyor hatların belirginleşiyor daha ne olsun? Ben diyodum zaten. Ahlak bekçiliği yapanlar hep bu şekilde senin gibi insanlar. Kendi poponu başını açar sona milleti yasağa sokmaya çalışır kendi rahat edip. Sen de kapansana madem seni böyle görmek istemiyolar belki. Yeni nesil müslümanlar da bir başka. O öpüşen bari müslüman olmadığını biliyo, sen ne olduğunu da bilmiyon.
Soran+1 yılSadece öpüşse niye bir şey diyim? Sokakta sevişme görmek zorunda değilim. NOKTA. Yazma artık. YAZMA.
- +1 yıl
Benle çocuk dalaşına girme sen o saygıyı çoktan kaybettin, zaten islam saygıyı haketmiyor, eşcinsele lut kavminde ceza verdiğini söyleyip, zina yapana sopayla vurmayı emreden kuran zaten başkalarının hayatına karışıyor. Başkalarının hayatına karışan bir inanca saygı duyulamaz çünkü ucu bana da dokunur.
Soran+1 yılKuran hiçbir zaman vurmayı savunmaz ki zina yapana vurmayı savunan. Yalan bari konuşma,. Eşcinsellik desteklenmiyor çünkü Allah onları sabretmeleri için yaratmış. Zina için değil. Ki senin dediğin gibi eşcinsele bir şey yapıldığı yok. Kuran'da zaten Allah ın emri var seni yaratan sana niye karışmasın. Allah isteseydi herkesi önüne secde ederdi ama Müslümanlıkta zorlama yok.
- +1 yıl
Ben başka kaynaklardan bilgi çalan bir kitabın yaratanın kitabı olduğunu kabul etmiyorum, o inanca inanmayanlar olabilir bu yüzden ve nanmayan kişilerin bu şeklde özgürlüğü kısıtlanıyorsa o kitap sayesinde, o kitap tehlikelidir. Kabul edilemez. Özgürlükçü değildir. Zorakidir. Ayrıca vurmakla ilgili NUR Suresi 2. ayet vardır. Kuranı bilmediğiniz ve gelenek için aileniz tarafından süslüman hikayelerle müslüman olduğunuz belli. Ayetten bile haberiniz yok.
Soran+1 yılSevişme başlangıcı falan değildir, masum minik bir busede kondurulabilir. İlla ayrıntılı yapılmak zorunda değil o eylem.
Soran+1 yıl
Ben âyetleri biliyorum ama sen bir Müslüman olmayarak on yargı ve saygısızlıktan başka bir şey yapmiyorsun.
Soran+1 yılEmretmez demedim. Kuran sopayla vurmayı bırak vurmayı savunmaz zaten. Müslümanlığı kötü akseden kıskanç kafir 😂😂
- +1 yıl
Emrediyor işte ayeti de yazdım. Emretmek savunmaktır. Neyi savunuyosun ayet ortadayken anlamıyorumki? İnsanlar sizin gibi müslüman oluyor kuran hakkında bişey bilmeden. Ne kadar müslüman olduğunuz ortada konuşmaya bile gerek yok. Gelenek olsun diye müslüman olup milleti islam diniyle eleştirmeyin bidaha.
Soran+1 yılKuran ı okuyorum ve senin dediğin gibi bir şey yok. Dine bari iftira atma,
Soran+1 yılDemek ki zina etmek çok büyük bir günah ki (kızın yaptığı o kadar yanlış ki) Kuran bile vurun diyor. Bak sende diyorsun 😊😊 Mahrem diye bir şey var. Özel ve ayıp diye. Bilmem bilir misin?
- +1 yıl
Şimdi de kıvırıyo musun önce kuranı okudum diyip, sonra vur dediğini bilmeyip, şimdi de demekki diyomuş diyip. Demesi zaten kuranın saygı duyulmayacak bir kitap olduğunu gösterir. Benim hayatıma karışıyor ben ona bir gıdım saygı duymam. Bu zorlamadır, kuran özgürlükten zorlama olmamasından bahsediyor ama içten içe zorluyor islama. Birincisi yukartta bir çok meselede de belirttiğim senin inancın gerçek değil ve tek bir inanç yok dünyada, herkese kendi inancına göre davranmaya zorlayamaz bir kitap. Zorladımı o kitap ne saygı duyulacak ne de kabul edilebilecek bir kitaptır. İnsanların hayatını tehdit ediyordur. Kuran sadece açık alanda yapıldığı için şahit istemez, şahit istemesinin nedeni, şahit olmadan onun yaptığı kanıtlanamayacağındandır. Kimse görmeden bu yaptı diyemez çünkü. Sadece halk içinde halk arasında yapana değil, herhangi bir yerde kanıt sunulabilmesi için yapıyolar denebilmesi için görüldüğü takdirde ceza verilir. İşte bu kuranın saygı duyulamıyacak olduğunu gösterir.
