Yada yemeğine falan okutulmuş şeyler konulup farklı davranan kişiler oldu mu?Ne yapmak lazım bu durumda ben çok yakın biri için şüpheleniyorum nasıl emin olabilirim fikri olan var mı?şahit olanlar varsa anlatabilir misiniz nasıldı ne oldu diye?
+1 yılArkadaslar bu konuya sahit olmuş biri olarak insanların bir çoğu inansinlar inanmasinlar büyü yüzünden bir çok sıkıntı yaşamaktadır. Allah bunları yapanları kahretsin.
Sara ve şizofren vakalarının yarısından çoğu da bu sebepledir. Çözümü kolay değil lakin ilim de bilim de Allahtandir. Dediklerimi yapın ona göre yapilacaklara karar verin.
KİŞİDE BÜYÜDEN SUPHELENİYORSANİZ.
İnancli gusullu namaz abdesti olan birisine gidin aileniz komşunuz ya da Müslüman iseniz bizzat siz.
1. Deneme defne yaprağı alın 2-3 adet aktardan tavanın icine koyun dumanı tütsün bir kac dakika sonra dumani biraz görülür olunca kokusunu icinize cekin (hafif cekin fazla cekmeyin allerjiniz olabilir) dumanınıı yani bakın rahatsiz olacak mısınız. ( BU YÖNTEM EVDE CİN VARSA UZERLİK TOHUMU İLE DEFNE YAPRAGİNİ TUTSULERSENİZ KAFİR CİNLER BU KOKUDAN UZAKLASİR)
2. Deneme özellikle cinli vakalarda %99 etkilidir. (Bu kişinin üstünde musallat varsa kesin etkilidir))
Her birinin başında Euzü besmele cekerek 7 adet fatiha süresini bardağı agza yaklaştırıp okunacak. Ve amin denince bardaga hafifce üflenecek. Yani bardaga yaklasip euzu besmele cekip sesli bir sekilde fatiha okunup amin kismindan sonra bir kez uflenecek suya ve 7 kez tekrarlanacak. Bir çok kisiye denenmistir. Biiznillah o kişide cin varsa su tatli tuzlu eksi gelebilir normal tadında gelmez. (Oturarak için birisi bayildi içince denenmiştir, bayılma durumu nadirdir. Korkacak bisey yok dua bu) En azından kulak çınlaması kalpte su içince sıkışma, aglama gibi özellikle karında ani sancıacı gibi alışılmışın dışında durumlar oluşabilir.
3. Yöntem de birkaç defne yaprağını ve üzerlik tohumunu aktardan alip tavada altini yakip tutsuleyp odada gezdirip icinize cekin arada. Cin topluluğu kalmaz
Nette Salih Memişoğlu ve Serkan kiremit hoca var onlara gidin tavsiyem salih Memişoğlu13 Yorumla
Boğa+1 yılBirinci ve ikinci yöntemi denedim şu an başım agiriyor ne yapmalıyım
Aslan+1 yılNe boş yapmışsın ALLAH diyorsun defne yaprağı diyorsun kuran ve hadisten haberin olsun be adam dua kuran yeter zaten ALLAHin dilediğinden başka hiç birşey insana isabet etmez
İkizler+1 yıl@zeyneppppsu380 ciddimisin?
En İyi Cevaplar
Bakın arkadaşlar bu büyü olaylarının hepsi doğru ama bu büyük büyüler 50 100 150 200 tl çivarında yapılan birşeyler değil 30 milyar 40 milya dahada yüksek rakamlar işte büyüyü yapıyolar büyü yapıldığından sizin haberiniz olmaz çoğunlukla hastanelere gidersiniz ama hastanelerdende çıkmaz yaşını doldurmuşş allah katında rahmani dostları olan insanlar var bunları ben benim babamdan biliyorum benim babam büyü yapmıyor beni yanlış anlamayın allah rızası için yapılan büyüleri bozuyo ve bunu herkeze söylemiyor yapılan büyüleri bozduğundada para falanda almıyo sizin anlığcanı bu işleri hep ticarete dökmüşler olup olmadık yelerde yemek yemeyin bir şey içmeyin bu aradada merak etmeyin bunları yapanlar sizden uzak değil akrabanız ya da dostunuzdurr... büyü yaptıran kişi ve büyü yapan kişi büyüyü yaptıktan sonra uzun zaman sonra bir hocaya başvurduysanız hocada size büyü yapılmış dersee hemen en yüksek mevkilerde bir hoca bulun ve bunu çözdürün benim babam bu tür büyü yapılan insanlar deng geldiğinde okuduğunda büyü yapan kişi töbe ediyor buna şahit oldum...
