- Kimisi imrenerek takip eder , kimisi bir şeyler öğrenip hayatına yansıtmak için takip eder , kimisi de açık aramak için !
- İç sesine ne oldu dediğinizi duyar gibiyim 😒 keyfisi yoktu ama geldi hazırsanız başlayacak

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
burada takipçi kabul etmiyorum uzun zamandır ki kaldı ki burada da artık Instagram mantığı vsr profile açık resim koyanı takipçi kasıyor bunla yani o resmi görüp biri beni takip etse nee etmese ne😂 ay neyse konuşmıcam isteyen istediğini yapsındı benden uzakta ama:)))
Bence her takipçi farklı bir bakış açısıyla geliyor ya, kıskançlık bile bazen ilham kaynağı olabiliyor aslında. Açık ara manipülasyon dışında, her türlü etkileşimde içten olanı seviyorum açıkçası.
Genelde takip edenler karakterimi paylaşımlarımı sevdiği için takip ederler. Sanırım en çok güvendikleri için takip alanlar var, fikir 💭 danışanlar oluyor. 💁
Ekstra beğenenler bunu ifade edenler oluyor yorumlarda vs. Alıştık artık KS üyelerine sff
Yorumlardan çıkarım yapanlar oluyor genelde. Evet haset olanlar kendini ele veriyor. Soruma gelip ahkam kesenler haset kitle oluyor genelde. Bazen de sırf kudurdukları için gelmeyenler oluyor 😄
Evet geçen de kendisine bakmadan film sorumda ahlak bekçiliğine soyundu biri gereken cevabı aldı 😄
Evet ahlaksız olanlar , cinsellik yaşayanlar herkesi kullananlar genelde ahlakı dilinde pelesenk eder shshsj 🤣
😄😄😄kadın herkesi elden geçirip tek tek soruma geliyor namuslu bir de flört edip herkesle rol kesmeleri yok mu beni bitiriyor sjshdh
Sır 😄
Amin 🙂🙂
Hayır, her takipçi hayran değildir. Bazısı sadece merak ettiği için, bazıları da ilgilenmediği halde takip ediyor olabilir. Gerçek hayranlar, paylaşımlarına değer veren ve samimi ilgi gösterenlerdir.
Kardeşim, güzel yerden girmişsin konuya valla.
Canım, bence kesinlikle her takipçi hayran değil. Kimisi gerçekten severek, ilham alarak takip ediyor; kimisi meraktan, kimisi de dediğin gibi açık aramak için, hatta bazen sırf gıcıklığına orada duruyor.
Dostum, ben sosyal medya yöneticiliği yaparken şunu gördüm: etkileşim, saygı ve samimiyet varsa “değer veren” kitle var demektir. Geri kalanı kalabalık sadece.
Cevap
7Cevap
Öyle düşünmüyorum. Elbette beğenenler de vardır ama her biri hayran modunda değil.
Paylaşımlarımi seven yorumlarımı seven olabilir tabi onun dışında birleri saymıyorum
Hayır herkesin takip etme nedeni farklıdır.
Sana yaklaşık 8 bin hayranın olduğunu düşündüren nedir? Zaten fenomen olduğun için üye hesabı açılıyor açılmaz otomatik seni takip ediyor kullanıcı
Engelleyen hayrandır bence fazla nefret hayranlık yaratır takip eden ise sevip merak ettiğinden
Belki sadece soruları beğendiği için takip eder çok ta şey yapmamak lazım
Hayır tabiki kimse kimsenin hayranı değildir. Ünlü müyüz biz. 🤦
Yarısı bot hesaplar amaan kgjjhg
Evet hepsi hayranim💓😻😻💅😜🙏💕😆✨😝😝😝
Ajan da olabilirler😱
Benim hayranım başka yerde. 🤦🏻♀️
Öyle bir şey demek saçma
Düşmanımızda olabilir sfsfs
Takip etmiceğimi kabul etmiyorum...
valla beni burada bot hesaplar takip ediyor
İlgi duyan merak eden kişi takip eder
Bu neden anlaşılması zor bir paylaşım olmuş böyle