Soran+1 yılBen senin tüm goruslerini şikayet ettim bir tek o mu silinmiş? Tüh. Ayrıca ben senin yazdığın tüm paragraflara yanıt verdim okusaydin görürdün. Bak Kuran'ın ilk emri oku. Ben kivirmiyorum. Kuran da şort girmek yasak diye bir şey varsa onu da de bakiim 😂😂 atıp durma bari yaa. Yazma dediğim halde yazıyorsun bir git Allah aşkına.
- +1 yıl
O zaman soyunun demi :D Nur suresi 31. ayette "kendiliğinden görünenler hariç süslerin kapanması söylenmektedir." Süs olarak kadının vücudundan özellikle göğsünden bahseder ama sadece göğsünden değil vücudundan da bahseder.“Süsler” kelimesinden takı gibi maddelerin anlaşılamayacağı ayetin bütünsel olarak ele alınmasıyla açığa çıkar. Çünkü ayette, kadınların süslerini kendi kadınları yanında açabileceği geçiyor. Takı gibi maddeler tahrik unsurundan daha çok hava atma unsuru olabilir. Eğer bu hava atma olayı engellenmeye çalışılsaydı, buna ilk olarak, karşı cins erkekler yerine, aynı cinsten olan kadınlar dâhil edilirdi. O yüzden vücut kastediliyor süsler denilerek ve kendiliğinden belli olan derken sen uzun ve kapalı bir giysi giydikten sonra rüzgardan veya herhangi bir olaydan dolayı giysinin üstüne yapışıp hatların belli olmasının önüne geçilmiceğinden bunun dışında deniliyor. Yani senin görevin kapalı giyinme. Sen bunu gerçekleştirmeyipte hiç konuşma bence.
Soran+1 yılYaptığın açıklama tam bir kafire göre tebrik ediyorum sesi (!) Süs diyor, bikini bölgesi anlayacağın. Ben gogüslerimi gösteren kıyafetler giymiyorum. Kitap okuyun azıcık bir kafir olarak Müslümanlığı yorumlayis sekliniz çok yanlış. Ayrıca fark etmedim sanmayiniz google dan ayet araştırıp yazmayın. Böyle yapınca zeki göründüğünüz falan yok.
- +1 yıl
Süsten bikini bölgesini nasıl anladına acaba? Babana oğluna göster diyor. Sen babana oğluna cinsel bölgeni mi göstercen? Ayette gizlenen süslerin belli edilmesi için “ayakların yere vurulmaması” geçiyor. Ayaklar yere vurulduğunda ya da kırıtarak yüründüğünde, vücutta belli olacak yer özellikle göğüslerdir (sutyenin o dönemde icat edilmediğini düşünürsek, bu daha da iyi anlaşılır). Ayrıca sadece göğüs değil özellikle göğüs bahsedilir ama kadının vücudu süs olarak düşünülür. Senin cinsel bölge sandığın kısım iffet olarak geçen kısımdır. Nur suresi 30. ayette aynı sözcüğün “mü’min erkekler” için de kullanılmasından yola çıkarak, Kur’an’da bu sözcüğün cinsel organdan daha çok, kadının ve/veya erkeğin “cinsel iffeti” anlamında olduğu anlaşılmaktadır. Kurandaki örtünme tahrik etmeme amaçlıdır. İki tahrik eden asıl bölge ise bacak ve göğüstür. Sen bunlara uymayıpda gelip din adına hiç konuşma. Bir taraf seç. O öpüşen kız senden düzün çünkü tarafını biliyor. Sen ortadasın.
Soran+1 yılEmin misin? Bak hâlâ Öpüşmek diyor. Pis kâfir. Bir şey bildiğin yok olayı yanlış yorumlayip duruyorsun. Ee boşuna dememisler cahile laf anlatmak deveye Hendek atlatmaktan zordur diye.
