AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Erkekler çünkü görsel varlıklar sürekli bir görmek istiyolar maalesef kii...
Hayır sadece gözlerini at yeter diyende var ben mantığı çözemedim biri aydınlatsın
gozlerinimi
Evet
🤣🤣🤣🤣🤣
bu arada gerçekten hapsi aynı aqa sıkıldım daka başı foto bi defol ya
Görünüşe, güzelliğe çok önem verdikleri için.
Bence de saçma gerçekten. Zaten Instagram'da fotoğraf var dolu...
Fotoğraf veya bakmak isteyenler bizde derhâl engeli yerler.
Pek iyi niyet çağrıştırmıyor, en masumu hesap sormak yerine fotoğraf istiyor işte nerede ne yapıyor diye. Benim ex çok isterdi bence tamamen işsizlik neden kıymetli vaktimi senin boş beleş sürekli foto çekme talebine ayırayım
Zaten foton olduğu için bu isteği sapık olduğunu kanıtlamış. İyi ki çıkmış gitmiş sevin, kendini belli etmiş
çok sıkıcı bi durum bende sevmiyorum sürekli resim mi atılır mış Allah aşkına işi var gücü var insanların
Bence öylesine ya da ss alıp tehdit etmek için diyolardır (kendi fikrim) tek görünümlük bile olsa atmayın. Onlar sizin fotolarına keyif için bakıp Shop yapabilirler. Bence tek amaçları tehdit falan
Maalesef kendine yakışan profili seçmek ister erkek bazıları da ne olursa olsuna bakar buna bskan kesin çirkin olduğu için farketmez foto isteyende bıraz kendini yakışıklı buluyodur ondan sebep çok çirkin ya da kilolu olsun istemez
Amaç senin o anki halini görüp onun üzerinden yürümek zaten😂 cidden foto foto darlayan hemen engellenmeli
Sürekli resim isteyenin niyeti kötü olabilir diyorsun ki zaten istergam da resimlerim var zaten seni gördüğü halde başka resim istemesi bende kötü niyetli sana hak veriyorum boş ver ne hali varsa görsün
Acı ama gerçek kızlar bizim olayımız yatmak kalkmak tabiat bu evlenen çoğu arkadaşım eşini aldattı
yeni tramva yükleniyor
@niesamowite_życie hahahaha gerçek bu hangi evli arkadaşımın dükkanına gitsem karı kız muhabbeti dost hayatları vs yani yaşadığım şeyler bunlar
benim mental sağlik artik yok
@niesamowite_życie dur travma loading… yardımcı olayım;
28 yaşında et işi yapan tüccar zengin arkadaşımın 1 eşi 3 çocuğu fakat farklı illerde iki ev açtı dostu var
36 yaşında oto kaporta işi yapan arkadaşım evli ıkı çocuklu Türkmen bır hatunla yatıp kalkıyor
33 yaşında Veterıner arkadaşım nişanlı ama hala eski sevgılısı ile yatıp kalkıyor
Kendi aılemden amcam hayatını karı kız da tukettı
Babam annemı defalarca aldatmış esnaf adam metresının bırısıne ev verdi öyle kurtuldu
Mobilyacı arkadaşım Karadenizli 2 kızı var evli 35 yaşında dul bir hatunla birlikte tabı bu arada evlı olup yurtdışına gıdıp orada günü bırlık kaçamakları yaşayanları saymıyorum :D
hayatimi kararttin sağol
@niesamowite_życie ahahahha eğer evleneceksen pasif sakin yakışıklı olmayan efendi bir tip bul rahat et şimdi sosyal medyadan herkese her an erişmek kolay hatta sosyal medya kullanmayan birisini bulmaya çalış
çok haklisin gerçekten, atilgan olmayan tiplere guvenilir sadece su donemde zaten onlarin da firsati olmadigi icin atilamiyorlar herhalde djsmksns
sende karini aldattin mi peki
herkes yapmaz ya
