Eski bir araçla ilk buluşmaya gitmiştim kızın tavırları hiç hoş değildi gelmek istemezsen gidebilirsin ama aracıma söz söyletmem benim için değerli çünkü ilk aracım dedim. Geri vites yaptı şaka yapiyorum dedi az daha kızı bırakiyordum zaten akşamına evine bırakıp bir daha da aramamıştım mesaj atıp kendisini beğenmediğimi düşünmüş. Güzel olmak kötü fikirleri ve bakış açısını örtmeye yetmeyebiliyor.
Bende nispeten iyi sayılabilinecek bir araba vardı bir zamanlar. Günlerden bir gün de, bizim yan binada oturan bi arkadaşla bir yerden dükkanına mal alıp gelicez. Fakat arkadaşın hurdahaş camsız koltuksuz doblosu avm otoparkında. Yani benim arabayla avmye gidicez, dobloyu alıcaz mal alıp gelicez diye düşündük, çıktık yola.
Girdik avmye, dedik gitmeden bi yemek yiyelim; çıktık yemek katına. Oturduk bi yere. Bi baktık, bizim mahalleden göz aşinalığı olduğumuz, öyle uzaktan tanıdığımız ama birbirimizi bildiğimiz iki adet kız da aynı yerde, oturuyorlar. Çok havalılar ama böyle, çok yakan cinslerden tabi bunlar.
Gittim yanlarına, dedim napıyosunuz ya. İyiyiz falan filan derken biz kalkalım dediler. Dedim arabar var, buyrun. Bırakırız sizi.
Otoparka indik, dedim bekleyin getiriyorum arabayı. Aldım dobloyu gittim. Kafamı camdan çıkardım, dedim atlayın arkaya. Ama koltuk yok arka tarafta. Bunlar bir birbirine baktılar, mecbur bindiler. Patates çuvalı gibi gidiyoruz yolda. Neyse bıraktım yol üstünde bi yere, devam ettik arkadaşla biz..
Ertesi gün mahallede gördüm, kafasını çevirdi tanımamazlıktan geldi kız..
Görseldeki araba bir mustang 😄 Eğer kastettiğin araba buysa bu haliyle bile ülkedeki çoğu arabadan çok daha değerli 😁 Asıl soruya gelecek olursak ilk buluşmalarda binilmemeli diye düşünüyorum.
Buluştuğum kişi kendini bana iyi tanıtmışsa, geldiği arabanın ya da giydiği kıyafetin bir önemi yok. Bazı durumları görmezden gelirim. Yeter ki kendini bana net bir şekilde ifade etsin. Gerekirse hayatını bile baştan yaratırım. <3
Özüne sadık , doğal olmalı yapmacıklıktan uzak olmalı insan. İsteyen her türlü ister bisikletle gitsen de ister. Ne düşünür acaba kötü bi izlenim mi bırakırım diye düşünmem kasmaya gerek yok kendin ol yeter
Çok net konuşmayayım ama bineceğimi sanmıyorum. Aşırı külüstür bir araba ise sahibi ilgi göstermiyor, arabasına bile bakmıyor diye düşünürüm. Durumu olmamak farklı ama o kadar külüstür halde bırakmak farklı. Böyle insanlardan da korkarım ben :D
Bir şey diyeyim mi yazdığın görüşlere de dikkat etmen gerekir sanırım çünkü kardeşimiz biraz alıngan üstüne alınıyor çok yaşattı sağolsun😂sonra üzülür üzülmesin sjsjj
Ilk buluşmasa genelde yürümeyi tercih ederim araba vs değil de. Eğer binmem gerekiyorsa da binerim napiyim yolda kalırsak ayakkabıları çıkartır iterim 🤷♀️
İlk buluşmada benim için bineceğim arabanın bir önemi yok. Hatta ilk buluşmadan sonra da bindiğim aracında bir önemi yok. Mesele neticede aşk, oto çarpışma testine gitmiyoruz. :D
Bu araba için konusuyorsan eğer bunu restore et efsane olur ya
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlk buluşmada değil ama normal buluşmalarımızda bu durumu yaşadım. İki üç defa eski bir tofaşla gelmişti, ama o kadar eskiydi ki nerdeyse bazı parcaları düşecekti 😃 bindim tabikide mecbur 😀