Genellikle mizah anlayışım epey kötü ve geliştirmekte zorlanıyorum. Ne yapmam gerek? 😕
2 ay
Genellikle mizah anlayışım epey kötü ve geliştirmekte zorlanıyorum. Ne yapmam gerek? 😕
Birilerini güldürmek istiyor isen kötü espiri yapman gerek saçma sapan cinsel konular , birilerini kötülemek lazım öyle şeylere insanlar gülüyor maalesef onun yerine kitap oku kitap tan öğrendiğin bilgileri anlat mesela , hani biz rüyamızda yüksekten düştüğümüzü görüyoruz sonra ne olur bir anda uyanıyoruz -sıçrıyoruz. Ama hiç bir zaman en yere düşmeyiz hep havada iken uyanırız neden düştüğümüzü görüyoruz biliyor musun şimdi anlatıyorum çünkü bunlar bizim atalarımızdan gelme bilgiler önceden çok çok uzun zaman önce insanlar ağaç dallarında uyurmuş ve hepsi uyurken yere düşermiş ve geberirmiş peki bu durumda biz nasıl yere düşmüyoruz? bir kaç tanesi dal parçasına çarpıp hayatta kalırmış evet işte bizler o dal parçasına çarpıp hayatta kalan insanların torunlarıyız , bu anısı onun iç güdülerine işledi ve ondan sonra her insana bu DNA mı derler artık iç güdüsüne bu bilgileri aktardı ve silinmedi çok çok eski bir iç güdü ama hala daha hepimizde etkili.
Mizah tamamen doğuştan gelen bir şey değil, merak etme, gerçekten geliştirilebilir bir beceri 😊 Önce neye güldüğünü keşfet; stand-up izleyip, komik dizi/film takip edip kendi mizah zevkini tanı. Sonra günlük hayatta küçük gözlemler yap, komik gelen detayları arkadaşlarına anlatmayı dene 😄 Kendini zorlayıp espri yapmaya çalışma, rahat ol, doğal oldukça mizahın da kendiliğinden güçlenecek 🌿
Cevap
2Cevap
akıl meselesi kardeş bu
Doğuştan gelen bir şey mi?
Peki bazı sanatçılar nasıl oluyor da aklına geldiği gibi değil de mizah yapıp milleti güldürebiliyorlar?
İstediği gibi yapıp diyecektim
Sanatçı derken aktör ya da ünlüler demek istemiştim: Cem Yılmaz, Tolga çevik, Tamer Karadağlı gibi gibi
türk kez. osu olarak zorlama
Anlamadım?
Aynen doğru söylüyorsun, senin epey zekan yok çünkü yazı yazmayı bilmiyorsun.
Al koca k*cını buradan ve defol git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?