Benimkinde kız arabama kusmuştu 😬😬😬🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️ Sonra o kusmuk kokusuna daha fazla dayanamayıp arabayı bir oto yıkamaya bıraktım. Kızı da üzerini değiştirebilmesi için taksi ile evine göndermiştim 😅😅😅 Bir daha asla görüşmedik 😅😅😅

Benimkinde kız arabama kusmuştu 😬😬😬🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️ Sonra o kusmuk kokusuna daha fazla dayanamayıp arabayı bir oto yıkamaya bıraktım. Kızı da üzerini değiştirebilmesi için taksi ile evine göndermiştim 😅😅😅 Bir daha asla görüşmedik 😅😅😅
Yıllar önce instadan bir hemşire çocukla tanışmıştım. Ortak arkadaşlarımız var diye kabul etmiştim, tanışıklığımız yoktu. Aynı üniversitedendik ve tesadüfen aynı şehirde yaşıyormuşuz. İlk bana yürüdü tersledim, komik çocuktu konuşayım tamam dedim. kavga ederken tanıştık sonra 1 ay sonra buluşalım dedik, buluştuk. :d Eski sevgilimin adını, soyadını, evinin adresini sormuştu bir mal hjhk seni rahatsız ediyor mu falan diye. annemin babamın ne iş yaptıkları, branşı falan. birde evlilik çocuk vs düşünüp düşünmediğimi sormuştu. tabii bunu sevgiden değil p*tlatmak için biliyoruz mal değiliz hkjhkj ilk buluşmadan böyle aptalca şeyler zaten sorulmaz. çok mal bir şeydi aşırı soğumuştum. çocukları sever misin falan demişti o an arkadaşa dedim ki bana mesaj hahah enes kurtar beni enes demiştim 😂 saolsun mesaj attı , soğuma işi tamam. mesajlaşınca o da soğudu biraz. hee birde tırnakları çok bakımsızdı. son buluşmamız oldu bu yüzden evet. hahah tamam bak ya unutmuş olabilir belki yorgun, yoğun olabilir. insanlık hali. ameliyattan çıkıp sabah yanıma gelmişti sonuçta ama bir tırnağınada insan dikkat etmez mi :d çok büyük bir şey değil bence. sonuçta ağda değil , makyaj değil. erkeklerin öyle uzun uzadıya hazırlanma şeyi yok sonuçta. bir tişört pantolon geçirip geliyorsunuz. hijyene dikkat etmek gerekir.. ya sonra ben kaçmam gerek arkadaşla alışveriş yapıcam demiştim "fazla harcama, eve geçince haber et geç kalma" demişti. içimden hadi ordan hoşt demiştim. sanki onun parasını harcıyorum ya da bir ilişki başladı mı mal kljklj tanıma aşamasındaydık. olur ya da olmaz bilemem demiştim. buluşunca bir daha buluşmayacağıma kesin karar verdim o da anladı 😂
Harbiden çocuk çok fena bir balonmuş 😬
hahah aynen aynen
Ayakkabımın topuğu kırılmıştı. Ayakkabı almayı teklif etti reddettim. Kendim de alabilirdim ama almak istemedim. Konu bu değil. O gün yürümekte zorlandığım hâlde dik duruşuma içi gitmişti. Hayatım boyunca bana samimi olduğuna inandığım tek an o idi acı olan bu hatta ondan bile şüphedeyim artık.
Oooo aslında güzel bir anıymış
Acı bir anı diyelim...
Çok şüpheci olmamak lazım sanki
Ben biriyle görüşen görüştüğüyle buluşan biri değilim. Yıllardır kimse yok hayatımda. Ancak prensibimdir arabasına binmem hesap ödetmem.
Allah'a yakın bana uzak olsun. Narsist manipülatörün tekiydi. Taviz verişime pişmanım. Çok pişman oldu ama affetmedim. 1970 doğumluydu.
