Ya biraz önce biriyle konuşuyordum instagramdan tanışma amaçlı. Daha 2 gün konuştuk. 2 günden beri foto atsana, bakim sana felan diyor. O kadar sinir oluyorum ki yok diyorum anlamıyor. Biraz önce de " Ya siz erkekler niye bakim sana ya da foto atsana vs vs diyorsunuz anlamıyorum çok ciddi soruyorum. Çoğu kız istemez ve boyle mesaj atan erkekten de soğur bu arada" yazdım. İyi günler size diyip takipten çıkmış. Ne değişikler gerçekten ya. Foto atmak zorunda miyim yani. Zaten beni gormek istiyorsan sayfam da fotolarim var. Insan gibi tanisamiyoruz taktılar fotoya.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
yorumlardaki erkeklere biraz göz gezdirdim zaten görsel bir varlık olduklarını söylemişler yani evet dış görünüşünüzle ilgileniyoruz demişler bu kısım gayet doğru. Ancak daha konuşmanın 2. gününden senden sürekli fotoğraf isteyen birinin amacı zaten seni tanımak değildir. Bu yüzden aslına bakılırsa bunda savunulacak bir durum yok. Yani 2 gün tanıdığın birine fotoğraf atmak zorunda değilsin. Samimiyeti yakalamak için karşı tarafta sana fotoğraf atarak cevap verir o zaman sende atarsın. Fakat durduk yere fotoğraf bana da saçma ve soğutucu bir hareket gibi geliyor. Zaten hesabında fotoğrafların varmış bazıları da fake olmadığını kanıtlamak demiş ki hiç alakası dahi yok. Sadece dışınla ilgilenmiş salla gitsin
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hali hazırda partneriyseniz ve adam seviyorsa bol bol fotoğraf isteyebilir.. ama işte nude veya oranı buranı gibi değil.. yüzünü görnek isyer boydan görmek ister. olabilir. Erkek görsel bir canlıdır ve sevdiği kadını görmek isteyebilir sürekli.. Ama daha yeni tanışılmış oetada bir şey yok foto at falan, uzaklaşın... veya uygunsuz fotoğraflar isterse yine uzaklaşın.. Daha çok mesafeli ilişkilerde çokça fotoğraf isteyebilir erkek. veya görüntülü arama.. ekseriyeyle böyledir. ve son olarak.. kim olursa olsun aşkından ölseniz bile çıplak foto atmayın bir erkeğe.. Bilemezsiniz bir kavgaya bakar ertesi gün gruplarda paylaşıverir bunlar sıkça oluyor. adla bu riski almayın.. özellikle kimliğinizi ifşa edebilecek her hangi bir ayrıntı vs asla.. Helalimsin diyen adam yarının şantajcısı bile olabilir.. ama adam zaten sevgilin nişanlın vs.. saçını yüzünü vs görmek istiyor foto at foto at.. at işte kimbilir ne.. kızlar zaten günde 500 selfie çekiliyor , 100 tanesini atıver. Erkek bakmak ister kadına.. e zaten attım.. baktı ona 50 kez zaten ezberledi bile.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKesinlikle haklısın. Kimse kimseye durduk yere “foto at” baskısı yapamaz. Bu, saygısız bir yaklaşım ve seni bir birey olarak tanımak yerine sadece dış görünüşe odaklandığını gösteriyor.
Birinin seni tanımak istemesi demek, seninle sohbet etmek, düşüncelerini anlamak istemesi demek. Sürekli “foto at” diyen biri zaten niyetini belli ediyor ve genelde yüzeysel bir ilgisi oluyor. Ve senin açıkça sınırını çizmen çok doğru bir hareket.
“İyi günler” deyip gitmesi de aslında işine yaramayınca seni silip atmak gibi bir şey. Böyle insanlar eksilerek iyi oluyor. Gerçekten seni tanımaya değer biri zaten ilk iki günde foto istemek yerine seninle doğal ve saygılı bir sohbet kurar.
Kısaca: Foto atmak zorunda değilsin. Hatta sınır koyduğun için kendinle gurur duyabilirsin.