219 Yorumla
Oğlak+1 yılİletişim Bilgileri gönderebilirmisini co acil
Başak+1 yıl@pein123 05315856869 hamit ğoca
Terazi+1 yıldürüst bır hoca mahmut hoca tavsıye ederım 05318351786
Terazi+1 yılBabana nasil ulasabilirim peki?
İkizler+1 yılBen de boyle bir seyden supheleniyorum. Babaniz yardimci olabilir mi? Bana yardim eder misiniz?
Boğa+1 yılMerhabalar tam olarak nerde yaşıyorsunuz msjla yazabilirmisiniz babanizla konuşmam mümkün mü
Boğa+1 yıl@Gergerli0202 para talep ediyomu
Aslan+1 yıldua kuran yeter zaten ALLAHin dilediğinden başka hiç birşey insana isabet etmez senin babanın işide peygamberimiz uygulamadigi birşey yani baban yalnız sünneti ve hadisi tavsiye edebilir yanlış yapiuor
İkizler+1 yılNe olur iletişim var mı. Babanızla konuşabilirmiyim çok zor durumdayım
Terazi+1 yılHepsi medyum reklamı inanma ltf @babysler
Oğlak+1 yılbüyücü numarası veren herkesin ya
Oğlak+1 yılbüyücü numarası veren reklam yapan herkesin ya
Oğlak+1 yılküfür ediyorum da değişiyor siz anladınız.
Bazı kızlar regl dönemindeki kanı sevgililerinin yiyeceklerine koyup abuk sabuk bağlama olaylarına girişiyorlar erkekler bilesiniz. Hani "oturdum ellerimle sana kek yaptım" modunda gelirlerse temkinli olun cidden var böyle psikopatlar.
Sana gelince sirke dök evin heryerine. Şüphelendiğin kişinin elinden de yeme illa yemen gerekiyorsa da bir iki damla bile olsa sirke koy içine bozar diye biliyorum.
Ve çok günah bi insan nasıl buna cesaret edebilir bilemiyorum. Birini kendine aşık etmek içinmiş, yok bağlamak içinmiş, ara bozmak içinmiş. Zaten gelicek olan büyüyle gelicekse hiç gelmesin. Allah'tan korkun azcık ya.92 Yorumla
Soran+1 yılYuh ma iğrenç
Oğlak+1 yılİy adet kanı mi eğer ogrenirsem vururum o kızı z ikerek öldürürüm o kızı silaha gerek yok. Adet kanı iyyyk
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet bızzat benım. durduk yere sınırlenme, bagırma, yapan kısıye karsı dıl baglanması, gecelerı korku, sıcrama, kabus, karanlıkta uyuyamama, bas ve kalp agrısı, bunalım, banyo yapmaktan cekınmek sıkılmak, insanlarla iletişimi kesmek, eve kapanmak, isteksiz bi hayat, el kol agrısı, halsizlik vs vs
doktorlara gıtmekten yorulmustum ha gıdıyor muyum tabıkı hala gıdıyorum. ama erkek arkadasımın bana buyu yaptırdıgını ogrenmıs ve bozdurmustum. büyülü insan ne yaptıgının bazen farkında olmuyor. şok oluyorsun cok pısman oluyorsun.120 Yorumla
İkizler+1 yılabuvvv ölüm reçeteni yazmışlar korku bendede çoçukluktan beri var ama gitmiyooo :( erkek arkadaşın büyümü yapmış? Seni büyüylemi sevmeği istiyordu?
