İrem Derici çok değerli bir sanatçı, çok iyi bir insan, ama son zamanlarda yaptığı vukuatlar açıkçası biraz gözümden düşmesine neden oldu. Evet, haklı olduğu konular vardır elbette ama bir sanatçı kendini bu kadar da salmamalı. Herkesle polemiğe giriyor, sürekli magazinde kavgalarıyla gündeme geliyor. Ben kendisine hiç yakıştırmıyorum doğrusu. Bu vukuatlarından dolayı biraz, birtık gözümden düştü. Umarım en kısa zamanda kendine çekidüzen verir, kendine yakışır gibi davranır 🙏🥰
Özeliği benim, için doğal bir kadın olması bir programı vardı eğilenmene bak diye oraya ben seyirci götürüyordum kendisiyle 2 dakikada olsa sohbet ettme yakından tanışma fırsatım oldu..
İrem Derici gerçekten bambaşka ya, o enerjisi, dobra halleri… Özellikle lafını hiç sakınmaması ve ne düşünüyorsa direkt söylemesi çok hoşuma gidiyor. Ben de bayağı hayranım bak! 😂 Bir de sahnede o çılgın enerjisiyle herkesi coşturması ayrı bir olay. İnsanın içini açıyor resmen! Senin gibi doğal ve samimi insanlara karşı da ayrıca sempatim var, enerjin de bayağı tatlı 🫶 Sevdiğin başka ünlüler de var mı?
Of boş yapma ya katlanamıyorsan soru sormayacaksn herkesn seninle aynı fikire sahip olmasını bekleyemezsn gitms en antipatik bulunan ünlülerden birini secmissn gelms burada bana laga luga yapıyorsn merakln deglm çok umrundaysa rica etme benden kendin sil gitsn sanki yapamadıgnz bir şey mi