Yeni yetişen nesil hakkında neler düşünüyorsunuz?

Bende z kuşağı biriyim ama çevreme bakınca gerçekten bilgili insan çok az var doğruyu savunan ama neden doğru onu bilmeyen çok kişi var örneğin TikTok da bir olay olur herkese ayağa kalkar ama arkasında ne var bilmiyorlar ama herkes ayağa kalktığı için o da kalkıyor sebebini bilmiyor araştırmıyor çok üzülüyorum çünkü gün gittikçe ne ülke ne dünya benliğini kültürünü kaybediyor bazıları medeniyet adı altında iğrençligi savunuyor bazıları başka kültürleri savunup onlar gibi olmamızı istiyor

Güncellemeler
8 ay
O kadar üzülüyorum ki ailevi değerler kayboldu eski bayramlar yok aşağıda oyun oynayan çocuklar yok okumasi gereken kişiler sevgili peşinde sevgi saygı azaldı insnalar maddi güce bakmaya başladı Türkiyem de Atatürk'ümün emanet ettiği ülke de tarihini bilmeyen araştırmayan çok kişi var yanlış yollara giden çok üzülüyorum o kadar çok şey var ki eski aşklar yok ben aşık olmak istiyorum ama zamanla şimdi ki nesile bakıyorum tanışıp 1 dk da sevgili oluyorlar önceden boşanmak kolay değildi
Güncellemeler
8 ay
Boşanmalar arttı duzeltecek şeyler varken anı sinir ani duyguyla egoyla boşanan çok kişi var eski aşklar yok şiirler yok kitaplar yok dünyaya çevreye bakıyorum neden kimse değer bilmiyor yağmurun güneşin yerdeki çimenin
Yeni yetişen nesil hakkında neler düşünüyorsunuz?