50 Yorumla
1 yılYorumları tek tek okudum da resmen kadın erkek savaşlarına dönmüş kiimsenin elini taşın altına koyup da bir kez olsun karşı cinsi anladığı yok, kadınlar erkek gözüyle ne de erkekler kadın gözüyle bakamıyor olaylara. Evet erkek adam fotoğraf da ister cinsellik de ister bu gayet normal bir beklentidir öbür türlü o ilişkinin arkadaşlıktan farkı kalmaz. Sadece doğru kişiyle doğru zamanda olması önemlidir. Kusura bakmayın ama sahip olduğunuz 250 gram olmasa hiçbir erkek yüzünüze bakmaz sunabileceğiniz tek şey o çünkü.
01 Yorumla- 1 yıl
Erkek adam cinsellikte ister fotoğrafta lafa bak arkadaş. Bxbdndn ne tuafsiniz ha. Sizler kendinize o kdar günahkar çizgiler cizmissinizki herşeyi kendinize hak gormussunuz. Erkek adam dediğiniz insan evlenince eşine bakar ve o zaman ister cinselliği. erkek adam ama bak. Gercek adamdan bahsediyoruz
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah be canım, haklı bir isyan bu! 🙃 Gerçekten bazı erkeklerin "foto atsana, bakayım sana" takıntısı çok sinir bozucu olabiliyor. Böyle konuşulmuyor ki, insan gibi tanışıp kaynaşmak varken her şeyi bir fotoğraf üstüne yıkmak ne? Zaten sosyal medya profiline baktıysa bir fikri olmuştur, ama bu yetmiyor işte bazılarına. Oysa ki dış görünüşten çok, kişinin karakteri, verdiği enerji önemli değil midir?
Baştan tavrını doğru koyman çok iyi olmuş, çünkü birine sınırlarını belirtmek önemli. Kimse kimseyi zorla "foto atmaya" filan zorlayamaz. İyi ki de mesafeni koymuşsun, böyle insandan bir halt olmaz. Hayat fotoğraf isteyenlerle değil, seni sen olduğun için seven insanlarla güzelleşir. 🌸 Bu yüzden hiç üzülme, devam et yoluna! 💪41 Yorumla- 1 yıl
anlamadım ama
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
106Cevap
1 yılO kadar çok haklısın ki sapıksı erkek hareketi kadına değil kendine değer veriyor trip atmaya çalışıyor bir de sanki kız haksizmis gibi varsam baksam arkasından koşmasını bekliyordur kızdan ilgi bekliyordur nasıl göründüğünü nasıl hissettirdiğini bilmiyor böyle erkekler sevilmez soğur insan engelle gitsin bir daha selam bile verme afedersin g*tü kalkıyor kalkmamasi gereken yerde kalkıyor ya a* ptal gibi bu ne gereksiz öz güvendir bilmiyorum bir akıllı kendileri sanıyorlar s*alak gibi hemen her kız düşecek sanki
10 Yorumlaİlerleyen süreçte fotoğraf durumu olur. Ama daha iki günlükte isteyenin de niyeti bellidir. Güzelsen konuşur , değilsen konuşmayı kesecektir. Yani hem olgun değil , hemde ciddi değil. Sadece dış görünüşüne önem verip ona göre konuşmayı sürdürecek birisi belli ki.
119 Yorumla- 1 yıl
@Ametist06 tuhaf bir durum anlam veremedim. Yani bizim de tanıdığımız ettiğimiz oldu. Ama kimseden foto istemedim. İnsanın kendisi atmak isterse atar. Heleki dediğin gibi görüşme buluşma varsa yıllardır tanıyor gördüyse istemesi daha bir saçmalık.