Ooo bayada yaşı varmış birde narsist üstelik neyine güveniyor
Neyse
Ben randevuda 1 saat bekledim sonra aradım bana ne neşe beğenirsin uykuya daldım aradın şimdi uyandım 10 dk geliyorum bir geldi Allah'ım b9ktan gözükmüyordu pis bir şekilde geldi 🤢 ben bir de pembe takım elbise giymistim🤦🏻
Bekleten insan asla sevmem bende çok kötü olmuş
malım ya işte napıyım
eic seçildiğine göre en kötüsü benim mi yani 🥲
Ahahahah kızı fena ekmiş 😂 ilk buluşmada arabaya kusacak kadar ne oldu ki 😂😂 benim en kötü bir ilk buluşma anım yok
2 kadeh şarap üzerine 1 kadeh şampanya sonra bol kusmalı uzun yollar 😬 olan benim arabaya oldu 😄
O kadar niye içtiniz ki ilk buluşmada. Ben ilk buluşmada kimseyle içmem. Yani o kişi belki kafayı çok bulacak..
Ben 1 kadeh şarap içtim ama şarap sarhoş etmez zaten üzerine bir şeyi kutluyorduk arkadaşlarla oda tuttudur ben şampanya içicem diye bir kadehde onu içti sonra miğdesi sanırım almadı
Neden ikinci buluşma olmadı? Kız mı istemedi?
Ben aramadım oda aramadı 😄 ama kızın yanlışı yoktu ben kaç defa canın sağolsun dedim ama o kendini suçladı 🤷🏻♂️
Araman lazımdı o zaman bir kere bile olsa 😂 peki miden nasıl iyi misin de mi demedin? Ah düşüncelisin ya ilk buluşmada mektup yazıyorsun bir de 😂😂
Ya ne bileyim o arar utanıyor gibi düşündüm kendini iyi hissedince arasın dedim 😅😅😅 taksiye binerken hoşçakal dedi görüşürüz dedim
Kız zaten utandığı için yazmamış aramamis olmalı.. neyse zaten sen de beğenmiş olsaydın arardın sanırım 🙂
Çaktırma 🤫🤫🤫🤫
Yine de dünkü olaydan sonra nasıl oldun diye arkadaşça yazabilirdin yani.. umut vermek istemedin sanırım ama. Yine de arkadaşça yani sadece.. neyse belki de senin yaptığın daha iyidir. Sonuçta ona boş bir umut vermemiş oluyorsun
Kızın aklını karıştırmadım en azından. Yalandan arayıp sormaktansa yazmamak daha iyi herkesin bir kalbi var
Ben olsam o kızın yerinde yerin dibine girerdim, çok zor bir an 😅🤢 Ama sen de bayağı kibar davranmışsın, taksi ayarlayıp eve göndermen güzel olmuş 👍 Benim en rezil anım da heyecandan elim ayağımın titremesi ve kahveyi çocuğun üstüne dökmemdi, hâlâ aklıma geldikçe utanırım 😂❤️
Cevap
10Cevap
Rezil bir anım yok da burdan biriyle görüşmüştüm arkadaş olarak, saçma sapan konulara girmişti
Sosyal medyadan birisi ile görüşmek cidden yürek ister. Kadın içinde erkek içinde geçerli. Burada çok süper görünen birisi sosyal hayatta vasat birisi olabiliyor. Buraları genel eğlence alanları olarak görmek daha keyifli 😄 Lunapark veya yetişkin oyun alanı gibi 😄
Bunlar tekrar kulağıma küpe oldu işte 😂
Reelden de ne çıkacağı belli olmuyor ki bir bakıyorsun sapık veya takıntılı harbiden kadın olmakta zor
Bende de hata vardı biraz ya. Merakıma yenik düştüm 😂
Çok yakışıklıysa demekki düşmüşsünüz 😄
Hayır ya hiç görmemiştim o yüzden 😂 kıyafetlerimizden tanıyalım dedi bana da ilgi çekici gelmişti haha
Sizde de iyi cesaret var hiç kendini göstermeden buluşmak isteyende de problem vardır 😄 in mi cin mi nerden bileceksiniz
Avmde görüşecektik zaten ya ne olabilir ki diye düşündüm 😂
Belkide çok yakışıklı değil ne bileyim ben merak ederdim 😄 Hepimiz içi güzel olsun diyoruz fakat azcıkta güzel olsun yani
Arkadaş olarak düşündüğüm için çok önemsemedim
Aaaa anladım o zaman hak verdim size 👏🏻👏🏻👏🏻
Öyle bişey olamadı. Senin hikayede kötü olmuş.
