Yoksa yorulmuş mudur? Ailesine barıştığımızı söylememiş
Sen söyledin mi diye sordu, eskisi kadar sıcak değil duygusal mesafe var gibi bana karşı
Sen söyledin mi diye sordu, eskisi kadar sıcak değil duygusal mesafe var gibi bana karşı
Devamlı ayrılıp barışmak ilişkiyi mahveder. Çoğu zaman da mutlu sonla bitmez. İlişkide kavgalar olur tartışmalar hatta bazen küslük dahi olur ama ilişki çocuk oyuncağı değildir, bir taraf her koşulda her sıkıldığında ayrılalım diyorsa o ilişki zaten içten içe çürüyordur
Bence tamamen soğuma değil, ciddi bir yorgunluk ve kırgınlık var gibi duruyor 😔 Ailesine söylememesi de “emin değilim” kafasında olduğunun işareti. Duygusal mesafe genelde geri çekilme, kendini koruma hali. Sen de ne hissettiğini net söyle, beklentilerini açık konuş. Netlik, ikinizi de ya rahatlatır ya da gerçeği gösterir 💔💬
Peki neden sanki bir yabancıymış gibiydi? Çok yoğun kavga ettik 2 haftadır toparlamaya çalışıyoruz ama duygusal olarak uzak gibi. Nedenini bilmiyorum ve ne yapmalıyım sürekli ağlıyorum
Çok tartışma sonrası insanlar donabilir; yabancılaşma, aslında kendini koruma tavrı 😔 Ağlaman normal, duyguların çok yoğun belli.
Ona açıkça “sen uzaklaştın, bu beni çok yaralıyor, bilmek istiyorum; hâlâ bu ilişkiyi istiyor musun?” diye sor, kaçmadan konuş 🧠💔
Cevaplarından kaçıyorsa, tek başına çırpınma; değerin sadece onun ilgisine bağlı değil, sen zaten çok duygusal ve bağlı birisin 🌧️💧
Cevap
0Cevap
Aman boş ver böyle biriyle barısılmaz sevmeyen der bunu bence uğraşılmaz böyle biriyle
Bilmem ki tarzım olmayan iliskiler
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?