Sevgilim takipçi kasıyorr?

Selam arkadaşlar 2 senelik bir sevgilim var ve şu son 1 haftadan beri sevgilim takipçi kasıyor. Bi baktım nerdeyse hepsi kız bi kaç erkek. Hep kavga ediyoruz diyor sen bana güvenmiyorsun falan filan dedi yazıcak halim yok dedi yazarlarsa siliyorum zaten diyor. Sonra bugun dikkatimi çekti bi kaç tane kızlarını fotolarını beğenmiş ama eski fotolarını. Şimdi yazdım ne tamam anladık takipçi kasıyorsun da ne diye beğeniyorsun resimlerini. Sonra bende sinirlendim bana 300 istek var nerdeyse yarısını kabul ettim. Bana diyor ki benim suphem yok senden diyor gidip yazana cevap mı vericen diyor. Dedim bundan insan rahatsız olmaz mı bile bile. Dedi yazmaları ne önemi var ben seni bildikten sonra. Arkadaşlar ben sıkıldım artık bu konudan benim ne kadar rahatsız olduğumu asla anlamıyor. Dedim annem istek atsa sana ne dicem o kadına o kızları görünce. O ayrı mesele diyor o zaman hepsini çıkarırım dedi. Bişey daha ekliyim çok afedersiniz gö*u havada. Egolu kendini beğenmiş ve kendini dünya yakışıklısı sanıyor ve dun vaktim vardı arıyım mı diye yazdım çok mı istiyorsun dedi resmen sonra şaka yaptığını söyledi. Bugun de çok az yazıştık bu aralar hep benden bekliyor yazmamı aramamı falan. Arkadaşlar fikir verin bana lütfen ne yapsam?

Sevgilim takipçi kasıyorr?