Dalga geçmeyin ya da küçümsemeyin. İnsanların istedikleri bazı şeyleri ben de istiyormuş gibi hissediyorum. Bunun sebebi hedeflerimin belli olmaması sanırım. Bir karar vermem gerektiğinde 'o olsa nasıl yapardı?' Diye düşünüyorum. ya da bir şeyi istemediğimde ' bak o da yapmıyor. Tek yapmayan sen değilsin, kendini suçlama' diyorum. Hiç bir şey yapmıyor hiç bir şeyi beceremiyor gibi hissediyorum. Yeni bir adım atmaya çok korkuyorum.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öncelikle özellikle bir kişiye karşı mı bu şekilde hissediyorsun yoksa genel mi? Yani diyelim Ayşe diye biri var tanıdığın onun hayallerini hedeflerini yaptıklarını mı kendi hedefinmiş gibi alıyorsun yoksa herkese karşımı böylesin bu çok önemli.
Tek bir kişiye karşı değil kesinlikle. Bir çok kişiye karsi. Yani ayran gönüllüyüm. Bir diğer sorun da benim gibi olani görünce mutlu oluyor benim aksime bir şeyler yapanı görünce mutsuz oluyorum. Mesela yeni bir işe gireni, okuyanı, bir karar alanı görünce sevinmem gerekirken mutsuz oluyorum benim gibi tabiri caizse 'boş olan' insanı gorüncede seviniyorum tek ben değilim diye. Ve bu hep böyle. Çalışiyor bos durmuyor olsam bile bu seferde çalistigim yerdeki insanlarla kiyasliyorum kendimi. Daha iyi değilim diye. biri işten ciksa beni de etkiliyor.
Kaç yaşındasın? Üni. okudun mu ya da okuyormusun? Ona göre cevaplıcam daha iyi anlamak için
21 yasindayim. Üni okumuyorum Şu an
Koç burcumusun :D
Hayir. Kova
Belkide kendi hayatından memnun değilsindir. Mesela çok sevdiğin şeyleri yapsan daha iyi hissedersin ve etrafı umursamamaya başlarsın. Mesela çok sahip olmak isteyipte olmadıgın bişey oldu mu hiç? Mesela ben hep küçük bir tatil beldesine yerleşmek istedim ama maddi durumlardan ötürü olmadı ankarada kaldım. Bu yüzden oralara yerleşenleri görünce senin gibi hissediyorum.
Sanirim haklisin. Demek istediğini dusununce daha iyi anliyorum. Mesela dil öğrenmekten gerçekten zevk aliyorum. Ingilizce öğrenmeye basladim kendi kendime evde. Ya da kitap okumaktan çok zevk aliyorum. Birde en istedigim ama sahip olamadiğim şey bir ticaret işi yapmak. Aksesuar uzerine bir sayfa açip satiş yapmak istiyorum. Çok cok teşekkür ederim. Daha iyi anladim ne yapmam gerektiğini. Yani kendime soyleyrmiyormusum sanirim. Bu istediklerimle meşgul olursam surekli kötü düşünmeye veya insanlara özenmeye vaktim de olmaz belki
Kendini çok mutlu edecek bir şey bul :) Ve onu gerçekleştirmek için çabala. Birisi iyi bir şey başardığında onun için mutlu olursan , hayatta sana mutlu edecek şeyler verir. Olmak istediğin kişi olmak için hedef koy :)
İnşaAllah başarabilirim. Teşekkürler 🤲❤
Hayata ve ileriye dair bir beklentin yok sanırım ani ve gunu yasiyorsun doğrumu düşünüyorum?
Aynen. Mesela bir şey yapmam gerekiyor. Ysrin yaparim. Yarın sorarım. Yarın konuşurum. Cevabindan ya da sonucundan korktuğum seyleri hep erteliyorum. En ufak biriylr konusmayi bile. Hep yatip uzanayim hic strese girmiyim risk almiyim istiyorum. Ama o zaman da sıkılıyorum işe yaramaz hissediyorum
Kendini sartlandiracaksin ben bunu yapacam diyeceksin ve yapmak için mudalede vereceksin. Bir aralar bende senin gibiydim. Yasadigim bazı ağır şeyler yüzünden 1 buçuk sene hiç çalışmadım. Hep uyudum. Gece uyumadım. gündüz uykudan kalkmadım. Hiçbişey yapmak gelmiyordu icimden. Sadece uyumak istiyordum. Ama zamanla gördüm ki hayat bu şekilde devam etmez. Kendimi sartlandirdim kendime haksızlık ettiğimin farkına verdim ve ayaklarım üzerinde durmaya başladım. Şimdi daha mutluyum inan. Eğer konuşmak dertleşmek istersen dinlerim seni. Suanki psikolojini çok iyi anlayabiliyorum
Çok teşekkür ederim. şu an bende uzun zamandir olduğum bir konumdan ayrildim. O yuzden boş ve yalniz hissediyorum. evde mi oturucaksin diyorum kendime. Çok teşekkür ederim. Arada yazarim belki. Benim yolumdan geçtiğin için beni de en iyi anlayacak insanlardansin
Inan çok sevdiğim abi dediğim insanları ebedi yolculuğa yolladığım için o dönemler psikolo olarak hiç iyi değildim. Kabullenemiyordum yokluklarini. O yüzden o dönemler psikolojim bozuldu resmen. Çok şükür atlatabildim. Ve toparladım kendimi. Herkesin Hayatında belirli dönemlerde olumsuzluklar olabiliyor. şu an seninde hayatında olumsuzluklar var ve umarım sende kendini toparlayabilirsin. Dediğim gibi eğer dertleşmek istersen buradayım. Dinlerim seni.
Tamam. Çok teşekkür ederim. Umarim toparlanabilir ve bu psikolojiden çikabilirim
Umarım inşallah her şey gönlünce olur 🕊
Çok teşekkürler değerli katkın için
Sebebinin kendin de farkındasın aslında bir hedefinin olmaması yani ne istediğini bilememen. Kendine yakışan ve onu istediğinden emin olman gerek...
Evet. ne istediğimi bilmiyorun