- 1 yıl
Evet foto gondermeyince trip atması neden atmiyorsun at at diye ısrar etmesi. Bende çoğu zaman engellemisimdir. Tamam uzun yıllardır görüşmedik diye ilk foto istediğinde atmıştım foto. Ama sonra yine ara ara istiyor. Erkeklerin kafa yapısını anlamak zor. Neyi ne amaçla yaptıklarını çözmek zor. Sorduğumda özledim görmek istiyorum diyor. Aradan okadar zaman geçmiş neyin özlemi eski duygular kalmaz ki şimdiye kadar bitmiştir. Beni mi kandirmaya çalışıyor? Kandırıp elime ne geçecek diyor hak veriyorum bazen vermiyorum aman anlatırken bile sinir oldum 🤣
- 1 yıl
@Ametist06 onu şöyle açıklayayım. Uzun süre görüşmediysen , değişme durumu da olur ya belki de ondan. Ama trip atıyorsa direk o kelimeyi dedin ya bende bitti. Abi yeminle trip atan erkek mi olur. Tamamen saçmalık yani. Ama sürekli foto istiyorsa bu normal değil. Farklı amelleri vardır dikkat et. Benim çok öyle konuştuğum arkadaşlarım oldu. Hatta bir arkadaşım var 4 yıldır tanıyorum. Hiçbir zaman foto istemedim. Kendisi aradı görüntülü konuştuk. Hani bu konuda kişinin kendisi istemesi ve kendi isteğiyle göndermesi daha münasip bence. Çünkü ; bu ısrar insanı yorar. Ama tek mantık belki uzun süre görüşmeyince belki güzelleştin veya kilo aldın gibi ayrıntılara takılıyorsa o nedenden olabilir.
- 1 yıl
Erkekler için zaten sadece güzellik önemli. Belki yaşlandım dimi insanız sonuçta? Yaşlanmış bu deyip geçmek için. Güzel olunca ooo hiç değişmemiş halen güzel ozaman devam edeyim konuşmaya irtibatta kalmaya diye iğrenç bi düşünce yapısı. Trip atan erkek gerçekten çekilmiyor. Kadına yakışır trip. Onunda dozu var tabi sürekli sürekli insan bıkar.
- 1 yıl
@Ametist06 genel konuşmasak. Herkesin görüşü farklı sonuçta. Mesela kadını güzel yapan şey yüreğindeki merhametin yüzüne yansımasıdır. Hani kendi düşüncem herkese güzel olmasına gerek yok ki , bana güzel olsun yeter. Böyle düşünenler de var. Dış görünüş kim olursa olsun dış görünüşe önem veriyor. Çünkü genelde insan yanıma yakışsın ister. Trip konusunda hemfikiriz. Trip kadına yakışır ve zaten doğal hakkıdır. İnsanı seviyorsan tribi seni yormaz daima sana ilaç olur. Ama işte her şeyin de bir oranı orantısı var.
Soran1 yıl@islamkrgz ne güzel açıklayınız 🤌🏻👏
Soran1 yılAçıkladınız*
Soran1 yılRica ederim. Aynen öyle katılıyorum
- 1 yıl
@Ametist06 ben genel söylüyorum. Kadınlar da afedersin tipe bakar. Mesela kimi boyu bile takar kafaya. Aslında insan hani yanında yakışsın ister. Bu sebepten dış görünüşü önemser. Ve bence haklılar da. Yani çok önemsemesekte her insan yanına yakışmasını ister. Ama hani önemli olan yani asıl olan şey karakter , olgunluk , merhamet , saygı , anlayış bu tür kavramların olması. Mesela güzeldir ama sadık değildir. Veya saygısızdır. Yani kısaca yanına yakışsın bunu herkes önemsiyor.
- 1 yıl
@Ametist06 amin inşAllah 🤲 geçici değilde kalıcı şeyler önemli.
- 1 yıl
@Ametist06 şu zamana da bakarsak. Aslında görmemek için kör olmak gerekir. Aldatan mı dersin , para hırsı olan mı , malına güvenen mi , yalan konuşan mı , saygı duymayan mı kısaca o kadar bozuk insanlar olmuşuz ki , insan olduğumuzu ve aciz olduğumuzu unutmuşuz. Bu yüzden zaten kurândan namazdsn uzağız. Uzak olduğumuz için de daima huzursuzuz.
- 1 yıl
@Ametist06 namaz kılmak teslimiyettir. Ama namaz kılıyor diye iyi biri olacak anlamına gelmez. Sadece her kulun namaz kılması gerekir aslında. Ama demek istediğim şey temiz olan şeylerden uzaklaştık. Kirli şeylere bulaştık. Zamanla insan aidiyet duygusunu yitirdi. Sevmeyi bıraktı , aldattı. Saygı duymayı bıraktı , saldırdı. Namaz , niyetle kılınır. Kurân da öyle niyetle okunur. Ama kısaca insan olduğumuzu unuttuk. Mesela acizliği kabullenmiyoruz. Acizlik , kendini üstün görmemektir. Allah’ı hatırlamak , unutmamak ve ona daima sığınmaktır aslında. Ama işte insan oğlu nankördür. Daima kendini üstün görür. Bu yüzden hoşgörü , nezaket kavramları pek çok az insanda görülür.