- +1 yıl
Hanfendi burdaki cahil siz olmalısınız çünkü ne ayetten haberdarsınız ne içeriğini incelemiş yorumlamışsınız. Bir hadis var ben inancım olmasa da eğer doğruysa kuran tam size yazılmış. Hadis tam olarak şöyle " Bir de kadınlar türeyecek, bu kadınlar giyinmiş çıplaklar olacak, kendileri meyilli, başkalarını da meyillettirici şekilde olacaklar, kafalarını deve hörgücü gibi kapatacaklar, kendileri allahın zaatından kayacaklar, namuslarını koruma konusunda gereken ihtimamı göstermeyecekler, başkalarını da teşvik edecekler." Hadiste tam olarak böyle yazıyor. Kafanı deve hörgücü gibi kapatmayabilirsin, ama bunlara tam olarak uyuyorsun. Şortla gezmeye teşvik edip, kapalı açık oluyosun.
Soran+1 yılMüslüman kapanacak diye bir şey yok. Allah'ın A'sı büyük yazılır...
Soran+1 yılÇoğunluk müslüman olduğu için çoğunluğa uymak zorundadır, dini bizi ilgi, endirmese de ailelerin, küçük çocukların yaşadığı yerlerde olmamalı. Psikoloji bile bozabilir minik bir bebeğin. Tabii sizin gibi sapık değilse. Ayrıca sanane benim şort giymemden. Kuran'da şort giymeyin yazmıyor. neyse bir daha yazma. Bayyyy.
- +1 yıl
Aynen senin bacakların da etkileyebilir senin başın da etkileyebilir o zaman tamamen kapan. Çok sapıksın ya olmuyor böyle. Çoğu müslüman olan ülkede niye böyle giyiniyon? Sen çoğunun ateist olduğu bir ülkede sevişcek misin sürekli? Kuran senin göğsünü, hatlarını, bacaklarınla kıvırtmanı dahi yasaklıyorken, bacağını açmanı mı serbest kılacak? İslam adı altında bacağını açmayı savunmandan bile nasıl bir tartışmada olduğuma şaşırıyorum. Cinsellikten niye psikoloji bozulur? Sen o cinselliği çocuğa öcü ve kötü olarak anlatırsan tabi bozulur. Okullarda çocuklara cinselliğin nasıl olduğu artık anlatılıyor. Senin kıvırtmamanı hatlarının belli olmamasını emreden kuran, o kıvırttığın bacaklarını da yasaklamış olur bu şekilde. Kıçını göğsünü kapattırıp bacaklarını açtırcak kuran öyle mi? Siz istediğiniz gibi giyinin istediğiniz haltı yiyin ama başkalarına karışın yok öyle. İslam bile sizin gibileri daha zararlı görüyor gayrimüslimlerden. Çünkü siz müslümanları da kandırıyosunuz.
- +1 yıl
Üstü minare altı ker.. ne derler ya bu tam ona benziyor. Bunları ayıp bulan biri bacağın da cinsellikte ne denli yeri olduğunu ve ayıplık derecesini çok iyi bilir. Üstünü kapatıp altını açmanın mantığı nedir? Ne diye kapanır islamda kadın? Sen üstünü kapatıp altını açtıktan sonra onun amacı mantığı kalmıyor zaten. Ki sen hiçbirini yapmıyorsun zaten hiç konuşmaya hakkın yok. Senin bunu yapma zorunluluğun yoksa, kimsenin müslümanlar için başka davranma, değişik davranma zorunluluğu yok. Kuran emretmiyor diyip kıçını başını açan biri, yiyişen insanlara tepki gösterme hakkını nerde buluyor? Kuran emretmese neler yapcan demekki.
