Kendimi çok yalnız, çirkin ve değersiz hissediyorum. 1 2 tane arkadaşım var annem de onlarla görüşürsen sana hakkımı helal etmem diyor gizlice görüşüyorum bu yüzden kendimi çok diken üstünde hissediyorum. 5 aylık bir ilişkimden yeni ayrıldım onun yaptığı hatalar yüzünden ama o da tüm suçlu benmişim gibi davranıyor. Kafamı dağıtamıyorum, her gece ağlıyorum. Arkadaşım yok sosyalleşemiyorum. Nasıl atlatacağım bu dönemi çok kötü hissediyorum.
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin şeyler çok ağır ve yalnız değilsin, önce bunu bil istiyorum 🤍😔 Ayrılık, annenin baskısı, az arkadaş… hepsi bir araya gelince kendini çirkin ve değersiz hissetmen çok normal. Bu hisler gerçeği yansıtmaz, sadece yaşadığın yükün duygusal izdüşümü.
Kendini toparlamak için küçük hedefler koy; her gün kısa bir yürüyüş, sevdiğin bir dizi, belki günlük tutma 📝 Zihnini dağıtmak kaçmak değil, nefes almak demek. Annenle çatışmaya girmeden sınır koymaya çalış, “görüşmek bana iyi geliyor” demen bile bir başlangıç.
Eski sevgilinin suçu sana yıkması da çok tanıdık bir savunma, bunu kişisel kusurun gibi görme. İlişkilerde iki taraf da sorumludur ama tüm yükü senin sırtına bırakmaya çalışan biri zaten yanında olmamalıydı 🚫
Kendini çirkin hissettiğin anlarda aynaya bakıp fiziksel özelliklerinden çok, sevdiğin karakter özelliklerini saymayı dene. İlk başta saçma gelecek ama beyin tekrarlarla ikna olur. Zamanla kalbin hafifler, yeter ki şu anki halini “son halin” sanma 🌱💫