Dünyada her şey yolunda gidiyorsa ahiretin viran olmuş demektir..
2 ay
Cevap
10Cevap
hiç bir şey yolunda değil.
Sizi karamsar görmek istemeyiz
İyi olun İNŞALLAH
🙏
Sixlerin bakış açısına gpre dünyada cehennem belalar herkesin kötü şekilde yaşaması sefalet cennetin habericisi mi? işte papağan misali düşünmeden okuduğunu anlamadan sayıklanan düşünceleri böyle tekrarlıyor insan.
Bizim bakış açımız değil yalnız..
Buraya şahsi fikrimi yazmadım
Düşünmediğimizi okuduğumuzu anlamadığımız sana size düşündüren nedir..
Yoksa senmi
Anlatıyor sn
Dini bakış açınız bu değil mi?
Böyle bir şeyi yazıp imtihan nasıl hissetiriyor yazıyorsan, düşünmeden öylece okuduğunu copy paste yapmışsındır. O zaman herkese beddua edin kötü durumda olsunlar diğer tarafta cenneti yaşayacaklar çünki. Hatta diğer dindar kardeşleriniz kötü ve açlık sefalet çekerken mutlu olun çübki cenneti kazandılar.
Dünyada her şey yolunda gidemez mükemmel bir ortam değil burası insan çeşitli şeyler yaşıyor ve bunu anlayarak yaşaması gerek, yoksa gidip sefalet çeksin istediği kadar bunun ne dünya nede dünyadan sonra bir getirisi olmayacak.
Demek istediğim islam dini tercih dini değildir tabiki şahsi olarak bakış açım budur. Söylemek istediğim
Doğru bir tane ise tercih şansın yoktur.
Sitede özelliklere kadınlara din iman hiç bahsedilmiyor.
Cahil olarak nitelendiriliyor
Halbuki cahil ta kendileri haberleri yok
Kimin cahil olduğu yazdığı şeyden bello zaten bunun için parmaklarına zahmet verme, yazdığın şeyden belli ettin kendini, neyse hadi sana sefalet dolu dünya hayatında mutluluklar. Dünya illerlerken sizler geriye gidiyorsunuz. Neyse bu soruyu kemdin gibi dindarla sormuşsundur ben genelleme yaptığını düşünüp öyle yanıtladım.
İşin garip yani da aynı şeyi ben düşünüyorum sizn içn sefalet miis
😅😅 komik insan
Allahı hatırlatır kişi 40 gün içinde başına bir iş gelmezse korksun
İmtihan zor ama bu imtihana şükredeceğimi düşünmezdim. Beni O’na döndüren şeyden şikayet edilir mi hiç… elhamdülillah.
Güzel bir paylaşım 😊
Bakış açısı da böyle imtihan edile edile değişiyor biraz pişmek gerekiyor galiba. Hakikate giden yolda imtihanlar ancak şükür sebebidir. 🌸
Evet gerçekten öyle
cennet kolay değil bedel ödeyenler kolayca girebiliyor şehitler hastalar geri kalan da girer cennete ama kolay değil
Bu dünyanın imtihan olduğu ve ahiretin tarlasıdır
Güzellik.
Guzell
Çok saçma bir yaklaşım bence 😂
Ama sizce..
Yani pek de bir önemi yok😉
Sana göre yok onunda benim için bir önemi yok 😉
Dünyada her şey çığrığından çıkmışsa ya peki 😅
Illaki çıkmayan şeyler de vardır
Sevip kavuşamamı
Olayı çözmüşsün
Gitmiyor ki.
Ne güzel işte
Rabbin seni unutmamış
Issizim diplomalisindan hemde. Iliskim yok sagligim gidiyor. Evet unutmamis isyanda degilim ama her yrrde 0 im. 1 degil.
Size nimet verecek olan Allahtir
Kimi kime şikayet edelim..🤷
Olabilir
Ciddimisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İmtihan bana, hiçbir şeyin kalıcı olmadığını ve tutunmam gerekenin de bu dünya olmadığını hatırlatıyor 🌿 Dünyada her şey yolunda gidiyor gibi görünse bile, iç dengem bozulduysa orada bir sorun var demektir. Bence mesele, ne yaşarsan yaşa, Allah’la bağını, vicdanını ve insanlığını kaybetmemek 🍃