Soran+1 yılOncelikle yazma diyorum yazıyorsun, tabi sende anladın ne kadar mükemmel biri olduğumu 😏😏 Neyse fazla şaapmiyim... Üst tarafımı açmıyorum ve alt bölgemi de açmıyorum. Sırf şort giydim diye müslüman olmuyor değilim. Müslümanlığı kapanmakla eşit görmek saçmalıktan başka bir şey değil. Sen neye nasıl inanmak istiyorsan inan. Beni ilgilendirmez ama toplumu bozucu davranışları desteklemem. Ve bunun dinle hiçbir alakası yok, ayıp diye bir şey var. Yeri geldi mi özel hayatın gizliliği dersiniz magazincilere. Sayende palavra olduğunu anlamış olduk. Özel mözel kalmamış. Sen ve senin gibilerin hayatta hep kaybetmesi dileğiyle... Yazma bir daha çüsss 👋
- +1 yıl
Toplumu bozanlar sizsiniz. Ne müslüman gibi ne gayrimüslim gibi davranıyosunuz. Cinsellikte toplumu bozmaz, Türk gelenekleri eski Türkler cinselliğe asla bu şekilde bakmıyordu. Toplumu bozan dindir. Dini nikah ile sadece bir söz karşılığı her türlü haltı yiyebilip, adını dini nikah koymayıp da birbirine söz veren insanlar yaşadımı buna zina diyen bir kural saçmalıyordur. Cinselliğe yasakçılık daha çok sapıklık ve azgınlık getirir yanında. Asıl toplumu bozan budur. Türkiyeyi cinselliğin afrikası yapan islamdır. Sen dini kurallara uymayıpda kimseyi uymaya zorlayamazsın. Sen dinden çıkmıyosan yiyişen de çıkmaz o zaman. Kendinize rahatı refahı uygun görüp dine bir gram uymayıp da milleti yasakçılığa sürükleyemezsiniz. Şort alt bölgeni gayet de açmaktır. Sen göster elaleme kıçını başını sonra gel buraya islam de.
- +1 yıl
Zaten belli kendini bulunmaz hint kumaşı sanman konuşmalarından ama, senin gibi yobazlara kalcaksam karısız kızsız kalırım daha iyi. Erkeksizlikten ve yapamıyosun diye kıskancından bunları yaptığın belli zaten. Toplumdaki en sapkın insanlar hep ahlağı savunan ve ahlak bekciliği yapan kişiler oluyor. Sen de buna örneksin. Müslümanım de oranı buranı sergile islam yasaklamıyor diyip sonra gidip öpüşen çiftlere ahlak dersi ver. Yaptığınız yanlışı örtmek için mi öpüşenleri kullanıyonuz? Fuhuşun gizlisinden kork diye bir söz vardır. Siz işte islam adı altında onu gizli olarak yapanlarsınız. Hadisler açıkca sizin gibilerin dini görüşü ve doğruları değiştirmeye çalışıp islam adı altında insanları açcağın söylüyor. O öpüşen insanlar toplumun ahlağına sizin kadar zarar veremez. Çünkü onlar, müslümanım diyerek yapmıyor. Ama siz müslümanım diyerek oranızı buranızı açıyosunuz ve yasak olmadığını söylüyosunuz. Asıl islama saldırı sizinkidir.
Soran+1 yılPırtılcığım okumadım çok uzun olmuş yorumun, demekki çok koymuşum da neyse :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok şükür daha oturup bir kızla sohbet bile etmedim ya onun mutluluğu yeter bana.
20 Yorumla
+1 yılSaçma sapan yetiştiği kesin de gerisi beni enterese etmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi düşünen kızların kalması sevindirici diyorum ne diyim
10 YorumlaBu kadar aileler boş bırakırsa normaldir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim kardeşimin yaşı 18 oldu vs ben 13 yaşından beri eve kız getirdiğini biliyorum
00 YorumlaHesap günü gelecek 😄
10 Yorumlapislik bir şekilde yetişiyor
10 Yorumlaonlarınkide can deği mi. d
00 Yorumla
+1 yılMal gibi.
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel işte.
03 Yorumla
Soran+1 yılS. rtüklük mü?
- +1 yıl
Evet
+1 yılTeyze yas kac
04 Yorumla
Soran+1 yılSenle yasitim ama sen benim elestirdigim türdensin galiba.
- +1 yıl
Onyargini da al uzaklas gizlicim ayrıca milleti yargılamak sana düşmez daha onemli aeylerle uğraş helak olma😏
Soran+1 yılÖnemli kelimesi özneldir bilmem bilir misin?
- +1 yıl
Senin için basklarinin hayatı önemliyse şimdiden yazık oldu kendi hayatina
Gizli Üye(25-29)+1 yılBkz: kuzenimi gibtim
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?