Bu utançtan Nasıl Kurtulurum Benim Hakkımda ne Düşünmüşlerdir?

Öğrenciyim, ailemden geçiniyorum, 22 yaşındayım ve yani bir kahve ve pasta aldım, 350 tl tuttu. Ben de hesabımda 400-500 tl var zannediyordum. Ödeme yaptım, birkaç kere olmadı, hesabıma en son baktım, param yokmuş. Sonra kahveyi çıkartalım dedim, sonra arkadaşlar bana ikram olsun dediler, ben de hayır ya o kadar uğraştınız kalsın dedim. Sonra çöpe gidecek zaten dediler. Aşırı kötü hissettim kendimi, gittim tuvalete ağladım. Sonrasında annemden para istedim ödedim yani, gene de kahveyi de içemedim zaten, tadı da çok kötüydü, buz gibi olmuştu. Zaten öyle ders çalışmak için gitmiştim, çalışmadım, tatlımı yedim kalktım. Arkadaşıma anlattım, gene de hâlâ kendimi çok kötü hissediyorum ve kocaman kızım, yani çalışabilirim aslında ama yani hem okul hem de dersi ben beceremiyorum, hiçbir şeyi beceremiyorum, çok bıktım.
Güncellemeler
2 ay
Bilmiyorum belki sorun tek bu da değil kendimi yetişkin bir yaşta küçücük bir çocuk sıkışmış gibi hissediyorum dışım yetişkin ama içim korkak bir çocuk bu şekilde yaşamak çok zor keşke ne yapcağımı bilen kendimden emin olan biri olabilsem ama başaramıyorum ve bu çok yoruyor
Güncellemeler
2 ay
Birde arkadaşlar bu yani pahalı bir şey değildi alt tarafı bir kahve yani onu bile ödeyememek zoruma gitti açıkcası bu da etkili inşallah bu günleri atlatırım Gerçekten çok yoruldum her anlamda ailemden bağımsız olmak istiyorum çok zor Allah kimseyi utandırmasın bu konularda ilk defa başıma geldi ve çok utandım
Bu utançtan Nasıl Kurtulurum Benim Hakkımda ne Düşünmüşlerdir?