Hiç kimseye zarar vermedim. Vermem de ama kafamda sinirlenince canlandırıyorum elimde değil ve çok rahatlıyorum sebebi ne bunun? Bir de sinir krizi geçirirken düşünüyorum bazen günlük hayatta da öylesine düşünüyorum
2 ay
Hiç kimseye zarar vermedim. Vermem de ama kafamda sinirlenince canlandırıyorum elimde değil ve çok rahatlıyorum sebebi ne bunun? Bir de sinir krizi geçirirken düşünüyorum bazen günlük hayatta da öylesine düşünüyorum
Bazen bende de oluyor bu öldürmek değil de öldüresiye dövmeyi canlandırıyorum kafamda elbette sağlıklı bir şey değil ama gerçek anlamda kimseye o denli zarar vermeyeceğimden eminim o yüzden sorun etmiyorum
Evet ben de oldurmekten cok plduruyesiye dovuyorum duvardan duvara atıyorum kafasini vuruyorum kilicla parçalara ayiiyorum vs ama canlı olsun acı ceksin
Sinirlendiğinde zihninde şiddetli sahneler canlandırman, bastırılmış öfkeni güvenli bir alanda boşaltma yolu olabilir 😔🧠
Bu, tek başına “tehlikeli biri olacağın” anlamına gelmez; zaten eyleme dökmemen önemli.
Yine de bu düşünceler sıklaştıysa, seni korkutuyor ya da günlük hayatını etkiliyorsa, bir uzmandan destek almak iyi gelir 💬✨
Cevap
1Cevap
Acilen terapiye gitmen lazım uzman görüşü olarak söylüyorum aksatma
Neden ki kimseye zarar vermiyorum (kendimhariç)
Yani insan beyni çok geniş ve sonsuz bir alan kendini savunma mekanizman bu olabilir sinir seviyeni dengelemeye çalış bence korkacak bir şey yok
doktora görün
Sen göründün mü
iyiliğin için diyorum be ağlama
Yok öyle degil sen gittin mi ne için gittin falan
Güzel taktikmiş 😝
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?