Maalesef
Grzeklının biri her şeyi bana ısmarlatmak için saçma sapan iddialar ortaya koymuştu. Yok bowlingde yenilen öder dedi (ben yendim ama gururuna yediremedi), sonra bowling de yenilen tatlı ısmarlar dedi (onda da kaybetti). Ama nasıl sinirleniyor kaybettikçe anlatamam. Sonradan erkekliğe poh sürmemek için bilerek yenildim dedi.
Her neyse, restorana oturduk. Ben uygun fiyatlı bir burger söyledim, o en pahalı antrikotu ve yanında şarabı söyledi. Sonra garson hesap için gelince yemekler senden dedi. Dedim yok herkes kendi hesabını ödesin (not en başından beri derdi para yemek olmasa ısmarlardım). Sonra tatlı yemeye gittik orada hesap ona kalınca (bowling de kaybettiği için) bir sürü laf etti.
Daha sonra defalarca kez buluşmak istedi buluşmadım ve engelledim.
Heyecandan regl olmuştum. Farkında değildim. Lavaboya kalktıgım zaman arkamdan seslenmıstı -Heyy baksana, bacağını falan bir yere vurup kesmiş olabilir misin? Şeyyy demiştim sadece 😅😅😅😅 Benim eve gelmişti Allahtan. Arkasından ite de şimdi gitmen gerekiyor diyip kapıyı Suratına kapattım😅 Ayakkabılarını ve ceketini kucağına verdim
Seni birinci seçiyorum yaşanılanlar arasında 😁 benden kötü geçende varmış
Seninki niçin küsmüş onu belırtmemişsin 🤪
Kusmuş
2 kadeh şarap içti altı üstü bir kutlamaya gitmiştik oda gelmek istedi ilk date böyle olsun dedik
Rezil bir buluşma anım yoktu ama erkek arkadaşımla yemek yerken yan masadaki amcanın hapşurup takma dişi düşmüştü gülmemek için kendimi zor tuttum ama arkadaş kıpkırmızı olmuştu o benden daha çok güler 🤭🤣
Komik bir anıymış 😄
Amca içinde bir hatıra olmuştur 😄😄😄
Aa o kadar rezil ya! İlk buluşmalar genelde böyle komik oluyor bence. Hatta benim ilk randevuda su bardağı devirdim, ama sonra güldük bunu hatırlıyoruz bile. Onu kabul etmen çok güzel, zaten tüm bu rezillikler bir yerde aşk hikayenin güzel bir parçası oluyor.
Benimki sarhoş gelmişti onun evinide bilmiyordum götürene kadar bı saydım 22 sokak gezdik Allah'tan bakkalcini biri çikti tanıyordu o söyledi yoksa 23.24 öyle giderdi evinin iki sokak altında biraz bekletim oturduk yüzünü falan yıkadım kendine gelsin öyle gitsin diye çok uğraştım ailesi sorun falan yapmasın diye biraz toparlandı giti sonra
Buluşma olarak değil de hoşlandığım çocuğun babasına oğlunun ismiyle hitap etmiştim hayatımda o kadar utandığım az hatıra vardır anladı zaten amca gülmüştü üff rezillikti 😅
Offf bu harbiden baya kötü olmuş 😬😬😬
Maalesef 😅
Rezil bir buluşma anım yok ama ilk buluşmada çok heyecanlandığım için bir saat yüzüne bakmamıştım yerimden de kalkmayıp oturmuştum djfjfj acıktığını söyleyip ısrar edince ayaklanmıştım
Aşırı utangaçlı 😄
Benim buluşma anım pek olmadı kolayca güvenmem... Ölen onca kadından sonra yürek ister... Kadınlar kolay av olur... pisi pisine ölürüz..
