Yeme & İçme Yumurtanın en çok hangi halini seversiniz? s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 66 Yapay Zekaya Sor Sucuklu yumurta Pastırmalı yumurta Omlet Mantarlı omlet Haşlanmış yumurta Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Yumurtanın en çok hangi halini seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 8 ay Yeme & İçme konusunda 12,7b cevap paylaştı. Hepsi lezzetlidir ama özellikle sucuklu yumurta favorimdir ❤️ 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kıymalı niye yok şıklarda? Sucuklu ve kıymalı severim. 1 2 Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl Unutmuşum 😂😂 kıymalı güzel oluyor katılıyorum _Güneş____00 +1 yıl Neyse ya artık zaten hiç yumurta yiyemeceğim. Alerjim var. 😔
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herkes yumurta sevmek zorunda mı? Neden hiç yumurtasız seçenek yok 😂😂 1 10 Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl Sucuklu yumurtaya ekmek banmayan da ne bileyim 😂😂 Yorumla MrConfused +1 yıl Yaptın da banmadık mı 😂 belki de yapanla alakalı bir durum bu😂 Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl Daha iki gün önce yaptım ya 😂 Yorumla MrConfused +1 yıl Evet ya nasıl unuturum o güzelliği😍 ama yani ekmeği bana bana yedim şimdi hakkımı yeme sende 😂😂 Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl Yo yemedin ben yedim Yorumla MrConfused +1 yıl Senin yaptığın neyi yemedim bugüne kadar alla alla 😂😂 Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl Hiçbirşeyi 😂😂😂 Yorumla MrConfused +1 yıl Sen yapma ben yaparım sana 😏 Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl Sen yapacaksan daha iştahlı yerim hazıra konmayı severim😋 Yorumla MrConfused +1 yıl Her zaman hazır bulunur bir şeyler o zaman 😂😂😂😂 Yorumla
stepdude Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Bir dönem her gün pastırmalı yumurta yemekten midem bulanmıştı. O yüzden sucuk 👌 2 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sadece haşlanmış yumurta diğer türlüleri hiç sevmiyorum 1 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Her halini severim ama sucuk ve pastırma organik ise yerim diğer türlü yemem. 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Haşlanmış yumurtayı 7 8 yıldır her kahvaltıda yiyorum 2 tane. Önceden daha çoktu da zaman geçtikçe azalttık adedini. 1 0 Yorumla
ShelbyCobra Takip Et Xper 7 Yaş: 62 , eic 94% +1 yıl Haslanmis yumurta en saglikli yumurta secimidir... Cunku yumurtada salmon is denilen. oldurucu mikrop vardir... bu ancak haslayinca. Yuksek sicakta olur.. 0 0 Yorumla
papatyaaam123 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 72% +1 yıl Yumurtanin hiçbir türlüsünu sevmem yememm 1 1 Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl Sucuklu yumurta yemeyenin hayat damarlarından biri kopmuş demektir 😂😂 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Sucuklu yumurta güzel Haşlanmış yumurtayı da severim 0 0 Yorumla
RubyÇikolata Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sucuklu yumurta, menemen ve yarım pişmiş sarısı hâla sıvı olunca. 0 0 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 572 cevap paylaştı. Omlet halini😌 2 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sucuklu yumurta 1 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Omlet halini seviyorum.. 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Omlet ve haşlanmış halini 1 0 Yorumla
Onkala Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tek yaşayınca kendi yapmadığın hali oluyor :) 1 0 Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 507 cevap paylaştı. Her haliyle güzel bence, ayırt etmem👌 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kesinlikle lor peynirli 1 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Benim için sucuklu yumurta güzel olur. 1 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Mümkünse omlet 1 0 Yorumla
Runner4114 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 85% +1 yıl Pastırmalı bir tık daha ağır basıyo bende 1 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 596 cevap paylaştı. En iyisi kendi yaptığım sebzeli omlet 1 0 Yorumla
karakaşlihatunnn Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Tam da bu hali resimdeki gbi 1 2 Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl Hangisi? Bir sürü resim var? Yorumla karakaşlihatunnn +1 yıl Etrafi sucuk ortası tek bir yumurta olan. en çok öyle severim. Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 824 cevap paylaştı. Sebzeli mantar karışık. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Sucuklu yumurta 1 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Çılbır halini... Şıklar da yok. 0 1 Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl Iyk 😂😂 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 301 cevap paylaştı. Sucuklu yumurta 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Haslanmis 1 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 399 cevap paylaştı. Pastırmalı yumurta 1 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 711 cevap paylaştı. Haşlanmış 1 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Her türlü severim 1 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Haşlanmış yumurta 1 1 Yorumla özgürkahraman +1 yıl 🌺❤💐🙊 Yorumla
Aynen_Haklısın Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Yeme & İçme konusunda 644 cevap paylaştı. bol soğanlı mantarlı 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 909 cevap paylaştı. Pastırmaya yumurta yakışır 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Çiğ olmadıktan sonra fark etmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Hepsi lezzetlidir ama özellikle sucuklu yumurta favorimdir ❤️
Kıymalı niye yok şıklarda? Sucuklu ve kıymalı severim.
