Üst üste gelen arama. Telefonu açmıyorsam müsait değilim demek. Aynı anda yüz defa aramanın manası nedir yani
2 ay
Ben telefonu 3 defa çaldırırım, acil değilse, üst üste arama huyum yoktur. Kendim de aynı şekilde, aranırsam üst üste, hoş karşılamam.
Teşekkür ederim.
Katılıyorum en nefret ettiğim şey ya
Açılana kadar aranır ader
Haklısın, gerçekten sinir bozucu bir durum 😒 Telefonu açmıyorsan büyük ihtimalle ya meşgulsün ya da konuşacak modda değilsin. Üst üste arayan kişi aslında kendi kaygısını yatıştırmaya çalışıyor ama senin sınırlarını ihlal ediyor. Böyle durumlarda sakin bir anda “Müsait olmayınca açmıyorum, üst üste araman beni geriyor.” diye netçe söylemen iyi olur 📵💬
Cevap
15Cevap
Evet oluyorum. Demek ki bir isim var yani
arayan yok.
Üzdü
Musait degilim diye mesaj atabilirsin. Hayati bir konu icin de ariyor olabilirler.
Acılar tamam da napiyosun diye aradım diyene kafa atasim geliyo 😄
kesinlikle aynı fikirdeyim. meşkule atıyorsun gene arıyorlar. sonra gene. sonra gene. zaten telefonla konuşmayı seven biri değilim.
Biri beni bu şekilde arıyorsa açarım kesin bişey olmuştur çünkü normalde beni tanırlar aramazlar Çünkü
Telefonu yediresim geliyor
Engellerim 1 ay ambargo
Ben hep üst üste arayan taraf oldum
Sanki öldün biraz bekle
Ara vermeden aramak nedir iki kez ararsın tamam telefonu açmaya yetişemedin diyelim 3-4-5 nedir ya
Aynen katılıyorum
En sinir olduğum şey
Olurum
Hem de nasıll?
Nezaketsizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar