Yalnız kalmayı seçer oldum hep bu sorun yaşatır mı yoksa buna alışmak bir artı mı
3 ay
Yalnız kalmayı seçer oldum hep bu sorun yaşatır mı yoksa buna alışmak bir artı mı
Cevap
7Cevap
Alışmanın bir zararı yok. İnsanlar sklmş çok afedersin. Daha kendi gtlerinden haberleri yok
Jskskskdld doğru
Yalnizlik ile asosyalligi karistirmazsan gayet okey
Asosyal değilim ama insanları sürekli kullanıyorum gibi hissettiriyor bu durumda
O ne demek anlatmaya çalıştığım şey işim düşünce ararım falan genelde hep kendi çıkarlarımı düşünürüm ve yalnız kaldığımda keyif alıyorum
Haklısın aslında belkide ben yalnız bırakılıyorum
Bu benim suçum değil
Zirlayan oldu diye sordum bu soruyu aslında yakın bir arkadaşım insanlardan nefret ediyorsun iğrençler givi bakıyorsun unutma seninde tek nefeslik canın var dedi falan kötü hissediyor insan ister istemez acaba diyorsun
Olabilir
Doğru diyorsun teşekkür ederim
inan bana insanlar da seni çok gerekli görmüyordur
İşte bunun için tamamen uzak durmaya çalışıyorum ve onları beni gördükleri konumdan daha alt mertebeye koyuyorum
8 milyar insana yaranamazsın
Doğru işte sadece kendi çıkarını tek düşünmekte bazen kötü biri miyim acaba diye düşündürüyor
çıkarların diğer insanlara zarar vermiyorsa endişe edecek bir durum yoktur
Haklısın bir gün zarar verdiğinde yine kendini tek düşünen biri olmaktan korkuyorum belkide
bu tarz şeyleri takıntı haline getirmemelisin bu şekilde en büyük zararı kendine verirsin
Anlıyorum teşşekürler
Inançla azimle sabırlı
Bende böyleyim
Doğru insanı bulmadığın için
Aynısını yaşıyorum
Ne kadar iyi
İyi olsa sorun etmezsin knk
O da doğru ama bi yandan bu keyifsiz bir şey değil acaba kötü biri miyim diye düşünüyorum bazen
Kötü biri değilsin sadece elinde olmayan sorunların var o kadar. Kendine yüklenme bu kadar
Yalnızlığın zehrini tatmışsın
Öyle olsu
Söyle
@erkan7600 herkese lazım
@erkan7600 anlamadım
Abazanın önde gideniyim diyor
@erkan7600 istemem
Kibir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanlardan sıkılman, hepsinin yapay ve anlamsız gelmesi aslında baya yaygın bir durum 😔 Özellikle kafa yapın çevrendekilerle uyuşmayınca böyle hissedersin. Yalnız kalmak bir süre iyi gelir, kafa toparlatır, seni sana yaklaştırır 🌿 Ama tamamen soyutlanırsan da duygusal olarak körelebilirsin. Küçük, seçilmiş bir çevre kurmaya odaklan; az ama gerçek insan, kalabalık ama boşluktan çok daha iyi 💫