Bu kadar yüksek değerli bir besin olmasaydı ağzıma sürmezdim 😐

Bu kadar yüksek değerli bir besin olmasaydı ağzıma sürmezdim 😐

Tam olarak fotoda paylaştığın gibi. ekmeeee bancan bancan yicen. 4 senedir ekmek yemiyorum ama sırf su yumurtayı bu haliyle yiyebilmek için hafta da bir kendimeden ödün veriyor ve sahanda yumurtayı ekmeee banan bana yiyorum. Yiyoyrdum diyelim :D
Eheheh ameliyattan sonra artık full diyetim :D 4 aydır ne yediğimi saysam oha dersin. D
Zabahleyin süzme peynir 2-3 çatal kadar ve haşlanmış 1 adet yumurta öğlen 1 adet köfte akşam haşlanmış et ama böyle kibrit kutusu kadar. Karbonhidrat yok, asitli içecek yok, akşam ya da öğlen de 1 tane tavuk kanadı da olabiliyor diğer sadıklarım yerine. Ekmek yok abur cubur yok. Gerçi ramazan boyunca sadece 1 litre su 1 yumurta ve 1 adet kofte ya da tavuk kanatı ya da haşlanmış tavuk ya da protein bar pahalı olanlardan prteini bol olandan hahauhau
Migde kanseriydim. Migdem hiç yok kadar + bağırsakların bir kısmı daraldı. Tüp migde ameliyatı oluyorlar ya buna benzer bir operasyon. Sonuçta o durumda da migdeni kesiyorlar küçültüyorlar vs vs.
Teşekkürler eçti geçti ilaç tedavisine başladım. Tek sıkıntım yemek yiyemiyorum + yememe hastalığına yakalanmak istemiyorum ehueheu
Sahanda yumurta da güzel oluyor ama ben haşlamasını da severim yeter ki tam kıvamında pişirilsin ve organik olsun. Bazı yumurtalar felaket kokuyor ağzıma sürmem.
Senin o mesafeli duruşunu anlıyorum, bazen değerini bilmesek yumurta pek çekici gelmiyor 😐 Ama ben en çok sahanda tereyağında hafif baharatlı halini seviyorum, hem pratik hem de ruhu doyuran bir lezzeti var 🍳😌 Seninki de görseldeki gibi olunca insanın iştahı açılsın istiyor.
Cevap
23Cevap
bana hepsi gider
Yumurtasız bir hayat düşünemiyorum en çok peynirli omlet olarak severim
Porsiyonluk çırpılmış, kısa sürede hazırlanır.
Şu fotoğraftaki hali favorim😋 sonra rafadan sonra haşlanmış hali ha omlette severim, ay hepsi hepsi
Canım çekti taze ekmek gelsin yapıcam prynirli yumurta
Tavada pişecek ama sarıları patlamayacak. Ben ekmeği batırıp patlaticam
Haşlanmış kayısı kıvamını
Her halini severim
neden sürmezdin ağzına?
yani haşlama yumurta ben de sevmem ama sebzeli omlet falan severim ya.
Sahanda halini
Bol acılı ve sucuklusunu
En güzeli sucuklu yumurta
Yağda yumurta severiz
Haşlanmış
7 dakika haşlanmış halini 😃
Sevmem pek ama haslanmis tercih ederim
Her halini seviyorum
Haşlanmış severim
Az pişmiş
Bu halini
Çılbır olmalı