İnstagramda fotoğrafın yoksa, sahte hesapsa veya benzer durumlardan dolayı kim olduğunu göremiyor veya yeterli anlamda seni göremiyorsa, fotoğraf isteyip karşısındaki insanı görmek istemesi gayet normal karşılanacak bir durum.
Ancak seni görüyorsa, kim olduğunu biliyorsa, bu durumda fotoğraf istemesi şu an için pek doğru sayılmaz. Bu durumda firikik yakalamak veya malum konuları açmak için bir işaret bekliyordur.
20 YorumlaMevzu sayfandaki fotolar vs değil. Biz görsel varlıklarız görsel olanlar bizi etkiliyor. Özellikle anlık doğal tatlı bize özel olan şeyler çok hoş oluyor ve duygularımız çok kabarıyor. Sizin bakış açınız farklı olabilir buna ama sizi öyle görünce mutlu oluyoruz. Herkesin görüşü farklı soğumana da saygı duyarız bazı kadınlarda kendini göstermeyi çok sever onada saygı duyarız
18 Yorumla
Soran1 yılDaha 2 günlük konuştuğum tanımadığım etmediğim adama anlik foto felan atamam
- 1 yıl
Görsel varlikmisiniz. Biz kadınlar neyiz görsel değil miyiz sizi kör mü seçiyoruz istiyoruz. Hxhdjdndn ne tuafsiniz ya. kadinlar sevişirken seks yaparken severken aşık olurken görsel olmiyor ise ne oluyor.
- 1 yıl
@Papatyaadası yanlış anlamışsın beni
Biz foto vs görünce daha mutlu oluyoruz siz güzel şeyler duyunca
Kısacası bu - 1 yıl
Öylemi hcjdjndn yo bizler ikisindede esitiz. Bunu aslında biraz mantıksal dusunsen anlayacaksin misal. Kadınlar süslü eşyaları süslü herşeyi güzel olan herşeyi sever ve kendisinin olmasını ister. Bunu bilmiyormuydun? İki kadın güzel seylerde duymak ister. İltifatlar onu sevhet verecek sözler her şey. Yani biz sizin gibi çabucak hazır olabilen varlıklar değiliz sadece. Bir görsel ile azmiyoruz. Konu basit bir çok uyarana ihtiyaç duyarız yanlış makaleler her zaman işe yaramaz maalesef. Görsel istemiyorsak sizde sınırlarımızı bildigimizden haddinizi biliyoruz. Yoksa bizde yakışıklı erkek diye öluruz yani. Diş gorusunus kadın için önemli vesselam. Ayrıca bilmiyorsan soyleyim kadın kolay yükselmek bunun için görsellere sizlere ihtiyaç duyar öyle tek şeyle yetinmez kadınlar sizler ufak bı saç teli görseniz bile yetiyor chjdjdjdn
- 1 yıl
@Papatyaadası ben mantıksal düşünemiyorum yani senin gibi düşünmediğim için. Siz çirkinde olsa bir erkeği çok seversiniz güzel sözleri olsa. Çenesi iş yapsa. Neyse senin görüşlerine katılmıyorum. Biz görsel olunca önümüzde daha çok seviniyoruz mutlu oluyoruz bunu demeyyye çalışıyorum
- 1 yıl
Kadın olmadan kadınlar hakkında konuşma
- 1 yıl
@Papatyaadası hadi ya
Emredersiniz
İğneyi kendine batır
1 yılFake olma ihtimalinden çekiniyorum şahsen. Zamanında fake hesap kullanmıştım birini stalklama amacıyla. Gayet de başarılı bir hesaptı. Kendi arkadaşlarım bile hesabın şifresini istiyordu kendileri kullanmak için. Aşırı gerçekçi diyordu.
