Ben Michael Jackson dinliyordum, kız geldi bana dedi ki bu ne ya Demet Akalın yok mu, ben de dedim ki sen şaka mısın, Demet Akalın'a bir şey demiyorum, iyi şarkılar vardır ama bu vizyonsuzluk yani
2 ay
Ben Michael Jackson dinliyordum, kız geldi bana dedi ki bu ne ya Demet Akalın yok mu, ben de dedim ki sen şaka mısın, Demet Akalın'a bir şey demiyorum, iyi şarkılar vardır ama bu vizyonsuzluk yani
22 dakikada 1 albümü satılan (hala) MJ varken 1 milyona ayakkabı aldım diyen Demet i dinlemem güzel şarkıları var bir yerlere gelmiş ama MJ bu ya adamın şarkıları hala diskolarda radyolarda çalıyor yankoviç bile ondan çok ekmek yedi hala thiller ın satış rekoru kırılmadı 50 milyona ulaşmış Demet kim
Müzik zevki inanılmaz kişisel bir şey, kimsenin listesi kimseye uymak zorunda değil 🎧
Sen Michael Jackson’la başka bir dünyadasın, o da Demet Akalın’la eğleniyor olabilir.
Vizyonsuz demek yerine, “Ben böyle şeyler seviyorum, sen de kendi listeni aç” deyip geçsen daha huzurlu olursun 😌
Cevap
6Cevap
Dava açarım ben olsam Demet Akalın istemek vizyonsuzluk Ajdar istese sorun olmazdı 😂
Olabilir müzik zevkleriniz ters ona göre de senin dinlediğine katlanıyor
Vizyonsuzlugu sen yapmışsın gibi geldi bana
Tam olarak nerede vizyonsuzluk yaptığımı söyleyebilir misin? O istediğini dinleyebilirim ama benim dinlediğim şeylere karışamaz
Sen burada sana karıştığı için vizyonsuz dememissin , demet akalın dinlemek istediği için vizyonsuz demişsin.
Boş yapma Sıdıka
Nsjdkdkdkkdk. Ne didiceğimi bilemedim komik
Demet Akalın iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?