Arkadaşıma trafikte küfreden dev gibi adama az önce kafa attım arkadaşlar bir gün kim vurduya gideceğim bu sinirimden 🥹 neyse pişman değilim aşldlş

Arkadaşıma trafikte küfreden dev gibi adama az önce kafa attım arkadaşlar bir gün kim vurduya gideceğim bu sinirimden 🥹 neyse pişman değilim aşldlş
Trafikte sakin kullanıcıyım. Kimsenin de bana bu güne kadar küfür ettiğini duymadım. Yoluma bakar kafaya takmam trafikteki davranışları. Kim ne yaparsa yapsın umurumda olmuyor. Bir şekilde yol akıp gidiyor nihayetinde.
Trafikte aslında çoğu kişi direksiyonu egolarının uzantısı sanıyor, içindeki öfkeyi kusuyor. Günü sonunda 2 dakika geç gitmek, kimsenin canından önemli değil. Hoşgörüsüzlük insanlarda zirve yapmış sanki tabakaneye b.. yetiştiriyorlar
Aynen öyle özellikle şoför kadınsa inanılmaz ego kasıyor erkek şoförler
Kıracaksın üstüne inadına öyle yaratığın
O an yanımda sen olsan süper ikili olurduk kız arkadaşım anca beni durdurmaya çalıştı senin gibisi lazım bana 😄
😀
Sana da bi gül döküyorlar bi iniyon kadın halinle iri kıyım adamlara falan kafa atıyon ertesi gün. Ziyaaaaaaaaaaaaaa diyesim geldi. Hani biz de yaşıyoz bu hayatı her gün ayrı bir aksiyon olmuyor çok sallamasan mı?
🤣 bendeki hayat inanılır gibi değil
😂 valla yani burada işin ne aksiyon eksilmiyor madem efso hayatın var haha
Bende hep diyorum Allah'ım millet evden işe işten eve neden ben hani 😂
Gözü kara yaşları geçtim. Artık işin içine mantık giriyor. Pisi pisine olmek ya da beş para etmez biri için hapis yatmak insanın zoruna gidiyor. Eyvallah diyip gitmek en iyisi.
Biz Berk ve Şenay, sen bayağı gözü kara çıkmışsın gerçekten 😅 Ama o “kim vurduya gitme” kısmı şaka değil, orası riskli 🙈 Trafikte küfür yiyince biz genelde camı kapatıp, müziği açıp, kendi kendimize söylenip bırakıyoruz 😤 Çünkü en kral tepki, karşıdakinin saçmalığını hayatımıza sokmamak bazen 🚗💨
Cevap
19Cevap
Bence trafikte öfkelenince kendine biraz zaman tanımak en iyisi ya, derin bir nefes alıp müziği açmak faydalı oluyor açıkçası.
Normal de uyguladığım tarife bu ama dünkü olayda uzunca süre trafikte taciz edildik
Trafikte gözü karayimdir hiç korkmam kaç kez kavga etmisligim vat kendini bisey saniyor bazi tipler
Evet sustukça kükreyen tipleri alttan almamak lazım
Ben de hatırlayamadım🙁
Evettt konuşmuşuz demek 😅
Eskiden arabadan inmişliğim var ama şimdi cezalar çok arttı artık inmem.
Seninde kafan acımadı umarım. 🤣
Uçan tekme gibi atmadım zaten burun buruna saydırıyorduk orada hafif dokundum hani kuş lastiğini gerip bırakırsın ya onun gibi düşünn djhd
Kafana sağlık. 🤣
Hak edene hakkını vereceksin 😂
Gözümün gördüğü hiç bir şeyden korkmam bana küfür eden bedelini öder. Bizim onurmuz için yaşayan insanlarız
Helalll işte bu
Eyvallah
Ettiğin küfürün iki misli diyorum sadece. Ne inip de başımı belaya sokucam. Karşımdakinin seviyesine indiricem kendimi..
Fazla rahatsız edilip kışkırtıldık
😂😂 yok vallahi inan ki değmez, başını belaya sokmaya.. insanlara bakıyorum zaten saatli bomba gibi hep. İnan ki hiç değmez..👍
Trafikte kolay kolay küfür yemem kurallara uyarım eğer küfür eden varsa dengesizin tekidir uzun uzun kornaya basar iade ederim
Her trafiğe çıktığımda bu sefer sakin olacağım derken kendimi küfür ederken buluyorum 🙂
Bir de Adana'da yaşadığını hayal et 🥹
Adana kadar değil ama Mersin'de fena değil 🙂 en son iki gün önce Adana otobanından geçerken aylık küfür limitimi doldurmuştum 😂
Bende mersinden geldim bu cennet (Adana,) şehre 😄
Ne kadar şanslısın bak şimdi çok kıskandım 😂 kaldım ben buralarda
Ahh ah pozcuya selam olsun djdn
🙂 neyse ki çok uzak değil özlediğin zamanlarda gelebilirsin. Pozcu , Yenişehir , Mezitli Mersin'in her yeri güzel
Çamlıbel ve pozcu yaşadığım iki yer di
Havası suyu insanı herşeyi başka Mersin'in 😕
En güzel yerlerde yaşamışsın bence 🙂 ben de Erdemli'deyim. Pozcu ve Çamlıbel kadar olmasa da yine fena değildir.
Biliyorum denize giderdim orada
Her yeri güzel Mersin'in
Denizi de çok güzel. Temelli mi döndün Adana'ya?
3 yaşımdan 18 yaşıma kadar Mersin'de yaşadım sonra Adana'ya geldim ailemle 2002den beri burdayım azcik Adanalı oldum )
18 yaşına kadar burada kalıp en güzel yaşlarda da Adana'ya gitmek ne bileyim 🙂 insan herhalde nerede yaşıyorsa başka yerlerde daha cazip geliyor. Ben de alışveriş yapacağım zaman genelde Adana'ya geliyorum 🙂
Benim tercihim değildi babam iş dolayısıyla geldi e bizde onla geldik mecbur
Nerede yaşıyorsan orası senin için en güzel yerdir. Ben de normalde hatay'dayım Ama 15 sene oldu Mersin'de görev yapıyorum
Sende hep benim memleketlerden çıkıyorsun 3 yaş öncem de Hatay 😂
😂 seninle aynı memleketler etrafında dönüp durmuşuz desene. Hiçbirinde de denk gelmemişiz
Bana dokunmayan bin yaşasın mantığındayım, trafiği ben yönlendiriyorum, geç/dur gibi, bana giciklik yapma niyetinde olanları anında anlıyorum, ya dörtlü yakıp kenera alıp bekliyorum ya da egzozumun gazını yutturuyorum.
Artık cezalar fena cezalardan önce iş çok farklı boyutta idi :) küfür edemez hale gelen çok oldu..
İstanbul trafiğinde maalesef ister istemez ediyorum..
trafikte hiç problem yașamadım. buralarda hiç öyle șeyler olmaz
Neresi orası
almanya
Çok disiplinli sıkıcı orası da ya 😕
Herkes lüks hobilere sahip. Kimse sıkılmıyor. Gelmelisin
Teyzemler stuttgartta biliyorum az çok
Ama ben Adana'ya alışmışım ekşinsiz yapamam 😄
Sen bilirsin. Ama Stuttgart iyi bir yer değil. Hamburg ya da Rostock gibi șehirlerin hem insanları hem de kendisi güzel.
Doğrudur canım sende hanım hanımcıksın o vibe veriyorsun zaten
Teșekkür ederim. O sizin gözlerinizin güzelliği
He aynen kafa attın inandık sonra da burdasın aynen sjdjsjsjsm
Aynen adama kafa atıp hemen telefona sarılıp buraya soru açtım elamanlığa devam bırakma sakın fkdk
Ağzıma geleni sayarım vallahi affetmem ben 😅
Affetme hak ediyorlar onunbununçocuklari 🥹
Haberlere ne zaman düşecek acaba jsjs
Senin sert bakan gözlere ne olmuş Homo habilis olmuşun dhah
Her insan belirli bir dönemde özüne dönermiş. Şimdilik o moddayim 🙂↔️
Kokuluğu çıkar ceza yazmasınlar fjdjdk
Küpe yapıyorum sürerken sdkd
Kafana sağlık o zaman 😂
Hani topu duvara fırlatırsın seker ve geri döner ya hah işte benim kafamda o an öyle bir etki yarattı sadece djdjnsshsh
Jjdjdks adam iyi ki bir şey yapmamış. Tehlikeli biri çıkabilirdi.
Kolumu tutarken canım çok acıdı ama çaktırmadım🥹 ne yapalım ya azdan az çoktan çok gider korkan onun gibi olsun
😨 yine de dikkat etmek lazım 🌸
Evet 😕
Yeni cezalar seni etkilememiş belli 🤣
Adana burası ya kimseye sökmüyor burada kürkremeden yaşayaman 😄
Arkadaşın evindeyiz şimdi kahve içtik relax olduk çoktan )
Sinirleniyorum sonrada diyorum ki nasıl olsa bir daha karşılaşmayacağım diyerek kendimi avutuyorum
Hep bir arkadaşım var arabada küfür yemedim yersem ona uzanır elimm
Bildiğim iyi ceza avukatları var
Hallettik aramızda abiler devreye girdi kdlsk
İyi hadi gelmiş geçmiş olsun 😀
Teşekkürler alışığız valla
Arabada papatya çayı bulundur
Aslında çok sabırlı ve şefkatliyimdir ama bazı laflar bazı tavırlar görme duyumu bozuyor o an
Kafana sağlık iyi yapmışsın
Türkiye de pek araç kullanmıyor
Arabadan inmem yeterli oluyor genelde c🤣
Sakin kalmaya çalışırım kendimi bozmam.
Abla sen pilli bebek değil misin fenomwndin
O kim yav
İnanmam buna bak:)
Bana duyuramaz ki.
Sinirlerime genelde hakim olurum
Küfür ediyorum🙄
Kesin böyle bişey yaşanmıştır kesin
Kız yaşamadığım bir şeyi niye anlatayım yaşadığım şey de türk övün çalışlık bir şey değil hani darp edildik ajahs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?