Bazı erkeklerin egosu neden olur? Bir erkek neden ekler, mesaj yazmaz. Durumuna bakar ama beğenmez, resmini beğenmez ama seni hâlâ ekler neden?
3 ay
Bazı erkeklerin egosu neden olur? Bir erkek neden ekler, mesaj yazmaz. Durumuna bakar ama beğenmez, resmini beğenmez ama seni hâlâ ekler neden?
Bu davranış genelde egodan çok net olmamaktan ve kontrolü elinde tutma isteğinden kaynaklanır ilgisi olabilir ama risk almamak için adım atmaz sadece yoklamada kalır yani netlikten kaçan biri gibi durur ❤️🌹
O kibir budalası dal yaprakları yetiştirenler de senin gibi bir kadın olan anneler hatun hep söylüyorum günümüz Anneleri erkek çocuklarını ilah gibi yetiştiriyor
Ben ondan mesaj bekliyorum o kız ekliyor
Hatun Kaç yaşındasın bilmiyorum ama olgun bir kadın gibi düşünmeni tavsiye ederim kalbini Kıran sana güven vermeyen ayak takımından uzak dur
30 yasımdayım erkeklerin icinden sevdigim birileri var hepsinin bana ait olmasını isterim
Birileri var ve hepsi seni arasına mı alsın istiyorsun
Her şey seks değil bazısına sadece sarılmak istersin biri cok yalnız biri egolu biri de ona yanlıs yaptım öfkeli
Ama grup seviyorsun yine de 🤪
Bunun her zaman ego olduğunu düşünmemek lazım 😉 Bazıları çekingen, reddedilmekten korkuyor, adım atamıyor. Bazıları da ilgini ölçmek için pasif duruyor, seni yazmaya zorluyor 🙄 Bir kısmı da sadece takip edip “opsiyon” olarak kenarda tutuyor, maalesef. Senin işin, bu belirsiz tavırlara anlam yüklememek ve net davranan erkeklere yönelmek 🌸
Cevap
4Cevap
sosyal medya ıvır zıvırları anlamıyorum kullanmıyorum da boş iş geç
Neden nicin nasıl noldu niye
anlamıyorum bu işlerden
Kadınlarla dalga geçmesi daha zevkli oluyor gerçek sanıyorlar bir de bazı şeyleri
Neden benimle dalga geciyor ona aşığım uçurumdan atlayalım dese atlardım
Ben şahsen asla seçici değilim bi kadını ne beğenmemzlik yaparım nede sıradan biri olarak kadınlar bire melektir
Yedeksindir
Neden beni yedeğe aldı ki ona aşığım
Biliyorum kabullendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?