Agresif sinirli tepkisel ve rahatsız edici bir insanım. Çok insan tarafından kanıtlı bilgidir✋
1 ay
Agresif sinirli tepkisel ve rahatsız edici bir insanım. Çok insan tarafından kanıtlı bilgidir✋
Hayır, oldukça sakinimdir, tartışırken bile düşük tonda anlaşılır şekilde çözmeye çalışırım hayatımda her zaman kavga ve tartışmadan kendimi uzak tutmaya çalışırım çünkü ruh halime pek iyi gelmiyor , mutlaka bazen sinrili analarımız olabiliyor öyle durumda bulunduğunum ortamı terk ederim ve kendimi yatıştırmaya çalışırım düşünürüm hatam varsa da özür dilerim
Cevap
30Cevap
Haklı bir nedene bağlı olarak sinirli ve öfkeli ruh hâline meyledebilirim.
Hayır ben sinirli değilim.
Daha sinirliydim ama kendimi törpüledim
Hoşlanmiyorum sinirden ve kendimi öyle kabul etmek istemiyorum. Bastırılmiş çok öfkem, uğradigim haksizliklar var kucuklukten beri o yuzden agresif yapiya sahiptim ama baya duzeldim
Offf nasıl oluyor ya bu. Ben de çok tepkisel sinirli biriyim travmatik bir durum bence ama ne tartışma yaşasam zaten ben haklı oluyorum. İnsanlar o sinirimi hak ediyorlar yani, geri adım atıp kötü de hissetmiyorum kendimi o yüzden. İntikam alıyorum kendimce
Fotoğraftaki sensen burada bile sinirli poz vermişsin dnfjcnfkfk ama asıl sinir icinde ister istemez birine kuruldugunu anlayabiliyorum. Bana gelecem olursak sadece ihanete ve haksızlığa karşı sinirlenirim
cv ektedir
https://www.youtube.com/shorts/-lihje6Byr4Ne sinirli olacam lan gayet sakin bir insanım işte
Lan tamam bişey mi dedik ne yükseliyon
Biraz.
Ama duygularımı göstermem ve karışımdaki insanı kıramam.
Sessiz sakin kendi halindeyim alanıma bana karışıldığında agrasifim. Kendi işleri yerine milletle uğraşanlara agrasifim
Gayet sakin bir insanım. Polemikten mümkün mertebe uzak duruyorum. Ama biraz sivri dilli olabilirim.
Yok sen başka bir türsün
Bunu bir iltifat olarak aldım teşekkürler.
Bahsettiğim zeka buydu işte
Keşke ben de sizin hakkınızda aynı şeyi söyleyebilseydim.
Diyeceğiniz başka bir şey yoksa lütfen cevap vermeyi kesin sizinle konuşmak istemiyorum. Sizinle konuşmak istemeyen birisin taciz etmek istemezsiniz. Değil mi?
Sadece çalışırken gergin çalışırım onun haricinde sinirli değilim
Bazen evet ama saman alevi gibidir genellikle anlık olur ve geçer çok büyük şeyler değilse.
Dönem dönem değişiyor gülüp geçtiklerime durduk yere sinir olmuşluğum oluyor.
Evet çabuk sinirlenen sonra tekrar düşünüp sakinlesen biriyim
Şu an ismine acayip uyuz oldum kurulmaya başlıyorum 😅😅
Niye böyle birisin hocam?
Bilmem içimden geliyo
İlk tanıştığım be ilk defa görenler genelde sinirli bir insan olduğumu söylerler ama gayet sakin ve sabırlıyımdır😌
Sinirliyim ama kendimi karsimdakine göre kontrol ediyorum bana saygısızlık yapmamış daha önce üslubuna dikkat ederek konuşan biriyse bende o an dikkat ederim ancak geçmişte bana saygısızlık yaptıysa ben ona yaparım
Genelde sakin olsamda birden parlıyorum Karadenizliyim genlerde var..
Anano sliyim sen ne diyon ne siniri ben pozitif kursun yağdıran delikanlı
Evet öyleyim biraz
Evet aşırı sinirliyim
Neden sinirli olalım
Herşeye sinir olabiliriz
Değişiyor duruma göre
Evet sinirliyim
Sinirli değilim. Ama duygusalım.
Çabuk sinirlenirim diyelim 🤭
Kolay kolay sinirlenmem.
Hayır. Oldukça sakinim. Yani bence 😅
Ben susup susup patlıyorum.
Sakin görürler ama çok öfkeliyim
Evet genelde gerginim
Anlık çok sinirlnn brym
Evet çoğunlukla sinirliyim
Açıklama kısmı korkuttu 😏 Genelde agresif.
Kişisinə ve duruma görə.
Haddinden fazla hem de
Maalesef ki
Sinirliyim ama tartışma sevmem
Deli gibi hemi de
Sinirli ve canım tahammulsuz
Çok sinirli bir insanım
O kadar değil bazen
Çok değilim
Galiba
Agresif değilde memnuniyetsiz
Öyleyim..