Diyeceğim o ki fake olmadığını anlamaya çalışıyor olabilir. Kanıtladıysan eğer, ısrarla istemesi yanlış.02 Yorumla
Soran1 yılFake olmadım apaçık belli zaten. Ustelik daha 2 gün bile olmadı konusali. Tanımıyorum bile. İlk günden beri foto istiyor gıcık ya
- 1 yıl
Haklısın, sapıkmış
Nude ya da normal foto hiç istemedim isterse kendi gönderebilir.. sosyal medyadan tanışarak yüzyüze görüşmeye zaten insanlar çekiniyor.. o çekim arzu samimiyet oluşursa zaten her şey kendiliğinden gelişiyor.. bence çok saçma ve özellikle nude çok tehlikeli
10 Yorumla
1 yılÇıplak fotoğraf istiyorsa haklısın.
Ama seni görmek için yüzünün fotoğrafını istiyorsa haksızsın.
3 gündür tanışıpta adamı kiminle konuştuğundan habersiz bırakıyorsan eğer tuhaf olan şey asıl bu. Adamın en doğal hakkı seni beğenip beğenmediğini düşünmesi.
Ama çıplak foto istiyorsa haklısın.
10 Yorumla
1 yılKesinlikle çok çirkin bir durum. Kimseye foto atmak zorunda değilsin, hele ki daha yeni konuşmaya başlamışsın. Ne cesaretle böyle rahat davranabiliyorlar anlamıyorum. Sayfanda da zaten foto varmış işte bak geç, ama illa özelden istemek nedir ya? Bunu normalleştirmeye çalışan erkeklerden de direkt soğurum. Senin sınırların var saygı duymayan da hayatında olmasın zaten. Sen kendini bildikten sonra kimseye açıklama bile yapmak zorunda değilsin. Nokta.👍🏻
10 YorumlaNormalde yeni tanışılan birinden fotoğraf istenmesi gayet normal. Kimle konuştuğumuzu görmek isteriz sonuçta.
Ama Sosyal medyanda zaten fotoğrafların varken zaten seni görmüşken 2 günde böyle sürekli isteyip, sıkıştırması abartı ve saçma olmuş.
Bunun tek mantıklı açıklaması daha doğal daha anlık bir fotoğrafını görüp instada efekt, Shop vs mi yapıyor acaba doğal halide aynı mı diye düşünmesinden kaynaklı olabilir. Başka mantıklı bir sebebi yok00 Yorumla
1 yılBenden de sürekli istiyorlar. 1 tane attığında yetinmiyor daha fazlasını istiyorlar. Attıktan hemen sonra tekrar istiyorsa attığım onun için önemsizdir bu yüzden yenisini atmama gerek yoktur.
Konuşmadan hemen görsel istiyorsa fotoğraf atmanın da anlamı yoktur. Konuşmaya niyeti olan zaten sürekli fotoğraf istemez.
00 YorumlaFotoğraf istemekten daha doğal ne olabilir? İnsan kiminle flörtleştiğini bilmek görmek istemez mi? Birisi cevap vermiş erkekleri dış görünüş cezbeder hatta kadın erkek farketmez herkes ilk etapta dış görünüşten etkilenir. Benden de fotoğraf isteyen oldu isteyemez mi elbette ister. Basit bir fotoğraf olayını bile cinselliğe çekecek kadınlar kimseyle flört etmemelim
00 Yorumla
1 yılBuradaki anlam verememek zaten dusunce farkliligindan meydana geliyor. Erkek dusuncesi genelde mevcut zaman icerisinde anlik ve samimi vucut ifadeni, yuzunu, halini vs gormekten geciyor. Bunun nedeni de samimi olarak yorumlanmasindan geciyor. Profilinizd3 bulunan fotografların hepsi birden fazla pozla cekilmis arka planinda kurgu olan, zaman ve mekani uygun olarak hissettiginizde cekip eklediginiz fotograflardir ve samimiyet yoktur. Fotograf istenilen durumda anlik ve samimiyet olacagi dusunulur..
