Aileme dayanamiyorum artik. 20 yasindayim bana kucuk cocuk gibi davraniyorlar, napabilirim?

Ben 20 yaşındayım ama ailem bana kuçuk cocuk gibi davraniyor. Ve hayir bu benim kişiliğimden ya da hareketlerim yuzunden degil. Ben gayet olgunum ama annem ve babam bunu gormuyorlar ya da gormek istemiyorlar. Bisey istesem surekli karşi cikiyorlar. Arkadaşlarimla aksamlari disariya bile cikamiyorum, ki benim yaşimdaki kizlar ve hatta daha kucukleri bile aksamlari arkadaslariyla bir cafeye ya da biyerlere rahatlikla gidebiliyolar. Ben ailemin beni ciddi almamasindan, bana cocuk gibi davranmalarindan biktim. Artik dayanamiyorum. Evden ayrilmayi/kacmayi bile dusunuyorum okadar bunaldim. Ben yurtdisinda yasiyorum, ne burada ne de yazin Turkiyeye geldigimde aksamlari izin vermiyolar tek basima cikmama. İlla onlarda olucak. Ben dayanamiyorum artik, ne dogru duzgun sosyal cevrem var ne de hayatimi istedigim gibi yasiyabiliyorum. Bu gune kadar hep onlarin istedikleri oldu, ama ben kendi hayatimi kendim yasamak istiyorum. Bana cocuk gibi davranmayin desem bile bisey degismiyor. Yazin arkadaslarimla aksam bir cafeye bile gidemiyorum. Neymis bisey olurmus, olucagi varsa heryerde olur. Beni kısıtlamalırından bıktım. Onlar benimle cok ilgilendiklerini saniyorlar ama ben kendimi bir hic gibi hissediyorum. Kimse ciddiye almiyor. Kendimi onemsiz ve degersiz hissediyorum. Ve onlarin sayesinde suskun utangac biri oldum, ki ben oyle degildim. Hemen herkesle konusabilen biriydim. Napicagimi bilmiyorum konussam faydasi olmuyo, en iyisi evden ayrilmak diyorum ama olgun dusununce o da tabi mantikli degil. Ama artik ne yapsam olmuyor, bir cikis yolu yok. Kendimi kotu hissediyorum. Hayatimda bir kere gercekten istedigimi yapmak ve mutlu olmak istiyorum. Mutlu olmasamda en azindan ben yaptim diyebilirim. Konusarak bisey cozulmiyor, yine onlar hakli oluyo bla bla, bisey degismiyor. Ben katlanamiyorum, kendi ayaklarimin uzerinde durmak istiyorum, kendi kararlarimi vermek ve istedigimi yapmak. neyin dogru neyin yanlis oldugunu biliyorum neyi yapmamam gerektiginide. Yardim edin ltfn?
Aileme dayanamiyorum artik. 20 yasindayim bana kucuk cocuk gibi davraniyorlar, napabilirim?