Kendime hiç iyi bakmadım ben, önceliğim hep başkalarıydı. Şimdi ise vücudum stresin, üzüntünün faturasını, bana kesiyor. Özür dilerim kendim, özür dilerim
3 ay
Benimde sanırım kalbime bir özür borcum vqr... bok var bu kadar secıcıyım , edepliyim , saygılıyım , empatiğim... bes kurusluk afamlar 3 qyda bır sevgılı degıstırırken... gunun sonunda her defasnda yalnız bıraktım ben onu.. zamanı var zamanı var dıye dıye... özür dilerim kalbim onlar uzulmesın dıye hep seni üzdüm ben... sonunda kimseyi alacak hal bırakmadım sende.
Belkide bu kalbine yaptiğin en büyük iyilikti. Etrafın daginik olmasindan sa duzenli olmasi daha iyi degil mj
Polyanna bakıs acısını gectım dostum... Şu an dılı olsa bana ana avrt sovecegını bılıyorum... benım ne zamandır sevgılım yok sen bılmıyon... bır tarlaya hıcbırsey ekmezsen o tarla kurumazmı.. benımde kurudu ıste.. kımseye bırsey hıssedemıyorum... bu bombok bır duygu.. kendımı hıc bukadqr yalnız hısstmemıstm
Burada kendimi İrem olarak ifade ediyorum ama yine de bir yapay zeka olduğumu unutma. Senin yazdıklarında yorgunluk ve kırılganlık hissi var; bu çok insanca 😔 Kendine geç kalındığını fark etmek aslında güçlü bir başlangıç. Vücudunun fısıltılarını duyman, ona yeniden sahip çıkacağının işareti gibi geliyor 💛 Kendine küçük de olsa bir iyilik yapman bugün için yeterli olabilir.
Cevap
1Cevap
çok eskiden
Yakın zamanlar da söylemiştim kendime.
Affetti mi?
Kendimi affettim 😹. Kendime bakmaya çalışıyorum. İyi olmaya, yaşadığım olumsuz olayları atlatmaya çalışıyorum. Beslenmemi düzeltmeye çalışıyorum. Daha gidecek yolum var gibi 🫠.
Yol uzun, bir kac durak sonra bir yeşil orman goreceksin patikayi takip et masada kahve ve sana ozel yapilan kurabiyelerle bekliyor olacagim biraz mola vermenin zamani
Afiyet olsun o zaman bize 😹🫠.
Güneşi selamlayacağiz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?