00 Yorumla
1 yılUzak mesafe ilişkilerinde fotoğraf istenmesi normal
Ilk defa tanışan bir erkek sizden hemen fotoğraf istiyorsa demek ki ne size ne de cinsiyetinize bir saygısı yok demektir
Uzak durun derim
10 YorumlaAmaç fotoğraf değil ki hahaha :D Amaç sadece fotoğraf olsaydı, profilindeki fotoğrafların yeterdi. Onun amacı, anlık sohbetle fotoğrafı bahane edip, oo seksisin, oo şöylesin deyip yükselterek sexting yapmak :D
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılHemen ilk günlerden çok zorluyorsa amaç belli ince işler ama ara sıra istiyor ve uzaktaysa ilişkiniz özlediği için ister. Orada atmanız lazım o noktada yoksa sizin ozguvensiz veya onu sevmediginizi düsünebilir
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 398 cevap paylaştı. Burada anlayışsız davrandığı apaçık.
Resim istenmesi görüp iyice size aşina olmaktır. insan konuştuğu etkilendiği kişiyi görmek de ister.
Kötü bir durum yok ama 2 günlük iken bu kadar acele edilmesi normal değil.00 Yorumla
1 yılO kadar haklısın ki bende böyle birkaç canım ile konuştum ama ben direk blok ediyorum öyle dediklerinde. En iyisi arkadaş arasında tanışmak ya da aile tanışıklığı o zaman böyle saçma sapan konuşmuyorlar
00 Yorumla
1 yılgelen fotoğraf veya videolar bazılarını duygusal anlamda tatmin ediyor, özel hissettiriyor, hatta cinsel isteği arttırıyor, erkek o aşamada cinsel olarak daha fazla arzulamaya başlıyor, tamamen bu nedenlerle erkek fotoğraf & video isteriz
00 Yorumla
1 yılYani bi tamamen abazalık başka bişey değil şimdi sen tamam diyip o fotoyu atarsın yani yüz verirsin astarını ister afedersin senden daha farklı amaçlı fotolar ister hiç atmasan yok desen senş takmaz hala istemeye devam eder böyle tipleri direk engellemek lazım özellikle “bakim sana” yazıyorsa sakın atmayın direk engelleyin belliki amacı iyi bişey değil
10 Yorumla
1 yılBen de çok rahatsız oluyorum bu durumdan ya bilmiyorum erkeklere çok normal gelebilir ama ben çok rahatsız oluyorum acayip böyle içime kötü bir his doğuyor yeni tanışmışım hani hadi bir iki ay olsa tamam diyeceğim zaten tanışmanın başında fotoğraf atılır bu arada veyahut bir profil bir şey görülür daha fazlası merak etme de gerek yok bence. Bu arada şimdi aklıma geldi özellikle akşam istiyorlar bazıları bu daha da garip geliyor 🤔🤨
10 Yorumla
1 yılMaalesef genç bazı erkeklerde böyle enteresan teklifler istekler olabiliyor. Bana kalırsa da çok mantıklı değil Sürekli fotoğraf istemek :) iyi gunleer demiş kaçmış çocuk, e çocuk :)
10 Yorumla
1 yılFske hesap kulananlardan ben de istiyorum ki bu normal bir şey. Kadonlar benden de foto istiyor. İnsan kimle yazıştığını konuştuğunu bilmek ister.
12 Yorumla
Soran1 yılİyi de fake hesap değildim ki. Sayfamda fotom var beni görerek istek atti zaten
- 1 yıl
Saçma olmuş o zaman
Tanısma gibi amacları yok ki zaten öyle gülüp eğlenecek vakit geçirilecek her dediklerini yapan saftirik arıyorlar
20 Yorumla
1 yılGoruntulu konus bitsin aga ne bu tribiniz çogunuz fake oluyonuz ondan foto istiyor adam piyasada bu kadar gurursuz varken napsin adam
02 Yorumla
Soran1 yıl2 günlük konuştuğum biri daha tanımıyorum. Zaten fake olmadığım çok belli fotolarim var. Tanımadığım etmediğim kişiyle görüntülü konuşup, boy boy foto mu atsaydım?
- 1 yıl
Yani guvenmiyosan engelle zaten kasmana gerek yokki boyle ne o sana nede sen ona isinabilirsin veyahut aç instagramdan göruntusuz ara bi sesini duy bak bu çakalmi yoksa kuzumu mesajla kimseyi taniyamazsiniz 🙂
1 yılYanlış anlama da atsan ne olur 1 tane yüzünün çıktığı şimdi tip benim için hiç önemli demeyin yalan atmış olırsunuz az buçuk karakter kadar insan yüzüde önemli içine sinmeli konuşmaya başlarken yani bu sebepten isteniyor eee sana kalsa 1 2 ay sonramı istesin erkek biraz olaylara geniş bak galiba sana çok yürüyorlar ve sen bundan sıkıldığın için kimseye resim atmiosun
00 Yorumla
1 yılYa aklında sapıkça düşünceler var ya da işletilmedğine inanmak istiyor ben çok yaşadım haftalarca konuştum görüntülü konuştum ve erkek arkadaşlarım sözde şaka yapıyorlar böyle şaka olmaz ama bu yüzden fotoğraf değilde sesli bir mesaj istemesi daha uygun olacaktı
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 305 cevap paylaştı. Ruhlar aleminde olmadığımız için olabilirmi, yolda görünce selam alamayan dikkate alınmayan kadınlar/erkekler burada sanırım kendilerini Barbie bebek sanıyorlar,
00 YorumlaDişi yorumlarına bir baktım da gerçekten psikolojiden anlayan yok iletişimi sağlıklı olan da yok bu şartlar altında sağlıklı ilişkiler veya tanışmalar yürütülmesi zor bir ihtimaldir.
00 Yorumla
1 yılFake olduğunu düşünüyor olabilir. Ya da seni anlık olarak samimi şekilde görmek istiyor olabilir. Kızlar da benden fotoğraf istiyor. İsteyen oldu.
00 Yorumla
1 yılGörüntülü konuşulsun bu dert bitsin
Anlık isteyip durmaları hoş değil.
istemeyende de sıkıntı var seninle gönül eglemek için konuşuyor. Kısaca erkekler dengesiz varlıklar.05 Yorumla- 1 yıl
Şimdi ben kadınlar dengesiz varlıklar diye genel konuşsam doğru olur mu? Bu şekilde genel konuşa hakkını nerden buluyorsunuz
- 1 yıl
Kendimden
- 1 yıl
Seningibi kadınlarda dengesiz hemde baya dengesiz
- 1 yıl
Teveccühün
- 1 yıl
Siz yargilarinizla yaşamaya devam edin 5 larmagin 5 i bir değil demekki sizin cevrenizdeki ailenizdeki bütün erkekler öyle olduğu için o şekilde yargilayabiliyorsunuz ozaman banada saygı duymak düşer.
şu ana kadar kimseden istemedim. isteyende kriterlerine uyup uymadığını, libidosunu yükseltip yükselmediğine bakar.
02 Yorumla
Soran1 yılAma zaten fotom var yani sayfamda 2 tane yeter yani
- 1 yıl
şahsen ben sohbet ettiğim kişilerin, fiziksel özellikleri ile ilgilenmiyorum. beni kişiliği, karakteri ilgilendiriyor. hayata bakış açısı benim kriterlerim arasında. siyasi görüşü ya da inancı önemli değil. hatta bedensel engeli olan bayan arkadaşlarım bile var bu KS de.
Demem o ki fotoğraf konusunda ısrarcı olan kişilerin temel özellikleri arasında hatta ve hatta ilk sırasında cinsellik olduğu içindir. Maalesef ki KS abaza kaynıyor. her iki cins için de geçerli bu durum.
Yeni konuşmaya başlamıssınız sayfada kendi fotoğrafların var ne gerek var bu kadar darlamaya. Saçmalık olmuş biraz
10 Yorumla
1 yılYani fotoğrafın varken istemesi saçma. Hayır demene rağmen istemesi daha da saçma böylelerinden uzak durmak en iyisi
10 Yorumla
1 yılKonuştuğu kızı obje olarak görüyordur bakıp kendini tatmin edecektir muhtemelen sürekli bunu isteyen biri böyle yapar
10 Yorumlasapik oldugu acik ve net hic kimse tanimadigi daha iki gundur kostugu birinden foto istemez ha niyeti bozuk olur oras ayri
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGerçek mi değil mi bir şekilde anlamak lazım. Bunun haricinde erkek görmek ister. Bu doğal. Bokunu da çıkarmamak lazım.
