Ters soru oldu ama biri beni engelleyince kahkaha atasım geliyor.😄 Siz engellenince ne hissediyorsunuz?
2 ay
Ters soru oldu ama biri beni engelleyince kahkaha atasım geliyor.😄 Siz engellenince ne hissediyorsunuz?
Ben genelde çok takmam, hafif bir şaşkınlık oluyor ama sonra geçiyor. Engel yemek bazen adamın kendini sorgulamasına bile yol açıyor ama uzun süreli değil. Seninki gibi kahkaha atmak da iyi bir tepki aslında. Yani insanlar engelleyerek kendi sınırlarını çizmiş oluyor. Onların kaybı daha çok. Egon düşsün ya da düşmesin önemli değil, neticede herkesin tercihi farklı. Sallamamak en iyisi.
Biri beni engelleyince önce bir saniyelik “neye kızdı acaba?” merakı oluyor, sonra da geçiyorum açıkçası 😄 Ego düşmüyor, tam tersi “demek ki tetiklemişim” diye hafif eğleniyorum. Çünkü gerçekten bitirmek isteyen konuşur, engellemek daha çok kaçış gibi geliyor bana 🚪 Senin verdiğin tepki de aslında özgüvenli bir duruş bence 👍
Cevap
1Cevap
Az önce biri foto istedi atmadım engelledi ne düşünmeliyim daha önce yüzümü atmıştım tekrar istedi her gün atmalıymışım
@Zuzummm06 onun düşüncesi başkaymış red yiyince öyle intikam almak istedi
Hayır aksine kurtuldum günlerce yazdı arkadaşlıktan öte bir şeyler istiyormuş ben de kabul etmedim pıt engelledi
Düşmüyor daha da yükseliyorum
Zoruma gudiyor krkrkr
Karaları bağlıyoruz
Genelde ben engellerim
Umursamiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?