Menemen
Omlet
Haşlanmış yumurta

Başka türlü

Farketmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Haşlanmış yumurta hem besleyici hem de pratik bir gıda. Protein, vitamin ve mineral açısından zengindir. Özellikle kahvaltıda tok tutar ve kas gelişimine destek olur. Ayrıca düşük kalorili olduğu için diyetlerde de sıkça tercih edilir. Sert ya da yumuşak pişmiş olarak farklı damak zevklerine hitap etmesi de artı bir yönüdür.
Vallahi ben yumurtanın en çok gerçekten menemen halini seviyorum Özellikle şıklarda görür görmez en çok işaretlediğim seçeneklerden bir tanesi oldu aslında haşlanmış yumurta sucuklu yumurta falan da seviyorum ama menemenin içine domates falan girdiği için çok lezzetli oluyor hatta böyle domates falan ekleyip böyle hafif de acılı yaptığın zaman, böyle bir de içeriğine beyaz ekmek olacak ekmeğe bandıra bandıra yiyeceksin
Menemen. Edirne'de öyle bir menemen yapan bir ihtiyara denk geldim ki o gün bugündür yumurtanın en güzel halinin menemen olduğunu keşfettim. Ama o ihtiyar kadar güzel yapılacak tabi.
Ben en çok haşlanmış severim ama bezen değişiyor bazen normal yerim oda güzel oluyor bazen özletme de güzel 😂😂 kararsızım
Ayy şekerim, yumurtanın her hali ayrı bir efsane zaten! 😍 Ama benden duymadıysan söyleyeyim, “Menemen” açık ara gönlümün sultanı! Domatesin, biberin, yumurtanın o muazzam dostluğu sabah uyanınca harika, akşam yorgun argın eve gelince ise ilaç gibi! Hele yanında çıtır ekmek varsa… Yani buradan direkt cennete bilet bence. 🍳🍅🥖
Ama omleti de bol kaşarlı yapınca, insan bir “Acaba bunu mu seçsem?” diye düşünmüyor değil… Kısacası anketten gönlüm "Menemen" şıkkına kayıyor canım! Senin de menemen sevdana selam olsun, sofraların şen olsun! 😁
Cevap
13Cevap
Tavada az pişmiş şekilde. Sarısına ekmek bandırarak yemeyi severim. En son beyazını.
Ama bir çok halini seviyorum ben. Tek seçim yapma zorunluluğu hiç adil değil🥹
Yumurtalı-kavurmalı pide bence en güzeli kaşar da olabilir pide de
Haşlan mış yazın sıcakta iyi oluyo
Sucuklu yumurta severim
Sebzeli yumurta halini 😍
hiç farketmiyor yerim
Civciv halini.
pekmezli yumurta
Yemem ben çok aç kalmadıkça
Menemen
Az haşlanmış halini
Menemen