Arkadaşlar yalnızlığa ne iyi gelir? Kız arkadaş edinemiyorum erkekler desen sohbet dahi edemiyorum
3 ay
Öncelikle yalnızlık doğal, kendini suçlama. Kendine vakit ayır, hobiler bul, kitap oku, spor yap veya ilgini çeken şeylerle meşgul ol. Sosyal olarak zorlanıyorsan, online topluluklar veya kurslarla insanlarla tanışmayı deneyebilirsin. Küçük adımlarla güven kazanırsın, zamanla sohbet edebileceğin insanlar da çıkar.
Bunun cevabını ısaac newton bulmuş adamın yanlızlığa çözümü sevdiği tutkulu olduğu alanda çalışmak zaten sevdiğin şeyin üzerine gittiğin zaman onun en iyisi olursan çevre sosyal olmasanda sana geliyor
Sağolun yorum içşn teşekkürler
ewl çalışmak çoğu şeyin çözümü çalışan adam depresyona felanda girmez bütün bunlımlar depresyonlar boş olmanın sonucu
Neden kız arkadaş edinemiyorsun sorun ne?
Genelde param içşn geliyorlar kullanıyorlar kullandırmak istemediğimde hemen gidiyorlar
He cimrisiniz yani asdfasdfg
Gelirin ne kadar mesela kullanabilecekleri bir miktar değildir kesin asdfgjsh
Gelirim 120 bin tl. Bazende 160a kadar çıkıyor
Normal bir miktar yani anca geçinirsiniz zaten günümüz şartlarında. Yani kullanmak tabiri yersiz olmuş 😂
Hayır cimrilikten değil. Bir günde paramı yemek istiyorlar
Ayıp etmişler dhshasgs
E yani ondan sonra sen erkekmisin
Hayır be 😂
Yaşadıklarımı diyorum sana
Anladım
Öyle yani ne yapalım
Yalnız hissetmen çok anlaşılır bir durum, canını acıttığı da belli 😔 Yavaş yavaş başlaman önemli. Önce kendinle aranını düzeltmeye odaklan, ilgi alanlarınla ilgili ortamlara gir; kurs, spor, online topluluklar gibi 🎯 Sohbet etme baskısı yerine, sadece ortamda bulunmaya alış. Göz teması, gülümseme, kısa selamlar bile zamanla sosyal kaslarını güçlendirir 😊 Kendini suçlamadan küçük adımlarla ilerle.
Cevap
1Cevap
Sohbet edelim
Erkeklerle ettiğimde genelde anlaşamıyorum. Ben çok ters düşüncelerdeyim çoğuna görr
Nasıl bir ters düşünce
Mesela sen çay seviyorsun ama ben sevmiyorum. Sırf bu yüzden benle konuşmuyorsun örnek olarak verdim
Sen diyorsun ben spor giyerim bende klasik sırf ondan ters düşüyoruz
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?