@niesamowite_życie yakışıklı adam ozguvenlı adamdır 45 yaşında bır abimiz var mahallede model gibi ve hala bekar hep eve degısık kızlarla geliyor düşün yani ortalama bir tip olsun karı kız bakmasın dikkat çekmesin birde sosyal medya işlerine uzak olsun mümkünse namazlı olursa ömür boyu kafan rahat kardesım
takip atsana bana
sapik degilim merak ettigim bir iac bir sey var
@niesamowite_życie bunu yapamam ben gerçekleri yazar çizer çıkarım sormak istediğini burdan sorabilirsin
tamam ozaman buradan sorayim fark rtmez benim icin
bir insan aldatmaya neden ihtiyac duyar ya da senin cevrendekiler neden bunu yapiyorlar, gerci bizimkiler de pek farksiz degil
ama neden ya neden
evdeki kadin mi yetersiz yoksa siz mi cok doyumsuzsunuz
agliycam abi nereye gittin
@niesamowite_życie hayır erkek doğası fıtratı bu erkek özgür tek kısıye bağlı kalamayan bir süre sonra sıkılan boğulan ve her gün aynı kadınla yatmaktan sıkılan bir varlık. Tabiat ı bu. Şimdı çıkar bırılerı yazar ya ben karımı aldatmam da ya her erkek aynı degıldır de !! Binde bir vardır aldatmayan çok nadir ultra zeki okumuş adamlar bunlar. Yeni ten yeni tat yeni koku farklı kadınlar ister erkekler. Klişe bir söz vardır hergün bal yer mı insan !! Sıkılırsın
aldatanlar mi ultra zeki olanlar, yoksa aldatmayanlar mi
her gun bal yer mi bir insan, nankörler desek daha yerinde olur, baldan kiymetli ne var 😭😭😭😭😭
@niesamowite_życie aldatmayanlar mesela abim öz abim İlber Ortaylı gibi adam kafasını kitaplardan makalelerden kaldırmaz yakışıklı değil ben gibi yüksek lisansını doktorasını yaptı adam sosyal medya kullanmaz telefon çocukların elinde sureklı eşi bağırsa efendım hayatım diyor fırlıyor hemen hahahahha
ilber hocamin adi gecti mi is degisir ahsnskana
demek gercekten herkese gulenden korkmak gerekiyormus bu gun de bunu ogrendim tesekkur ederim
@niesamowite_życie ben hep yakışıklı hovarda capkın olan oldum ailede abim ise tam bir baba figuru
kökten bir yatkinlik yani bu bunu ogrendigim iyi oldu 7 ile 70 arasinda cok fark olur derdim demek ki o konu da da yanilmisim yedisinde neyse yetmisinde de oymuş insan vay be
sonuc olarak ufak da olsa bir azinlik meyilli degil, erkekte de anaç olana bakmak lazim o zaman "anaçlik" dogru bir tabir mi bilmiyorum ama oyle
bağimsizliğı seven bağli kalamiyor yani öyle mi
abi psikolojimi bozdun gittin ya 😭😭😭😭😭😭
@niesamowite_życie evet hatta sevgılı bile olsa bır kızla bağlayıcılık olmasa bile 3-5 kere yatar yine sıkılır o kızdan yol vermek ister. Kadın dünya güzeli olsa bır kere yatsa o erkekle tüm gizemi bitiyor basitleşiyor erkek gözünde
ne
ustume gelme zaten dertliyim
Allah'tan bizim çevremizde hiç öyle erkek yok bizim burada hiç duymadım aldatan erkek ama aldatan kadın vardı 😅🤲🏼
@niesamowite_życie erkek elde edene kadar atlar zıplar romantık cümleler hedıyeler yatar kalkar artık araması için dua edersin :))
herkes bir degildir ya bencede ( kendi mi motive etme gayretim dkdksk)
saka bir yana içimde bir şeyler koptu ruhsuz gibi oldum bu nasil insanlik
bende acimam bundan sonra gelene skktiri çekerim anasini satim
aşk mişta, ölüyormuşta, eriyormuşta külahima anlat
meryem gibi yapayalniz olmek daha mantikli geldi
😭😭
abiiii 😭😭
@niesamowite_życie hayır kötü düşünme örnek abimi verdim okumuş orta bir tip ( saç ektirdi ) çok mutlu esıyle çocukları ile. Ama maalesef erkek tabiatı cşnsellige aç ! Hiçbir erkek karşısına çıkan fırsatı tepmez degerlendırır ya çok çok okumuş zeki ya da saf olması lazım yapmaması ıcın. Her kadın o erkek için yenilik ve renktir
@ecrin54efe bak hiç öyle erkek yok dedin ya !! Yanlışa düşüyorsunuz sureklı :) iç dünyalarını bir bilsen bir çözülseler ellerine fırsat geçsin sen bile şaşırırsın oha dersin
son cumle cok iç açıcı 👏👏👏 renkmiş rezillik
karşı cinsten aninda nasil soyutlandım izle mucizeyi
Haklı olabilirsiniz belki de ben küçük bir yerde yaşıyor olduğum içindir herkesi tanıyorum duymadım yani. bizim buralardakiler genellikle hafız hacı hoca yani kızların da zaten dediğim gibi hafız yetiştiriyorlar adamlar namazlarda da görüyorum ♥️
ben sevgilim varken baska bir erkekle goz temasi bile kurmamak icin gayret ediyordum şu duydugum rezilliklere bakin ya şaka gibi valla
renkmiş, yenilik miş şaka misiniz ya
@niesamowite_życie yahu şirin cadı bir abin olarak sana öyle bır hayat tüyosu verdimki en kral çapkın düşüremez seni ( tabi duygularına yenilmezsen ) erkek maalesef bu evli olmuş sevgılısı olmuş farketmez fırsatını bulsun avına odaklanır düşürür ve kaçar gider
@ecrin54efe köy gibi yerlere kırsal alanlarda yasak aşk gizli saklı olaylar daha Fazla aslında ben kaç tane köye gittim neler oluyor neler kardesım
abi zaten şu saatten sonra birak dusurmeyi kimseyle konusmam bile hayatimin aydinlanmasini yaşadim nsjsmsksnksms
Ben bu adamı acayip sinir oldum kızlarım böyle insanlar İnşallah karşınıza hiç çıkmaz ve sizi üzemezler
biraz da beynimizi kullanmamiz gerekiyor ece sanirim biz kullanmiyor musunuz onu fark ettim fjdmkddmks
@ecrin54efe yahu hata yapıyoruz farkındayız ama erkek nefsi bu bende eşimi aldattım hala daha aldatıyorum hayır aldatmıyorum mu yazsaydım anlamadım? Düşünün çıtır güzel hatunlar denk geliyor farklı şeyler yaşıyoruz he ondan da sıkılıyoruz bir süre sonra gercı
@niesamowite_życie konuş prenses ama zeki kurnaz ayık ol
prenseslik bitti geleni eleyip geçicem artik
@niesamowite_życie kadınların hatası bu duygularına yenik düşüyorlar hemen tav oluyorlar biraz ilgi alaka zor zamanlarında destek güzel sözler süprizler derkennnnn hoppp cepte. Aslında hersey taktik ama kadınlar mantıklarından çok duygusal varlıklar. Hele hele sevgılısı varsa arası bozuksa o anı yakalarsan ceptedir avını en zayıf halinde yakalarsın
@niesamowite_życie hahahahaha tam cadı ya
olay bu kadar basit aslinda abi bunlar bizim bildigimiz ama inanmak istemedigimiz şeyler neyseki benim aklim başima geldi bu gun
sen gülüyorsun da benim içim acıyor yaa aç tokun halinden ne anlar
hey yavrum hey al birini vur ötekine
neyseki erken ögrendim bir saçmalığa düşmeden önce
abim düşene tekmeyi bastı hiçliğe karıştı 😭😭
@niesamowite_życie kadınlarımız hep hata yapıyor kız arkadaşlarla ya da bırlıkte oldugum kadınlarla konuşuyorum çoğunun dediği şey beni kandırdı evlendık ilgi alakayı kesti ya da o aldattı bende seninle aldatıyorum oluyor. Aslında tamamen fıtrat meselesi yapı yani. Kadınlar gıbı değil erkekler bir kere elde etsin büyü sihir bozuluyor
ya yazip duruyorum kusura bakma ama okudukça aydinlaniyorum o yuzden
zaten suanda ruhsal olarak yipranmis hissediyorum tum toplumun ayni temele bagli bir yapiya sahip oldugunu bilmiyordum 😭
