Dün o kadar sinirlendim adamı dövesim geldi. İş yerinde bir meslektaşımla çok sinirlendim valla bi de çok konuşuyor kadın tipi var 😵💫. Sırf yeniyim diye sustum, bi de üzüldün mü diyor hey Allahım

Perikizi0007
Dün o kadar sinirlendim adamı dövesim geldi. İş yerinde bir meslektaşımla çok sinirlendim valla bi de çok konuşuyor kadın tipi var 😵💫. Sırf yeniyim diye sustum, bi de üzüldün mü diyor hey Allahım

Perikizi0007
Aslında genellikle sakin biriyim, ama damarıma basılırsa o zaman çok felaket sinirli olabiliyorum. Normalde durumu kontrol edebiliyorum, ama sınır aşıldığında tepkim yoğun ve aniden patlayabiliyor. Yani, sinirlerim genellikle yerinde ama tetiklenirse etkisi büyük oluyor.
Geçmiş olsun. bunu iş kazası olarak düşün. Yeniyim diye karşılık vermekten çekinme. kısa öz ve kinayeli bir cevap olsun o anlamasa bile yanınızdaki diğer kişiler anlar en azında. Kinayeli ve kısa vurucu olsun. Yaklaşık 20 iş yerinde çalıştım.
İlk işlerde böyle tipler çok çıkar, seni tetiklemesi çok normal 😵💫🔥 Sen sinirli değil, haksızlığa gelemeyen birisin bence. Şiddet isteği aklından geçebilir ama önemli olan yapmaman, ki yapmamışsın. Gücünü sakin kalıp mesafeni koyarak göster. Gerektiğinde kısa, net cevap ver, sınırını bilsin. Ateşle oynayan yanar da, sen mümkünse eline benzin alma 😉✨
Cevap
17Cevap
Damarıma basılırsa bu konuda seviye yapabilirim.
Sinirliyim bu ara evet
Sen onu bana havale ben hakkindan gelirim ağzını gözünü dagitirimm
Olurrr gel hahhaha
Beraber dövelim hahahah
Normalde sakin biriyimdir ama profesyonellikten uzak tavırlar sergilendiğinde sınırlarımı korumayı tercih ederim.
üşenmezsem sinirlerim kendimi ikna etmem gerekiyor edemeyince de üff neyse diyip geçiyorum
Bir yere kadar susar sabrederim, bir yerden sonra hoş olmaz.
Sinirli sayılabilirim, en azından sinirlenebilecek bir çok şey bulabiliyorum..
Kolay kolay sinirlenmem sinirlensem bile çabucak sakinlesiyorum.
Birkaç konuda sinirliyim onun dışında sinirlenmem kolay kolay
Genelde sakinim ama bazen fazla sinirleniyorum
Ya bilmiyorum sinirimi gösteren biri değilim galiba zararım kendime
Sinirli değilim ama agresif bir yanım var
Beklenmeyecek performans şaşırtıcı 😂
bazen ya da cogu zaman
Her iş yerinde böyleleri var
Ben değilim ya 😂
Haydaa xper4 olmuş 😅
Bu sefer kapatıldı ben yapmadım 😂
Aaa neden 😅
Uzuuuun hikaye boş ver gereksiz zaten 😂
İyi tamam 😅
Sabrım var sabrım taşarsa bir volkan gibi olurum.
Asabiyim hırçınim agresifim
Bazen sadece...
Evet var
Fazlasıyla sinirliyim
Sakin biriyimdir
yerine göre
Hemde nasi ula
Bazen tepem atıyor
Evet bazen sinirli olabiliyorum
Evet biraz hocam sjhs
Yapmak gerekeni yap
Yapamam yeniyim az bekleyeceğim sonra yapacağım hahahaha