Ne zaman biter sizce bu, hayatını koca veya karı aramaya adamak bana normal gelmiyor. Aşkımsu, kocamsu 🤦♂️

Ne zaman biter sizce bu, hayatını koca veya karı aramaya adamak bana normal gelmiyor. Aşkımsu, kocamsu 🤦♂️

Koca meraklısı tabiri bence kabaca bir şey insan hayatının belli bir döneminde mutlaka dünya ebinegirer ve evlenir bunun karı aramakla koca aramakla alakası yok elbetteki biri birini sever evlenir bunun kadar doğal bir şey olamaz ama koca meraklısı karı meraklısı demek ayrı helal yoldan evlenmeye çalışmak demek ayır bence
Sevmek sevilmek ayıp değil koca meraklısı demek kabaca bir tabir erkeklerde kadın meraklısı evlenip eşini sevip saygı duyması önemsemesi ve değer vermesi çok güzel ben takdir ediyorum öyle insanları evlenmek istemek doğal bir istek evlendikten sonra eşini herşeyden çok sevmekte normal..
herkesi kocası olarak gören insanlara başka bir tabir bulamadım varsa söyle bilelim.
Şu aşkımsu, kocamsu konuşan üyeler çok irite edici. 20 li yaşlarda bu merak hırs azim tebrik ediyorum. Ben 30 dan sonra zor düşündüm. 😀
🤣🙏
😂😄
Eic için teşekkür ediyorum 😀en sevdiğim eic 🤣
Bazıları ilgiyle yaşıyor, bildiğin oksijen tüpü gibi… Erkek yoksa nefes yok. Öz güven eksikliği, boş beleş kezban telaşı.
Teşekkür ederim yavru 💙
Rica ederim ablam ❤
Bence çoğu zaman bunun altında yalnızlık, değersizlik hissi veya onay ihtiyacı yatıyor 😕 Sürekli “koca/karı arama” hali, “biri olmadan tamamlanmam” inancından geliyor. Ne zaman biter? Genelde kişi kendi hayatını doldurmaya, kendini sevmeye başladığında azalır. O zaman ilişki ihtiyaç değil, keyif haline dönüşür 😊💕
Cevap
24Cevap
Mutsuz olduklari için ilgi çekmeye çalışıyorlar sadece meraklı olduklarından değil 😂 zira burada evli ve hamile olupta herkese kocam aşkım diyende var 😂
Çünkü hayatta başka hiç bir işe yaramamışlar bir baltaya sap olamamışlar
Okurken bir gülme geldi bana, Eskiler bir şey derdi ama onu burada söyleyemiyorum 😅
Eğitimsizlik, özentilikten ve samimiyetsizlikten barışım
Bazı insanlar ilgi duyar bazıları meraklı değiller. Başka deyişle kimisi eksiklik hisseder kimisi de hevesli olurlar. Herkesin bakışı neyse o'dur.
Başka hayatı yoktur amaçsızdır
Bunlar kendi çabası emegiyle, kendi becerileriyle hayatta bir seyler başaramamiş insanlar... Kendi kendine bir baltaya sap olamayinca karşı cinsten birini elde edip onun başarilarinin arkasina siginmaya calisirlar. Hatta bazen sadece o karşı cinsi bulup parmagina yüzük takmayi bile başari sayarlar 🤣
Çok güzel ifade etmişsin gerçekten eline emeğine sağlık 🙏🥰👏👏🤣
@r_engarenkyollar az bile oldu ama neyse 😝😅
Az öz olmuş yeter 👍👍🤣
Benim deneyimlediğim şöyle, kendilerine ait başka başarıları yok, hedef koyup başaramamışlar hep konfor alanında yaşamışlar ailelerindeki konfor alanından koca konfor alanına transit geçiş yapmışlar, apartman altın günüm var çok güzel deneyimliyorum kendilerini ibretle izliyorum 😪 kadın 5bin tl ye baharatlık almış bi saat onu anlattı en son dedim neden? İçine koyduğun tuz karabiber ya 😄😄😄 şahsen ben anlayamıyorum ya olmuyor
Hayattaki tek başarısı evlenmek olanlar bu şekilde, cinsiyet farketmeksizin. Hayat arkadaşı önemlidir ama sürekli aranan tipler insanı rahatsız ediyor. İçinden ara dimi 😂
Bı de evlendikten sonra kocasız fotoğraf atamayip, kocasını cümle içinde kullanmadan konuşamayanlar var 😱
Hayatta başka idealleri olmadığı için kocaya meraklı olur, halbuki koca çok da lazım bir şey değildir :)) Başında erkek olmaması özgürlük verici bir durumdur, özgürlüğüne aşırı düşkün olan insanlar kocadan kaçıyor , evlilikten kaçıyor, çünkü özgürlüğün verdiği mutluluğu hiçbir şeye değişmiyorlar. Tek başına, bağımsız karar verebilmenin mutluluğu kocaya değişilmez. Hayatta hedefleri olmayan, kendi değerini bilmemiş, el alem odaklı yaşayan kişiler kocasız yapamıyor genellikle..
bencede hepsı palavra cıkar baska bırsey degıl tabı bahsedıyoruz aşktan ama ınandıgım ıcın degıl suruyle buna odaklanmış ınsanlar var buda bır farkındalık gerektırıyor😌 sevgı var en azından hayatı surdurulebılır kılıyor cekılmezlığını kırıyor hayatın surmesede😳👍
Bence bu durum genellikle kişinin kendi değerini bir başkasının varlığı üzerinden onaylatma ihtiyacından kaynaklanıyor. İnsan kendi iç dünyasını dolduramadığında, eksik parçayı dışarıda, yani bir 'eş' kavramında arıyor. Ancak gerçek mutluluk, bir ilişkiyi ihtiyaç değil, tercih olarak gördüğümüzde başlıyor.
Ama bebişim biliyorsun toplumda gezınce bılmemne derler evlenınce koca meraklısı napsın bu kadıncagızlar😂 Nasreddin hocanın yaptığı elin agzı torba değil ki büzesin diyor haklı en iyisimi herkes mutlu olduğu gibi yaşasın🤷herkesin hayatına kimse karışmasın😁
Kadın ya da erkek; Kendi değerini başkasının ilgisiyle ölçmeye alıştığında böyle oluyor. ya da sevilme ihtiyacını yanlış yerde, yanlış şekilde doyurmaya çalıştığında. ya da sadece Abaza oldukları için 😅
190 esmer yakışıklısı çıtır baklavalı geniş omuzlu köprücük kemikli sesi karizmatik olgun erkekler iyidir ya tam koca gibi koca 🤣 ilişkiye ara vermişken tam gazinda ajsks 😅 ( sana da olgun karı bayanı bulucaz sonra karımsu dersin)
Zengin bul yeter hepsini kapsıyor zaten
Çok kadın kız meraklısı değilim, işime odaklı yaşıyorum, koca merakı da sevgi ya da ilgi açlığından olablir
Banada saçma geliyor bende anlamadım anlam veremiyorum. 🫴☀️
《🤣Aşkımsu kocamsu🤣》
Öğğğğğ yaniiii
Teşekkür ederim 😊😊😊
Bu bana birini anımsattı. Kendince önemli bir statü sanıyordur koca bulmayı hayatta başka amacı yoktur. 😄
Haha 😂 hedef şaşırtıyor
@r_engarenkyollar Olabilirsu 😅
Haha ya alemsin he benide güldürdün 👏👏😂 balımsu😂
🙋❤️🥰
Kocaya adamak değil bazen insan kendini çok sevse bile yanında birini ister dert anlatabileceği bir şeyleri paylaşabileceği kalbinin heyecanla atmasını ister. Koca meraklısı değil yani
Bence bunun nedeni kendilerini diğer evli veya sevgili olmuş kişilerle kıyaslamaları ve geç kalmışlık korkusundan kaynaklı yani başka türlü bu durumun mantıklı açıklamsı biraz zor
Koca arayan kadın var mı, Türkiye de? Aksine kadınlar artık evlenmek istemiyor. Ben doğru kişi için diğerleri gibi yabancı ülkelere bakmayı düşünüyorum.
Hayattaki tek amacı budur. ayrıca sende karımsu diyordun barış sfkjlslşdc
Hatanın neresinden dönersen dön kardır sdfsdf
Atıp tutmayın bu kadar aşkımsu demenin kimseye zararı yoktur bence 🙃
Öyle bir arkadaşım var da bende senelerdir anlam veremedim bi hayat gayesi bu olunca ne olacak neye tutuncak bilmiyorum
Ahahah Barış yaaa 🤣 ben evlenmem kesinlikle diyordum 21 imde evlendim hadi bi sigara da benim için yak🤣🤣
Hayat amacı yoktur , hedefleri yoktur. Kociş meraklısı varoştur. hayatını bir erkeğe göre bağlayıp hareket ediyordur ona adamıştır. 😄
Aile baskısı
Yaş geçiyor anne olma isteği
İçgüsel olarak biyolojik saati gelmistir
Valla ben değilim kızlardan hoşlanıyorum sen özjzjsjsjs
Kadınların doğasında bu var çünkü üremek ve en güzel yumurtaya sahip olmak
Hayattaki tek başarısı o olacağı içindir. :D
İlgisiz yaşayamayanlar var. Herkes bana ilgi göstersin kafası 😅 Allah muhafaza
Kanka sende mi karımsu diyorsun? 🤦🏻♀️
Bu kelimeleri hiç sevmiyorum.
Her cinsiyette var bu bazı erkekler de kadın meraklısı onlara nşye ses etmiyoruz😆
Hayattaki tek amacı o olduğu ve bunu başarı olarak gören bir cahil olduğu için.
Bazılarının tek hayali bu çünkü. Sanki başı göğe erecek.
Kendini değersiz görmek ve ilgiyi baskalarindan duyduğunda kendini tanımlamak yüzünden olduğunu düşünüyorum.
Büyüdüğü ortamda belki yeterince sevgi ve ilgi görememiştir, yani demek istediğim böyle insanların küçüklükleri yalnız oluyo genelde
Bence bu bu koca karı arama hali değil de ruh eşini bulma isteği olabilir günümüz şartlarında karşı cinslerin pek de birbirlerine ihtiyacı yok ama ruh eşini bulup mutlu olma isteği herkeste olabilir
Bende bilmiyorum burada bakıyorum kizlar koca arıyor ... Nerdeyse benim kocamı da elimden alçaklar ta okadarlar barış
En mantıklısı bak biz meraklı değiliz de ne oldu. djdn
Ya koca parası yemek için ya da libido meselesi 😄
Koca meraklısı değilde bence,, bizim toplumumuzda bir şeyleri yaşayabilmek için evlenmek gerekiyor, ondandır
Ah ah tam da kişiyi istemiyorum dediğin anda " O sırada sana bakışını yakaladığın an"
Yani tüm yorumlarında aşk istediğini söylüyorsun ama o insanla evlenme niyetin yok o da güzelmiş
Evlenmek istemek ayrı bundan başka amacının olmaması ayrı. doğru okumak önemli.
Hayatında bir amacı ve vasfı yoktur
Allah korusun öyle biri olmak istemiyorum
Merak duygusu olabilir
o kişinin kendi sorunu
Hayatsız insanlar.
Bazı kadınlar aile hayatını çok seviyor.
Evlenmek istiyordur her anlamda
Canı koca isteği için..
Azginliktan kudurmuslar
başka bir özelliği yoktur
Varoş veya eğitimsizdir
valla hic öyle değilim erkeklerden nefret 🙃
Herkes ömrünü yiyecek birini arıyor
tek basarilari evlenmek sonrada pisman oluyolar
Hayatta ki tüm amacı o demek ki
Bende anlamış değilim. Neden yani?
Herkes bir değil barışım ergen işler onlar
Hayatta başka amacı yoktur.