Cevap sahibi+1 yılBendede o korku sıcrama vs gıtmedı. Yok ya onu seveyım bırakmayayım dıye yapmıs. Hayatımı mahvettı dıyebılırım. Ha hayatımdan gıttımı lanet olsun ona kı benı bır parca dusunmuyor her seferınde hayatımı tekrar tekrar mahvetmek ıcın pesımı bırakmıyor.
İkizler+1 yılbenimki başka annemlere yapmışlar buda bana tehsir etmiş 6 yaşımdan beri ama bende büyü yokmuş tutamazmış bana.. :) buda bana kalsın hehe ama banyo niye edemiyorsun? Kabus az dua edtiğinde'de olabilir, karanlık korkusu bunu niçin yapmış ? Dil bağlaması nedir? Ayrılmanıza sevindim. Nefesle bile büyü yapılıyor kurşun döktür
Soran+1 yılBende de mi var acaba banyo ve korku harici hepsi varda üç yıldır böyle:-(
İkizler+1 yılhocaya sor ben takmadım dua et inanma Allah öbür tarafta cezasını verir
Soran+1 yılHoca falan bilmiyorum ki:-(yıldıznameydi sanırım hafız ve hoca gibi bir kadın bana bakmış güzel başarılar elde edecek herşey yolunda olacak demişti ama tam tersi oldu:-(
İkizler+1 yılhehe olur yıldızname Kuran'da geçiyor sabretmelisin. Büyü yapıldiysada umursama hayatına devam et sıkıntılı anlarda dua et Allah mı büyük büyümü
Cevap sahibi+1 yılAslında banada aynısını dedıler ama tuttu :( cocukken aıleme yapılmıs olan buyu benı etkılemıstı ben dilim tutulur sekılde korkular yasıyordum.
İkizler+1 yıldua et fazla takılma sen istemedikten snr ne istemediğin biriyle evlenirsin ne bunalım geçirirsin. Allah akıl vermiş beyin vermiş. Anlatıkların korkunç
Soran+1 yılAbi ki Allah büyük o zaman çok sevinmiştim ama işler hiç öyle gitmedi hayırlısı
İkizler+1 yılailenden biri ablan büyü yapmış sevgilinle sana ve sana açıklamamış ? Bence ya sen yaptırdın ya sana yapılmış tam inandırıcı gelmedi
Cevap sahibi+1 yılbenım aılem degıl sevgılımın ablası yaptırmıs benım ablam yok. Ayrıldım buyu bozulunca zaten otomatık soguyorsun adamdan.
İkizler+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yılayrıca adım gizli sanım gizli derdim nedir seni inandırmaya calısayım kı nıye dogur olmayan seylerı yazayım. senı tanımyorum etmıyorum sen konusunca bende kendı halımızı yazdım. evet cocukkende korkardım dedım. Yapanda onun ablası ve kendısı dedım. ben ne yapıcam kendımı sevgılımemı baglıycam ;:D
İkizler+1 yıldur dilim bağlandı =) büyü yapanda yaptıranda hiç hedefine ulaşamıyor çok şeyler biliyorum ama susuyorum.
Cevap sahibi+1 yılevet ALLAH istemedikce birşey olmaz inşaALLAH kurtarır RABBım. Sonuçta büyü hak Peygamberimizde dahi tutmuştur.
Cevap sahibi+1 yılama dalga gectıgın konu benım hayatımda cok seye mal olmustur. Dilim baglanırdı dedıgım konusamazdım ona karsı. Cok adi konumlarda dahı konusamadım. Söylemek ıstedıklerım ıcımde kalırdı aglardım. Normal hayatta tam tersı bır karakterım var bundan bahsettım.
Ayrıca bilgi konusunda yarısabılırız orda bır problemım yok. İnanmıyorsan yada dalda gececeksen hıc yazma. Seni büyü tutmaz lafıda herkesın agzına sakız olmus.
