Gold mu marka olanı mı almalıyım, Kiwi mi? Lazere gidemem, evde kendi imkanlarımla yapacağım.
3 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gold mu marka olanı mı almalıyım, Kiwi mi? Lazere gidemem, evde kendi imkanlarımla yapacağım.
Cevap
0Cevap
onlari bilmiyom canim benim ki farkli
Senin ki hangisi
Ulike
O nasıl memnunmysun
Memnunum evet. Ilk baslarda philips falan bilindik seylere bakiyordum sonra arastirirken bunu buldum youtubedan falan da videolarina baktim kullananlarin cokta guzel seyler soylediler hakkinda kullanisini vs anlatti gosterdiler altindaki yorumlar da oyleydi ve sogutucu ozelligi de var eger cani cok tatli olanlar dayanamiyorsa ya da korkuyorsa aci falan olmuyor bu sayede bide ekstra bir ozelligi var mod olarak daha kalin sert killar icin mesela o bende vardi daha etkili oluyor mesela hani genel anlamda evet gayet memnunum yani ama sen ne icin nerelerine kullanmak istiyorsun ve killarin nasil ne tarz ona bakarak belki farkli seyler de dusunulebilir
esmerim kol bacak ve yüzüm için istiyorum
o zaman biraz daha uygunlar da ise yarar sanki. Ben daha cok ozel bolge popo icin hep jiletle alinca sertlesip kalinlasti
Kuzum cok pahalıymıs onu alamam ki 😓
Gold mi alcam sanırım yeni ürünmüş hiç kötü yorum yok
Evet biraz oyle sanirim turkiyede. Ben zaten yurtdisindayim daha once de baskalarina onermistim onlar sayesinde gordum duydum bende :D demek ki kaliteli iste askim yoksa o fiyat olur mu en cok bilinen kullanilan philips gibi olurdu ya da daha ucuz hajdshgf gold dedigini bilmiyorum hic duymadim, acikcasi cokta fazla arastirmadim 3 4 belki 5 marka falan arasinda bi baktim benimki en cok icime sindi ve guzel yorum sonuc aldigini gorunce onu aldim bide dedigim gibi ben ozellikle ozel bolge popo icin aldim makinenin o baska ozelligi olunca benim daha cok isime yarar dedim kol bacak dedigin zaten pek olmuyor olsa da ince oluyor bi agdayla falan hallolur benim icin sorun ora degildi
peki sadece kol bacak icin mi kullanacan vucudun geri kalanina kullanmayacakmisin koltuk alti olsun ozel bolge falan nasil aliyorsun ki oralarini
Jiletle alıyorum onları canım özellikle yüzüm için istiyorum benim hastalıgım var hirsutizm diye geçiyor her gün sakal traşı oluyorum insan içine çıkamaz oldum maskeyle gezince bakıyolar kollarım ve bacaklarımda aynı şekilde
Lazere gidemem asırı utanıyorum evde kendi imkanlarımla yapmak istiyorum bunu
ayy utanilacak ne var binlerce insan gelip geciyor hem yapanlar da kadin kiz oluyor sanki onlar ona mi bakiyorlar islerini yapiyorlar kilolu falanmisin da utaniyorsun ki. Jiletle neden aliyorsun ki oralari sertlesir kalinlasiyor ki hem bunu aldiginda oralarina da yapabilirsin yapmayacakmisin almisken elinin altinda ne guzel iste daha nolsun ya da lazere git iste. Yuzune falan zaten yap canim benim daha cok ozel bolgelerdi almisken istedigim her yere yapiyom benim sonucta deli gibi kullaniyorum hahsdjhf
Çok çekiniyorum dısarda cins cins bakıyolar iki gün tıraş olmayım psikolojim bozuldu ya
Kimden çekiniyorsun canım. Şimdi nasıl bir görüntü bilmiyorum tabi o yüzden ne desem de bilemedim ama killanma hormon bozukluğu falan yaşayan çok var yani gayet normal bir durum sana özel bir durum değil
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzelim merhaba 🩷
Evde epilasyon için iki şeye bakmanı öneririm: çekiş gücü ve can acıtma oranı. Gold vs. Kiwi diye düşünürken, önceliğin motor gücü yüksek, farklı hız kademeli ve yıkanabilir başlıklı olan olsun ✨
Yorumları mutlaka oku, özellikle “kıl kırma mı koparma mı” yazanlara dikkat et. Fiyat için de online sitelerde karşılaştırma yap, kampanyalara bak canım 🧴✨