Aile & Toplum Hayatımda bir tane akıllı kız yok neden? senagşama Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Biri protez tırnak peşindeBiri zara peşindeBiri pandora yeter aw Banka mıyım benm Hayatımda bir tane akıllı kız yok neden? Cevapla Banka Soruları Tırnak Soruları Zara Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. çıkar zamanla 0 0 Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Kendini değiştir çevren değişsin diye bir söz vardı. 0 3 Yorumla senagşama +1 yıl Değiştiremiyom çevremi ben çok değiştim Yorumla Limbus00 +1 yıl Kaç kurtar o zaman kendini ne diyim xbdnd ya da sende pahalı bir şeyler iste Yorumla senagşama +1 yıl Yok yeter ki onlar da istemesin Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı. iyide bunlar güzel şeyler.. esortmanlamı gelsinler yanına 0 3 Yorumla senagşama +1 yıl Esortman ne aw mslı Yorumla cheekystaff +1 yıl söyle bir baktımda konuşmandan yolaçıkarak söylüyorum her türlü yaptıklarını hakediyorsun :) Yorumla senagşama +1 yıl Aynen kardeşim Yorumla
apoletimebiryıldız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kriterlerini baştan söyle ona göre balıklar yeme gelsin. 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ne demişlerKaranlığa küfredeceğine kalk da bir mum yak 👍 0 0 Yorumla
userrr36292929173 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Hepsi de para peşinde değil sen normaline denk gelmemişsindir Doğru zamanı bekleAcellle edip yanlis insanlara denk gelme derim 0 3 Yorumla senagşama +1 yıl Yokk abii yokkk Yorumla senagşama +1 yıl Bulsam basıcam nikahı Yorumla userrr36292929173 +1 yıl Herseyin bir zamanii varrr beklere Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Senide hep para gözler bulmuş 1 1 Yorumla senagşama +1 yıl Kızların hepsi böyle Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Ağlama bi tırnak 700₺ olmuş çalış 0 2 Yorumla senagşama +1 yıl Kes lan kadın kişisi Yorumla Irresistibleart +1 yıl Sus zırlak Yorumla
XxBloomxX Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Nasil istiyolar senden? (Taktik ogrenelim biraz) 0 1 Yorumla senagşama +1 yıl Yok söylemem başka erkeklerin ocağına incir ağacı dikme Yorumla
problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl hepsi bi arada mı 0 1 Yorumla senagşama +1 yıl Yok ayrı Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen üçünün peşindeyken çok mu akıllısın dangıl 0 1 Yorumla senagşama +1 yıl Çok mo okollospn dongol Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Sen de erkeklere bi bak derim lslslaösşwödç 0 12 Yorumla senagşama +1 yıl youtube.com/shorts/EjFQ39JCibU?si=dYxVwbMc41oNPxBq Yorumla senagşama +1 yıl Lan sen kilolu merve değil misin Yorumla senagşama +1 yıl Burdan sevigli yapan Yorumla senagşama +1 yıl Gülbahar vardı benim ex karım Yorumla Merveniizzz +1 yıl Ne alaka be Yorumla Merveniizzz +1 yıl Tanımiom seni Yorumla senagşama +1 yıl Ben tanırım Yorumla Merveniizzz +1 yıl Yanlıs tanion ben kilolu değilim mdoemx ayrıca seni tanımadığıma da eminim Yorumla senagşama +1 yıl Kilolusun aq foto attın bana aşıktın sonra sana pas vermedim Yorumla Merveniizzz +1 yıl Ne senaryo yazdın aq Yorumla senagşama +1 yıl O değilsin o zaman Yorumla senagşama +1 yıl Ne aqqww Yorumla
__ks_üyesi__ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Akılsız kız travması yaşıyor olabilirsin. 0 0 Yorumla
Nurdisina11111 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bana da alir misin ş kdşdkfşsçdkdçfmföd 0 0 Yorumla
Yalnızçiçek123456 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Derhal uzak dur 0 6 Yorumla senagşama +1 yıl Kız olmadan da hayat olmuyor Yorumla Yalnızçiçek123456 +1 yıl Olur Yorumla senagşama +1 yıl Olmuyoooo Yorumla Yalnızçiçek123456 +1 yıl Oluuuuur Yorumla senagşama +1 yıl Sen olmazsann ben solarım Yorumla Yalnızçiçek123456 +1 yıl İstek attim Yorumla
_gri_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl o özelliğe sahip modellerin üretimi 1980 de bitti 0 2 Yorumla senagşama +1 yıl Keşke o zamanlara denk gelseydik Yorumla _gri_ +1 yıl gelebilecek onca zaman varken rte nin yönettiği tr ye geldik. fazla takılma bence Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. şansın bu :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
çıkar zamanla
Kendini değiştir çevren değişsin diye bir söz vardı.
Değiştiremiyom çevremi ben çok değiştim
Kaç kurtar o zaman kendini ne diyim xbdnd ya da sende pahalı bir şeyler iste
Yok yeter ki onlar da istemesin
iyide bunlar güzel şeyler.. esortmanlamı gelsinler yanına
Esortman ne aw mslı
söyle bir baktımda konuşmandan yolaçıkarak söylüyorum her türlü yaptıklarını hakediyorsun :)
Aynen kardeşim
Kriterlerini baştan söyle ona göre balıklar yeme gelsin.
Ne demişler
Karanlığa küfredeceğine kalk da bir mum yak 👍
Hepsi de para peşinde değil sen normaline denk gelmemişsindir
Doğru zamanı bekle
Acellle edip yanlis insanlara denk gelme derim
Yokk abii yokkk
Bulsam basıcam nikahı
Herseyin bir zamanii varrr beklere
Senide hep para gözler bulmuş
Kızların hepsi böyle
Ağlama bi tırnak 700₺ olmuş çalış
Kes lan kadın kişisi
Sus zırlak
Nasil istiyolar senden? (Taktik ogrenelim biraz)
Yok söylemem başka erkeklerin ocağına incir ağacı dikme
hepsi bi arada mı
Yok ayrı
Sen üçünün peşindeyken çok mu akıllısın dangıl
Çok mo okollospn dongol
Sen de erkeklere bi bak derim lslslaösşwödç
youtube.com/shorts/EjFQ39JCibU?si=dYxVwbMc41oNPxBq
Lan sen kilolu merve değil misin
Burdan sevigli yapan
Gülbahar vardı benim ex karım
Ne alaka be
Tanımiom seni
Ben tanırım
Yanlıs tanion ben kilolu değilim mdoemx ayrıca seni tanımadığıma da eminim
Kilolusun aq foto attın bana aşıktın sonra sana pas vermedim
Ne senaryo yazdın aq
O değilsin o zaman
Ne aqqww
Akılsız kız travması yaşıyor olabilirsin.
Öyle görüyorlar demek ki.
Olanları da kaptılar 😂
Denk gelmiyor demek ki
Farklı hayatlar farklı kültürler
Bana da alir misin ş kdşdkfşsçdkdçfmföd
Ayaklı banka🤣
Derhal uzak dur
Kız olmadan da hayat olmuyor
Olur
Olmuyoooo
Oluuuuur
Sen olmazsann ben solarım
İstek attim
o özelliğe sahip modellerin üretimi 1980 de bitti
Keşke o zamanlara denk gelseydik
gelebilecek onca zaman varken rte nin yönettiği tr ye geldik. fazla takılma bence
😂😂😂😂
Tercihler
şansın bu :D