Bildiklerin sana kalsın
Terazi+1 yıldürüst bır hoca 05318351786
Aslan+1 yılkuran ve hadisten haberin olsun dua kuran yeter zaten ALLAHin dilediğinden başka hiç birşey insana isabet etmez
Yengeç+1 yılSen bence erkek arkadasin yuzunden depresyona girmişsin. Çünkü kimse bu tarz basit ve sıradan sonuçlar elde edeceği bir büyü yaptırmaz kimseye. Atmış gittiğin kişi her kimsee
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
var tabiki... önce derin bi hoca bulman lazım tabi büyülerin çeşitleri var farklı farklı kısmet kapama v.s. geçen teyzem anlattıydı arkadaşına büyü yapmışlar evinin görünmeyen yerlerine domuz yağı sürmüşler, kızın kısmeti kapanmış ama heralde başka bişey için büyü yapılmış orasını tam bilmiyorum... neyse arkadaşı bunu farketmiş bozdurmuş büyüyü ve hemen kısmeti çıkmış evlenmiş işleri yolunda gitmeye başlamış, var yani böyle şeyler büyü vardır
13 Yorumla
Boğa+1 yılnerde bozdurmuş?
Kova+1 yılNereye gitmiş bana iletişim bilgilerini yolar misin
İkizler+1 yılBana da bana da nereye hangi hocaya gitmiş
+1 yılSaygı değer mümin kardeşlerim büyü yapmak ziraa büyük günah imanınızın elinizden alınmasına kadar yolu var yapmayın biliyorsunuz büyü peygamberimizede yapılmıştır. Büyü yapılırken bizden üstün varlıklarla yardım alınarak yapılır. Ve bu varlıkların iyisi bu işi yapmaz kötü olanlar bu işi yapar sakın ola ki yapmayın tavsiye etmeyin... allaha muhafaza bir musallat durumu olur kurtulamazsınız
20 Yorumla
+1 yılbenim eşofmanımın astarına sokmuşlardı mavi pamuğa sarılmış sarı bi kız saçı araştırdık önce aşk büyüsü bağlama büyüsü dediler sonra netten baktık ölüm büyüsü yapılmış yazdı bende sallamadım sonradan...
04 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya:-(
Kova+1 yılyok üstünden 3 yıl geçti hala yaşıom sallamıorum ya inanıp öleceğimi düşünseydim şimdiye kadar çoktan gitmiştim
Kova+1 yılsonra öldün mü? (reha muhtar gibi sorasim geldi)
Kova+1 yılben aslında yoummm
Oldu, nas felak okutun. Güvenilir bi hocaya götürün. En kolayı büyü yapılan kişi 'bana büyü yapıldı' derse ve kabullenirse büyü bozuluyormuş diye duydum.
17 Yorumla
Kova+1 yıltam tersi büyüye inanmaz domuz eti yerse o kişiye bir daha büyü yapilmaz diye biliyorum
(büyüye inancim harry pottera inancim kadar)
Oğlak+1 yılBu tutmuş hali :(
Oğlak+1 yılÇekilmeme büyüsü ne be :? :S
Oğlak+1 yılHımm, anladım.Kıskananlar çatlasın.
Oğlak+1 yılAyrıca çekilmeme değil, çekilememe.
Oğlak+1 yılKelimelerdeki bir harf bile anlamı değiştirebiliyor.Yani yanlış anlama laf sokmadım.
Oğlak+1 yılTamam tamam.Kıyamam :(
- Astroloji & Burçlar konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşım herşey mümkündür olağan şeyler bunlar sorun nedir?
013 Yorumla
Soran+1 yılSorun büyük hemde çok büyük
Koç+1 yılsorun ne bak bu seninle ilgili bi şeymi?
