Netlik, olgunluk ve hoşsohbetli biri... Bu üç basit özellik neden bu kadar nadir bulunan bir lükse dönüştü? Böyle aklı başında bir kız neden yok?
2 ay
Cevap
1Cevap
Ben de aynısını erkekler için düşünşyorum maalesef. Benzer insanlar birbirini bulamıyor sesleri çok çıkmadığı için olsa gerek
Bu tarz insanlar birbirine nasıl ulaşabilir ki
Zor bence ben kabullendim. Zatturi zutturi tiplerin sesi çok çıktığı için sürekli onları görüyor ve karşı cins hakkında onlar bize referans oluyor o yüzden herkesi öyle sanıyoruz. Ben çözüm nasıl bulunur bilmiyorum dediğim gibi kabullendim
Sonsuza kadar böyle mi devam edeceksin
Kadere bıraktım diyelim. Yurt dışına taşındım buradaki insanlar daha aklı başında gibi geldi bana bilemiyorum olursa olur olmazsa da olmaz
Hakkında hayırlısı olsun
Hepimiz için
Belki sen kendi düşüncelerine uymayan herkesi akilsiz diye etiketledigin için olabilir
Yanlış bir bakış açısı. Benim burada üstünde durduğum şey olgunluk, ne istediğini bilen biri olmak. 2 gün konuşup 3. gün kaybolan insanlardan değil :)
Buradan derken? Ben buradan konuşmak diye bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum? Genel olarak konuştum ancak sen tek bir alana sınırladın :)
Gerçekten çok garip birisin ve şaşkınlıkla izliyorum konuyu nerden nereye çekiyorsun? Burada bir soru sordum fikrin varsa başım gözüm üstüne, fikrin yoksa gidebilirsin böyle saçma sapan çıkarımlar yapıp cool gözükmediğini belirtmek isterim. İyi akşamlar.
Sen kaç yaşındasın ki
Ben de 26
Yaştan değil de doğru kişiye bir türlü denk gelememekten diyebiliriz ya
Teşekkürler senin de
Aklı belden aşağıya arar isen çok.
Akıl mı kaldı delirttiler bizi
Noldu ya naptılar size 😅
Kadının arkasında onu delirten bir erkek vardır
Her erkek aynı değildir. Bazıları da kadınını yüceltir, değer verir, iyi hissettirir.
Doğru. Zıt kutuplar birbirini çekiyor akıllı akıllıya denk gelmiyor galiba
Sana da aklı başında biri denk gelmemiş belli 😀
Gelmedi gerçekten. Mental olarak beni de bozdular. Hiç ne istediğini bilen dengeli bir insan çıkmadı karşıma
Yaşın kaçtı
Hahaha özel bi soru sordum sanırım kusura bakma
Estağfurullah 😂
2 dk gizliden çıkarsan normalden sorabilirim 😅
Hey hâlâ seni bekliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aslında var, ama senin çevrende az denk geliyor olabilir 😊 Türkiye’de ilişkiler çok hızlı, iletişim yüzeysel. Birçok kadın da kendini korumak için mesafe koyuyor. Net, olgun, hoşsohbet kadınlar genelde drama peşinde koşmuyor, çok göz önünde olmayabiliyor. Bir de dürüst olayım; senin de seçim kriterlerin, iletişim tarzın bu tip kadınları uzaklaştırıyor olabilir 💬