Geçmişte tacize uğradım, şu an tuhaf ve kontrolsüz davranıyorum, sizce psikolojik sorunum ne olabilir ve nasıl düzelebilirim?

Şimdi ben geçmişte tacize falan uğradım geçmişte sınır koyamadım bunu psikoloğa gittikten çocukluğuma indikten sonra bunlar daha çok aklıma geldi ondan sonra saçma sapan konuşuyorum davranıyorum hani panik oluyorum birine açık fotoğrafımı atıyorum mesela panikle görüldü mü diye kontrol etme ihtiyacı da hissediyorum ama aynı zamanda da tam tersi davranışları da yapıyorum bir de biriyle konuşurken kelimeler anlamsız geliyor yani atma diyeceğime at diyorum ve sanki hiçbir şey olmayacakmış gibi hissediyorum yani tuhaf davranıyorum ve bu davranışların sonucu da çok sert kötü şeyler yaşıyorum çok sonradan bazı şeyleri hatırlıyorum ve iş işten geçmiş oluyor toparlayamıyorum önce kötü yaşadığım şeylerden ötürü kendimi çok sakınırdım yani sürekli tetikte korkarak yaşardım şimdi de düşünmeden umursamaz davranıyorum çoğu zaman bana birinin dediği şeyleri anlamadan konuşuyorum falan depresyon ilacı falan kullandım ona rağmen düzelemedim sizce ne yapmalıyım nasıl düzelebilirim kafama da takıyorum yaptığım hataları
Geçmişte tacize uğradım, şu an tuhaf ve kontrolsüz davranıyorum, sizce psikolojik sorunum ne olabilir ve nasıl düzelebilirim?