#Mecburen hayatınızda kimler tarafından vakit kaybettirildiniz?

#Mecburen hayatınızda kimler tarafından vakit kaybettirildiniz?

Vakit kaybı ya da yorucu olup olmadığını anlamak, bunu iyileştirebilmek için belirli bir zaman harcarım. Eğer bunlar olumsuz sonuçlar veriyorsa zaten elimden geleni yaptığım için kolayca çıkarırım hayatımdan. Net olur ve neden yaptığımı da söylerim.
İki eksik insanın bir araya gelip birbirlerinin aykırılıklarına katlanmasını aşk zannediyorlar. Zıtlıklar hoş görülebilir ama kabul edilmesi mümkün değildir. Bu sebeple iki uçurumdan bir dağ olmaz. Yalnızca benzerinizin yanında huzur bulabilirsiniz. Geriye yaslanıp kasılarak, beni olduğum gibi kabul et diyen birini, olduğu gibi reddetmek kendinize yapacağınız en büyük iyiliktir...
Ben direk silerek bunu yapıyorum.
Cevap
5Cevap
Uzaklaştırmak bile zaman kaybı, anında kendim uzaklaşırım...
Çok kolay.
Acık acık söylerim ya da yavaş yavaş mesafe koyar yol veririm.
Kimse babamın oğlu değil.
Direkt iletişimi kesiyorum. Uğraşmıyorum. Az önce ki burdaki gençsin yaşlısın dediği gibi yaşlıyım. Uğraşmaya zamanım yok 😎
Tabii ki onlarla konuşmayarak. Zamanımı onlar için harcamayarak daha değerli şekilde geçirerek.
Silerim ya da bitiririm ilişiğimi, kangren olan kolun bile olsa kesip atacaksın zamanla öldürür.
Direkt olarak uzaklaşır, her türlü iletişimi keserim.
Tanıdıktan çok sonra arkadaş oluyorum ben. Ona göre kiminle arkadaş olunur kiminle olunmaz anlarım.
Vakit kaybından başka bir işe yaramayan biri olduğunu anladığımda yolları ayırarak
Direkt silerim benim için çok basit
Uzaklaşırım direk ben
Direkt çıkartırım kalbimden bile
Kendim çıkarım o kişinin hayatından
Umurumdışı oluşu ile çok rahat
Direk onlarla takilmayi konjuşmayi birakicaksin
Direkt olarak söylerim.
Engelleyerek
Engellerim muhatap olmam konuşmam
Kendimden soğutarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?