Kız öyle deme Allah korusun. Her erkek katil değil sonuçta
Bunlar normal şeyler, insanların kusması 😊 Kızın yerinde olsam oto yıkama parasını verir kendim giderdim
Ahahaha gerek yok bence ya kabul etmezdim bu hikayede yanan benim gariban araba oldu 😄
Temizlenince bir şey kalmamıştır abartma ya
1 hafta koku çıkmadı 😄😅
Çocuğun beni seni çok güzel bir yere götürcem diyip bara götürdü sonra ben karşı çıktım içki içmedik enerji içeği ve fıstık yiyip döndük vngnvhvh ben böyle anlatıyorum ama ben o an ne yapçağımı bilmiyordum böyle avanak avanak bakıyordum.
Rezil hâlim olmadı, olamaz da..
Arabaya kusan kıza denk gelsem bir daha buluşmazdım. 😅
😁😁😁
Öyle bir anım olmadı kıza da sanki biraz ayıp olmuş gibi😄ama bındırıp göndermen ince olmuş
Ben ayıp bir şey yapmadım ki 😬 Araba durulcak gibi değildi 😅😅😅
Sende haklısın))
Yanağımı ısırdı morarmıştı ve diş izleriyle eve gitmiştim
Sivri sinek mi bu arkadaş nie ısırıyor 😄
Köpek saldırdı dedin😀
Parkta otururken kolunu arı ısırmıştı sksksk onunla tartıştıktan sonra bana beddua mı ettin dedi birde
Merdivenden düşmüştüm Çorabım yırtılmışti. Düştün mü dediğinde yok tarzim bu demiştim onun dışında bi rezilliğim yok
biri var bir kere buluştuk, sonrasında arabasında iğrenç şeyler teklif etti neyse ki kendim gittiğim gibi kendim döndüm ve engelledim kurtuldum.
Tanıştığım çocuğun arabadına bindim arabadan inicem kulp elime geldi neden koptu anlamadım😅
Senin hiç arabana süt döküldümü kanka arabanı satarsın 😂
İlk bulismami hatırladım kız elimi tutmustu heyecanlanmıştım :) kalbim duracak gibi idi
Çiçek almadığım için fırça atmıştı 🤣 her yerden engelledim onca emek var çiçeğe takılmıştı
Kimseyle buluşmadım şimdiye kadar bilmiyorum. Olursa yazarım.
Fazla yakinlasmistik. Benim için rezil bir bulusmaydi bir daha da hiç bulusmadim çok da pişman olmuştum
Hiç yaşamadım
Kıza üzüldüm kiyamam🥲
🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Bir kere ilk kez buluşma yaşadım onda da bir rezillik yaşanmadı şükür 😂😂
Daha kimseyle bulusamadım, benim garibanlik 😭😭
rezil bir anım yok ya bazen olabiliyor iki kişi arasındaki frekanslar ilk buluşmada uyuşmayabiliyor bunda rezil diyebileceğim bir şey yok
Sizinki evlere servis olmuş 😂
Kötü bir gündü 😄
Ne yedirdiniz kıza kustu 😂
Arkadaşlar ile oturmuş bir kutlama yapıyorduk o önüne gelen herşeyi yiyip içti 😄
Aç kalmış ne var 😄
Miğde fesatı geçirdi belkide :)
Yıllık yemiş
Yedi ama keşke eve kadar saklasaydı :)
ilk ben öptüm dudaklarından
Cesursun tebrikler 👏🏻👏🏻👏🏻
Çok aceleye gelmişti çok özensiz gitmiştim ona rağmen 2 sene daha görüştük
Yellendi istemeden kız 😂
Hayır öyle bişey olmadı bende
Ben bu yazının sahibini sokakta görsem sebepsiz girişirim bir kadına bu yapılırmı.
rezil bir anım hic olmadiii
Öyle bir şey olmadı.
Öyle bir anım olmadı çok şükür
Hiç buluşma yasamadim diye hatıram yok..
öyle bir anım olmadi çok şükür 😹
Kimseyle buluşmadım.
Hic yokki ama umarim ilki rezil olmaz
Kıza Boşnak mı çektin doğru söyle
Ayyy çok mide bılandırıcıymış seninki
Evet baya üzücüydü 😩😩😩
Biri zihinsel engelli çıkmıştı 😂
Olmadı kötü bi an
Konuşurken yüzüne tükürmüştüm yanlışıkla
Hiç hatırlamıyorum
boş ver ya
Olmadı