Soran+1 yılHayır ailemden birisiyle ilgili
Koç+1 yılbu işler gizli kapaklıdır önce inanman lazım ve bu olayın olduğundan eminmisin ? sağlam bi hoca lazım her hoca bilmez bunu dikkat et kendine
Soran+1 yılBu yakınım çok sabırlı ve sakin birisidir sabrına diyecek birşeyim yok ama iyi bir mevkide biri ama evde çok farklı eşinin yanında yani çok çok farklı hareketleri var
Koç+1 yılo ne diyo bu duruma? onunda varmı şüpheleri bu işler gizli kapaklıdır tıpkı senin sorduğun gibi bu işi burda kapat...
Soran+1 yılHayatta inanmaz ihtimal bile vermez gülüp geçer o
Koç+1 yılarkadaşım bu işi burda kapat başta onun şüphlenmesi lazım inanması lazım onu hissedecek olan kişi o bu işide fazla uzatma, düşünme bunları
Soran+1 yılHa sen diyorsun ki ailenden birini öldü say unut onu öyle mi?
Koç+1 yılyok öyle demiyorum burda kapat bu işi sahada devam et tanıdık eş,dosti akrabadan sağlam bir hoca bulmanız lazım anladın bu işleri heryerde bahsetme burdan bile bence çek bu soruyu... bu işlerin yeri burası değil... tamam benden bu kadar dahada cevap vermiycm...
Soran+1 yılTanıdık eş dost daha fazla konuşur kim tanıyor burada beni sanki Allah Allah
İkizler+1 yılengelenecek bişi yazmadım ama yapandan yaptıranda çeker ve büyü herkese tutmuyor bu yalan değil
Koç+1 yılAllah isterse olur istemesse olmaz bu işlerin olması için iyi anlayan birileri olması lazım yoksa tersine bile dönebilir. Günah günah
oluyor yapanlar var bazı büyüler bozulmuyor ama dualarla çarpışabiliyormuş. Diyelim sen dua ediyorsun ve istediğin oluyor açık vermiceksiniz. Bakcak ve sancak büyüsü tutmuyor pes edecektir. Yapanlar çok günah yer
01 Yorumla
Kova+1 yılbüyü vs dua gibi oldu dediğin
evet.
tek başına halledebileceğin bir sorun değil.02 Yorumla
Kova+1 yıltabi biraz büyücülere hocalara para kaptirmasi lazim:) sonra akıllanir büyüye inanmaz
İkizler+1 yılyaşamayan bilmez, kuranda büyünün varlığı söylenmiştir.
Hüddam ilmi ile ilgileniyorum. Yardımcı olabileceğim bir şey varsa olurum.
25 Yorumla
Yengeç+1 yılSize nasıl ylaşa bilirim
Yengeç+1 yılBana yardımcı olur musunuz
Yengeç+1 yılYok walla
Yengeç+1 yılBana ulaşabilirmisiniz
abra kadabra dersen tutar
yada hokus pokus demen lazim01 Yorumla
Balık+1 yılBu numaralı dolandırıcılık yapıyo şahıbı 05531349924 onanmayınız
Yahu harry potterın işleri.. Bırakın bu hürafelere inanmayı..
01 Yorumla
Boğa+1 yılsen dalganı geç kardeşim sokaktaki kediyi secdeye yatırıp sonra sıçratan insanlar var allah seni inandırsın bunu bizzat kendi gözlerimle gördüm...
Gizli Üye(30-35)+1 yılbüyü yapan birinin olduğunu tahmin ediyorum öz yengem olabilir oğluyla evlenmem için.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok yakın birisine yapıldıgınımı düşünüyorsun
00 YorumlaBana yapıldı büyü :(
08 Yorumla
Balık+1 yılEminim tutmamıştır :D
Balık+1 yılÇekilmeme büyüsü yapmışlar o zaman üzüldüm biliyordum gerçek yüzünün bu olmadığını =( Hahah.
Balık+1 yılİnsanlar arasında çekilmez oluyorsun işte.
Balık+1 yılHee, tamam haklısın.
Balık+1 yılTürkçem iyi değil yahu, o kelimeyi zor yazdım mazur görüver.
Akrep+1 yıl@Çingen tavsiye ederim kardeşim mahmut hoca 05318351786
+1 yılEvet tutsak
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem