Kişilik & Karakter Sinirli bir insan mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben görselde ki kedi gibiyim tatlı ve şirin hiç sinirli değilim yanii 🌝😌 Sinirli bir insan mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hayır değilim. 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Çok sakin görünürüm, öyledir de çoğu zaman. Ama bir anda da parlayabilirim. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. evet sinirli biriyim ama bu sinirimin sebebi içime attıklarımdan dolayı, bastırdığım duygulardan dolayı. 0 0 Yorumla
Ayzibeyzi Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Çok içime atan bi insanım... ama bir yere kadar patlamalar yaşıyorum o patlamalarda atom bombası kadar etkili oluyor maalesef 0 0 Yorumla
Agartha__ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çok sevimli tatlış göründüğümü söylerler😃 ama sinirlendiğimde tersim maalesef çok pistir gözüm görmez 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Gayet sakin ve ponçik biriyim ama çabuk da sinirlenen biriyim maalesef 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Saman alevi yani 🤔 Yorumla Alessapl +1 yıl He ya 🤔 Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Genelde soğuk kanlıyım ve evet. Sabır küpüyüm. 0 0 Yorumla
Miyavcoo Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sabretmeye çalışıyorum ama biriktirme olduğu için sonra dörtlerinde patlatıyorum 0 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 884 cevap paylaştı. sinirli değilim 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bazen çok sinirli olabiliyorum 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet aşkım 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Degilim 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Cok sakinim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır değilim.
Çok sakin görünürüm, öyledir de çoğu zaman. Ama bir anda da parlayabilirim.
evet sinirli biriyim ama bu sinirimin sebebi içime attıklarımdan dolayı, bastırdığım duygulardan dolayı.
Çok içime atan bi insanım... ama bir yere kadar patlamalar yaşıyorum o patlamalarda atom bombası kadar etkili oluyor maalesef
Çok sevimli tatlış göründüğümü söylerler😃 ama sinirlendiğimde tersim maalesef çok pistir gözüm görmez
Gayet sakin ve ponçik biriyim ama çabuk da sinirlenen biriyim maalesef
Saman alevi yani 🤔
He ya 🤔
Genelde soğuk kanlıyım ve evet. Sabır küpüyüm.
Sabretmeye çalışıyorum ama biriktirme olduğu için sonra dörtlerinde patlatıyorum
sinirli değilim
Gayet sakin birisiyim.
Bazen çok sinirli olabiliyorum
Evet aşkım
Degilim
Değilim
Yess
Sinirliyim agresifim 😂
Cokk
Çok sinirliyim
Cok sakinim