@niesamowite_życie kadın cezbediyor farklı kadınlar merak uyandırıyor yatak olayı nasıl teni kokusu ya da nelere ne kadar açık ! Eşin aynı kişi tepkılerı konuşması özel hayatı belli artık onla ılıskı kırmak görev oluyor rutine bağlıyor evliliği bıtırmek saçma çünkü düzen var evde üstün basın yemegın gibi. Hiçbir evli erkek yuvası bozulsun istemez ama bu eşine aşık olduğundan ya da sevdiğinden değil
temelde monotonlaşınca mi uzaklaşıyorsunuz yani
bu çok iğrenç bir şey, mahmun iştahlilik denir buna bir kişiyi anladim da ikinciyi mideniz nasil aliyor ya
@niesamowite_życie erkek olsan beni anlardın bak sımdı bır konuya denk geldim burada kız beline kelebek dövmesi yaptırmış kalça fılan gözüküyor bel açık güzel de bır kız hatları filan. Sonuç iştah kabartıyor şimdi bunla tanış gez toz ıkı üç kere birliktelik yap yeter fazlası sıkar yorucu olur gibi gibi. Kızlar da artık çok cesur daha atak yani evlenmeden herseyı yaşamak ıstıyorlsr bizede fırsat doğuyor haliyle. Bak benden nefret edebılırsin kızabılırsın ama emin ol yüzde 85 erkegın fıtratı bu
seni tanimiyorum abi sevgi ya da nefret beslemem ben duygu beslemem insanlara bunu tercih etmiyorum zaten ama şu anlattiklarinin ilerideki temennilerimi fena zedeledi kötü oldu demek de gelmiyor içimden boylesi iyi oldu sağol
@niesamowite_życie ben çıkıyorum işten şimdi akşama dul bir hanımla sahilde çay içicem eşim ise mesaide bilicek al işte acı bır hayat gercegı ama nefis söz dinlemiyor :/ hoşçakal küçük prenses
başka kadinlara tutku hissettigin için eşini göremiyorsun, körleşiyorsun daha dogrusu ama şunu unutma abi sendeki kafa onda da vardir yani eşin umarim mesaidedir ya da daha çekici bir adamin altinda hoşcakal
@niesamowite_życie hahahah yok be o kitap okusun anca evde ressam kendisi her gün resim çizer kıtap okur dışarı zorla çıkarıyorum telefonunda ınstagram filan bile yok örgü işleri filan bayılıyor gezmeye çıkarıyorum eve gidelim diye tutturuyor neyse ben kaçtım cadı ;)
hayatı sorguladim üzerimdeki şaşkınlığı atamadim hala
kitap okusun anca mı? bu nasil bir cümledir sen gerçekten körsün içinde bulunduğun yerin rezilliğini göremiyorsun
Ha ha ha, aşkım bende aynısını erkeklere yapıyorum. Onları sinir ediyorum.
Onların yaptıklarının acısını çıkarıyorum canım merak etme 😂
Alllah allah😅
@sertt_94111 foto at diye darlıyorum karşımdakini, hep siz erkekler mi bizi darlıyacaksınız.
Darlayalım mı birbirimizi
@sertt_94111 yok saol tatlım ben almayım
Bazıları sapık oldugu icin istiyor bazılarıda gerçekten konuştugu kadının bayan oldugunu ogrenmek icin istiyor fake hesap açan etekli erkekler var
Kendimden örnek vereyim ben sevdiğimi görmek için evdeki halini güzelliğini görmek isterim bunu sürekli kızlar sorgulamak yerine sevildiğinizi bilin kıymetinizi bilin
Kimle konustugunu merak ediyor sadece. Guzel mi diye bakmak istemis. Şekil olarak begenmedigi bir kizla mubabbet etmeyiz ekseriyetle, bilgin olsun
kanka amaçları faydalanmak başka bir şey değil boş ver sen daha iyilerine layıksın böyle boş kişilerle konuşmanı tavsiye etmem iftira bile atarlar haberin olsun
bu bir erkeğin eksikliğidir, böyle bir şey hemen nasıl istenebilir, zamanla olabilir. erkeklerden resim isteyen kadınlar var, buna çok şahit oldum.
Cevap haklisin tanistigim kişi biran once işi hizliya getirip sonuca ulaşmanın pesinde.. ben biriyle tanıştım kendisi gönderene kadar istemedim
İnsan gibi tanışmak istiyorum boş ver onları dürüstüm ve iyi biriyim öbür erkekler gibi değilim bana güvenebilirsin benden sana zarar gelmez iyi biriyim
Erkekler kadınlardan daha görsel canlılar. Albüm oluşturmayı seven tiksinç tipler de yok değil.
Ben istemem, isteyene de atmam attırtmam. Fotoğrafını ne amaçla kullacağı belli değil. Sapık olabilir, fotoshop yapabilir daha türlü türlü şeyler. Direkt engelle.
O kadar sinir oluyorum ki sürekli foto at diyen erkeklere gerçekten soğuyorum midem bulanıyor neden bu kadar foto meraklısılar anlamadım aq
Uzak mesafe ilişkisinde cok olur bu ama önerim atma suyu çıkıyor sonra her istediginde atman gerekmis gibi davranır
adamın amacı belli amacına ulaşamayacağını düşünmüş. ve muhtemelen çirkin olduğunu düşünmüş. çirkin olmasaydı atardı diye düşünmüş
Onun istediği fotoğraf zaten yüzün vs değil cinsel anlamda onu yapmazsan da by by yaparlar en iyisi baştan engelle böylelerini
erkek görsel varlıktır eğerki niyeti kötü değilse her an seni görmek ister uyanınca uyudugunda herzaman onlaymışsın gibi hissetmeyi sever
Ayrıldıktan sonra yazan sevgilim de hemen fotoğraf istedi hemde daha barışmadan hemen foto at anlamıyorum amaçlarını
İnstadan veya ordan burdan tanistiginiz birine mumkunse cok net fotolar falan atmayin zaten ai fazla gelisti haberiniz olsun
Sürekli olarak görmek için bir ısrar çabasındaysa ki daha tanışalı 2 gün olmuş libidosu yüksektir yani başka bir açıklaması olamaz
Bende sevmiyorum foto at diyeni amanın aman yani a**m**k co**cugu direkt engel sebebi
Evet ya dakka başı bakim sana bakim sana bakma bana ya
Yüzle gözle fotoğraf istemeye başlayıp sonra ilerletme pesindeymis belliki
Bazen kötü niyet bazen sadece bir merak kişiye göre değişir
Sen kk verirmisin
Ben istemem merak etme 🤣
İyi niyetli düşünecek olursak makyajsız halini merak editor olabilir hajaja
Bende diyordum sonrasında sevmediğini farkettim
Ya libidom yükselmiştir ya da gerçekten sürekli bakmak istiyorumdur
En nefret ettiğim kelime / bakayım sana 😡
Benimdee🙄
Amaçları farklı çünkü
Hepsi çok gıcık
O yüzden erkeklerle konuşmuyorum tanışmıyorum
Çok haklısın bende daha konuşmamaya karar aldım. Hepsimi böyle olur ya🤦♀️
Hepsi böyle değil olmayan da denk geldi ama çoğunluğu böyle en iyisi konuşmamak
O mu atti ilk mesajı tanışmak için sana?(Fotoğrafı sadecd 31 için ister erkekler)
Evet tanışmak için o ilk mesaj attı
Bende atiyorim.. meraba yaziyorum kızlara ama donmjyolar. Takip istegide atmiyorim ama. Demekki sana mesaj atan kişi farklı davrandj
Canım engelle geç biliyorum çok soğutucu bir şey aynısını çoğu kız yaşamıştır eminim ki tek çözümü kâle almamak bu tipleri
Merakta mı olmasın
"Bakim sana " çok itici geliyor güven vermiyor arada tabi ki fotoğraf istenir ama sürekli isteyen tipler rahatsız edici
Benim dediğim arada zaten habire fotoğraf istenmez
Israrcı olmamak lazım kızın canı istese atar zaten
Aynen öyle
Ya sende imzalı bir fotunu at sevinsin çocuk
Ayhh nefret nefrettt yanii
Merak ediyor sen de ondan iste nolmuş
Erkekler Görsel varlıklar ondandır
engel yemek istiyordur
Soğuma sebebi yemnlen
aynı bende yaşadım
Büyük ihtimal abazanliktan
Cinsel arzuları için isterler mesala benimde ilgimi dominat kadınlar çekiyor ☺️