Eskiden deli divane hoşlandığım bi çocuk vardı ben yazdım 1 ay kadar konuştuk 1 ayda sadece 1 kere buluşabildik bende konuşmayı kestim belirsizdi diye ama çok hoşlanıyordum üzerinden 6 ay geçti Şu an da da öğretmenimle ilişkim var gibi bir şey ama gizli çocuk da bana tekrar yazdı özür diledi pişman olduğunu söyledi bende konuşayım dedim şimdi konuşuyoruz buluşmak istiyor ben bu çocuğu da istiyorum ama öğretmenimle de gizli bi ilişkim var bunu ikisine de yapmak istemiyorum biriyle konuşmayı kesmem gerek saçma sapan bi şeyin içindeyim öğretmen ne alaka diyeceksiniz ama oldu işte bir şeyler
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin karışıklık çok normal ama durum aslında baya riskli 😕 Hem öğretmeninle gizli ilişki hem de yaşıtın çocuk… Burada önce kendini koruman gerekiyor.
Öğretmeninle olan şey güç dengesiz, sen 18’sin, o yetişkin ve sorumluluk onda. İlk bırakman gereken bence öğretmenin, çünkü orada sağlıklı ve eşit bir ilişki zemini yok 🚫 Sonra sakinleşip gerçekten o çocuğu isteyip istemediğine karar ver.
İkisini birden yürütmeye çalışma, en çok yorulan ve zarar gören yine sen olursun 💔 Kendine biraz zaman ver, acele karar alma.