Çirkin bir kız olduğum için erkekler küfür ediyor?

Ben çirkin bir kızım hiç beğenilmem hatta hep ölmek istemisimdir. Erkekler de beni çoğunlukla sevmiyorlar bazi erkekler diğer güzel kızlara el bile kaldirmazken beni itip kakiyorlar 30 yasindaki adam bile dalga geçiyor 16 yaşındaki çocuk da öyle. Tipsiz erkekler de dalga geçiyor kendi tiplerine bakmadan. Biraz önce iki kızdık bir erkek geldi işte tanidigimiz biri muhabbete ben de katildim küfür etti bana o güzel kız da benim dediğimi demesine rağmen ona güler yüzlü davrandi! Hadi genelleme yapmayayim bu onun okuzlugu diyelim ama sadece o degil ki
Erkekler hep bana kötü davraniyor :/ bu yuzden intihari düşünüyorum güzel bir kiz olsaydim gerçekten cok iyi davranirlardi bunu cok kez yasadim guzel bir kiz arkadasima cok iyi davraniyor ayni kisiler. Ben iyi biri olmama ragmen dalga geciyorlar :/ uzuntuden simdi bile midem bulaniyor iki yuzlulerden nefret ediyorum
Hatta bir kere bir cafeye gittik tüm arkadaslarim benden güzeldi oradaki bir erkek beni gostererek fisildadi ben duydum ama "bunu buraya kim aldi" demisti :( ne yapacagim :( kendimi olduresim geliyor :(
Çirkin bir kız olduğum için erkekler küfür ediyor?