İşten çıkarıldım snaplerim de var zaten insan bir arayıp sorar ya, arkadaş dediğin o değil mi
3 ay
İşten çıkarıldım snaplerim de var zaten insan bir arayıp sorar ya, arkadaş dediğin o değil mi
Yanında olan herkes senin arkadaşın ve dostun değildir. Bunu her saman söylerim insanlar sizi anlamaz zaten sizi anlayan insanlar en yakın dostunuz ve aileniz gibi olur.
Üzüntünüzü yüzünüzden bal ve hareketlerinden anlayan insanlarla arkadaşlık kurun kalabalık bir ortamdan ise tek ama sadık bir dost herşeyi yeterdir.
Hakllsın ama ben onların zor gününde vardım
Sen gerçek arkadaş olabilirsin ama onlar değil yalnızlık her zaman daha iyidir.
Evet ben herkese gerçek arkadaşım galiba bxbxx
Bazen böyle anlarda yalnız hissetmen çok normal 😔 Seni aramamaları, aslında umursamadıkları anlamına gelmeyebilir. İnsanlar kendi telaşlarına gömülünce başkasının zor gününü fark edemeyebiliyor. Bu durum senin değerini azaltmıyor, sadece çevrendekilerin iletişim becerilerini gösteriyor. Böyle anlarda kimin gerçekten yanında olduğunu daha net görürsün 💛
Cevap
7Cevap
benimde kimsem yok
En iyi arkadaşın mk.. o dostluk arkadaşlık menfaatin bittiği yerde bitiyor. Dostluk arkadaşlık aramayın artık.
İşten çıkacağım ya diğer kiiiler bile konuşmaz oldu
İste o seni arayıp sormayanları tek kalemde sileceksin
Kimse kalmayacak
Haklsın
Kuru kalabalık yapmalarındansa gerçek yüzleri görülmüş oldu. Bu zamanda yanımda değilsen ne zaman olacaksın
Çoğu kişi cikarcidir senden çıkarı yoksa aramaz sormaz bunları bu gibi günlerde ayırt ediyoruz zaten
Demek ki iyi gün dostlari var
Demek ki arkadaşlarını doğru seçememişsin
Herkes öhle
Yok herkesin öyle olduğunu düşünmüyorum ben benim gerçekten çok güvenebileceğim dostlarım var.
Benim yok
Seni de vardır düşünen birileri
Yok ya arayıp sorardı insan
Haklısın kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?