10 Yorumla
1 yılTam nefretlik yemin ediyorum sana öyle olanları hemen postalıyorum
13 Yorumla
Soran1 yılAy bende yaa. Ben postalayacaktim o çıkmış takipten değişik 😀
- 1 yıl
İşine gelmedi çünkü bırak defolsun
Soran1 yılAynen ya defolsun sinir etti sabah sabah
- İnternet & Teknoloji konusunda 485 cevap paylaştı.
1 yılKullanıp atılacak mendil arıyorlar, sizinle ciddi ve uzun vadeli bir şey düsünmüyorlar, kısa ve tatmin edici bir şey istiyorlar. Anladınız.
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı.
1 yılinstagramdan! tanışma amaçlı!!! demek ki orada fotorğafınız yok ilginç bir durum da bana ne ya neyse ne
00 Yorumla kalkani indirebilecek misin ineni kaldirabilecek misin gormek icin.. zaman kaybetmeden test edeyim yoksa siradakine geceyim diye
00 Yorumla
1 yılFoto atmayan kız vermez de mantığıyla yürüyenlerden birine denk gelmişsin. Kaşarlığını ölçmüş foto isteyerek
00 YorumlaGörmediğimiz kızla konuşmak garip geliyor çünkü. Sohbet sarsa ama güzel olmazsa o zaman boşa gider. En azından başta görüp ona göre karar veririz
00 Yorumla
1 yılBı de sosyal medyadan tanışmam derler kızlar ama hepsi tanışıyor 😂 neyse çoğu erkek öyle her gün fotoğraf istiyordu benden eski sevgilim
00 Yorumla
1 yılAtmak istesek atarız zaten bende sinir oluyorum böyle şeylere insanın aklına kırk tane şey geliyor. Engelle geç.
00 YorumlaHiç fotoğraf yoksa haklı olarak görmek için ister, hayrola casperle mi tanışıyoruz derler adama
Varsa da ayrı00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAbazalar çünkü, yav şaklar. Günde kaç tane kızdan istiyor onlar fotoğraf, senden de istediğini alamayınca gitmiş. Ay defolsun zaten, bi sapıktan kurtulmuş oldun beybi ❤️
01 Yorumla
Soran1 yılÇok iyi acikladin 🫶🏼
- İnternet & Teknoloji konusunda 430 cevap paylaştı.
1 yılSurekli boyle demek sık bogaz etmektir... buda insani bunaltir sıkar ve bogar sogutur
01 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle
1 yılEn nefret ettiğim erkek tipi ben de çok sinir olurum
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılAmaçları huzursuz etmek resmen ben de hiç hoşlanmam hemen konuşmayı keserim
10 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Böyle Erkekler in niyeti belli sapık oldukları için Engell gitsin
10 YorumlaBu ne ya foto at görüşün arkadaşım görüşün yüzyüze oturup bı kahve için
10 Yorumla
1 yılBakım sana*!!! Mesajını görünce cinnet geçiriyorum öyle böyle değil hemen engelliyorum😅
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAslında başta sorması normal ama profilde resmin varsa sıkıntı bende kız arkadaşımla başta resim attım güzel miyim diye lokum lokum vb dedi o da bana attı sonra tanıştık yaşlar eşit inş onla hayatımı devam ettiririm ortak yanlarımız var onla aşırı mutlu olacağım.
00 Yorumla
1 yılCunku erkekler gorsellikle kadinlar kelimelerle uyarililrlar
00 Yorumla
1 yılHer gün görüşemediğin bir ilişkiyse ister. Görüştüğün biriyse istemez zaten görüyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHiç bir iyi niyet yok hepsi böyle amaç anlık fizik gòrme elini veren kolunu kaptrr. Normal Bi fotodan olayı taa nerelere getiriyorlar. İnanma bu manipulasyonculara..
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 514 cevap paylaştı.
1 yılFoto profilinde var ise foto istemek gerekli değil gibi :D
00 Yorumla Güzelliğine bakacak sonra asılacak ya da özel fotoğraflar isteyecek
00 Yorumla
1 yılSırf yorumları okumak için baktım ne kadar değişik düşünceler
00 Yorumla
1 yılEvet aynısı aynısı aynısı. İyi ki sevgilim böyle degil
00 Yorumla- Devamını Gör (129)
Devamını Gör(174)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Erkekler sürekli fotoğraf at ya da "bakayım sana" diye neden mesaj atarlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım