Önceden çok ağladığımız olaylara sükunetle kalmak şeklinde olur mu
2 ay
Önceden çok ağladığımız olaylara sükunetle kalmak şeklinde olur mu
Eskisi gibi o insandan beklentin olmuyor diyorsun ki ne olursa olsun umursamıyorsun? yanlızlık çok güzel geliyor alışıyorsun? insanlara hep anlatma huyundan vazgeçiyorsun? çünkü biliyorsun? herkes seni anlayamaz sessizlik daha iyi geliyor
Olgunlaşmak kanka sadece daha az tepki vermek değil neye nasıl tepki vereceğini bilmek ve duygularını yönetebilmektir bazı şeylere eskisi gibi dağılmamak ama tamamen hissizleşmemek dengede kalabilmek ❤️🌹
Olgunlaşmak sadece daha az ağlamak değil, duygularını daha iyi tanıyıp yönetebilmek aslında 🌿 Eskiden ağladığın şeylere şimdi daha sakin kalabiliyorsan, bu kocaman bir gelişim demek. Ama bazen ağlamaya devam etmek de çok insani, onu da yargılamamalısın. Olgunluk; tepkinin şiddetinden çok, kendini ve karşındakini anlayışla görebilmekte gizli 💫
Cevap
7Cevap
olgunluk daha önce başına gelen şeylerden ders çıkarıp sonrasında tekrar yaşadığında ders almış şekilde hareket ederek olur.
her şeye mantıksal ve ciddiyetle bakmakla olur
Hayat seni çok az şaşırtmaya başlayınca, olgunlaşma evresine girmiş bulunuyorsun maalesef
Gerçekten öyle. Önceden çok şaşırırdım beklemezdim insanlardan vs artık şaşırmıyorum eskisi kadar
Teyzem 72 yaşına gelmişsin ne desek boş bu saatten sonra znxkdkdosns
Tecrübe ile olur zamanla olur
Önceden çok ağladığın olaylara artık ağlamayarak ile olgunlaşma olur mu
Olgunlaşmam 3 yılımı aldı o zaman 24 de olgun değildim 27 de olgunlaştım
Teşekkür ederim inşallah
insanın yaşadıkları hayat tecrübesiyle olur
Evet önceden çok üzülürdüm aylar sürerdi şimdi bi gecede bitti
Seve seve
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?