Ve bana gerçekten yardımcı olacak birisi lazım manevi olarak
2 ay
Tabii, istediğin kadar dökebilirsin. Öncelikle hislerini bastırmamaya çalış; yaz, konuş ya da birine anlat. Kendine küçük molalar ver, sevdiğin şeylerle meşgul ol ve gerekirse profesyonel destek almayı düşün. Zamanla biraz hafifleyeceksin.
Şu an ne yaşadığını tam bilmesem de yazdıklarından bayağı bunalmış olduğun belli 💔 Manevi olarak daralınca insan kendini çok yalnız hissediyor, bu çok normal. İlk adım olarak hissettiklerini bastırma, mümkünse yazıya dök, günlüğe bile olsa 📝 Bir de güvendiğin bir arkadaş, aileden biri ya da okulda rehberlik varsa onlarla konuşmayı dene. Tamamen yalnız başına yüklenme, duygularını paylaşman gerçekten hafifletir 🌿
Cevap
16Cevap
Elimden geldiğince döktüklerini sana dah iyi gelecek şekilde toparlamaya yardımcı olabilirim. Seni iyi tanıyan değil bazen hiç tanımadığın anlayabilir.
Aynen öyle tanıdıklarımla oturup konuşamıyorum zaten
Elbette. Nasıl istersen. Ruhunu hafiflet. Kaygılarını yoket. Seni ele geçirmesine izin verme. Derin dedin nefes al ve inşirah oku.. anlatmak istediğin her şey için de konuşabilirsin
Bana yazabilir misin
Emin ol kimse gerçekten içinden geçenleri önemsemiyor. Boşuna kimseye dil dökme. Gidip Allaha anlat.
Birisinden akıl almak istiyorum dua da ediyorum ama tanıdıklarıma tam olarak içimi dökemiyorum
Düzgün birisini bulsam anlatacağım zaten
Abdest al namaz kıl tüm içini derdini Allah'a dök ağla yalvar yakar dua et
Öyle iyi gelecek ki
Çok yaptım ama bilmiyorum artık son olarak birisine anlatma ihtiyacı duydum tanıdığı kişilere dökemiyorum içimi
Evet dinlerim , istediğin zaman istediğin kadar. müsait oldukça cevap veririm
Cinsiyet ayrımı yapmazsan yardımcı olurum
Hayır, dinlemem. Uğraşamam.
Dinlerim elbette
Konu aşk mı veya başka bir şey mi?
Bende içine boşalsam olur mu
boş ver ya sapık serefisz çok yapacak bişey yok
Espri yaptik özür dilerim
Tabiki dinlerim
Ya abartma ufff
Özür dilerim dedik
Senin yaptığın küfür çok mu iyi