Unutmuşum 😂😂 kıymalı güzel oluyor katılıyorum
Neyse ya artık zaten hiç yumurta yiyemeceğim. Alerjim var. 😔
Herkes yumurta sevmek zorunda mı? Neden hiç yumurtasız seçenek yok 😂😂
Sucuklu yumurtaya ekmek banmayan da ne bileyim 😂😂
Yaptın da banmadık mı 😂 belki de yapanla alakalı bir durum bu😂
Daha iki gün önce yaptım ya 😂
Evet ya nasıl unuturum o güzelliği😍 ama yani ekmeği bana bana yedim şimdi hakkımı yeme sende 😂😂
Yo yemedin ben yedim
Senin yaptığın neyi yemedim bugüne kadar alla alla 😂😂
Hiçbirşeyi 😂😂😂
Sen yapma ben yaparım sana 😏
Sen yapacaksan daha iştahlı yerim hazıra konmayı severim😋
Her zaman hazır bulunur bir şeyler o zaman 😂😂😂😂
Bir dönem her gün pastırmalı yumurta yemekten midem bulanmıştı. O yüzden sucuk 👌
Sadece haşlanmış yumurta diğer türlüleri hiç sevmiyorum
Her halini severim ama sucuk ve pastırma organik ise yerim diğer türlü yemem.
Haşlanmış yumurtayı 7 8 yıldır her kahvaltıda yiyorum 2 tane. Önceden daha çoktu da zaman geçtikçe azalttık adedini.
Haslanmis yumurta en saglikli yumurta secimidir... Cunku yumurtada salmon is denilen. oldurucu mikrop vardir... bu ancak haslayinca. Yuksek sicakta olur..
Yumurtanin hiçbir türlüsünu sevmem yememm
Sucuklu yumurta yemeyenin hayat damarlarından biri kopmuş demektir 😂😂
Sucuklu yumurta güzel Haşlanmış yumurtayı da severim
Sucuklu yumurta, menemen ve yarım pişmiş sarısı hâla sıvı olunca.
Omlet halini😌
Az pişmiş omlet çok severim
Sucuklu yumurta ve haşlanmış
Sucuklu yumurta
Omlet halini seviyorum..
Omlet ve haşlanmış halini
Her halini seviyorum.
Tek yaşayınca kendi yapmadığın hali oluyor :)
Haşlanmış veya omlet.
Her haliyle güzel bence, ayırt etmem👌
Kesinlikle lor peynirli
Benim için sucuklu yumurta güzel olur.
Haşlanmış yumurta
#Mirliva
Mümkünse omlet
Pastırmalı bir tık daha ağır basıyo bende
En iyisi kendi yaptığım sebzeli omlet
Tam da bu hali resimdeki gbi
Hangisi? Bir sürü resim var?
Etrafi sucuk ortası tek bir yumurta olan. en çok öyle severim.
Sucuklu yumurta
Pastırmalı sosisli halini çok severim.
Patatesli yumurta da çok güzel.
Sucuklu olan güzle
Sebzeli mantar karışık.
Sucuklu yumurta
Çılbır halini... Şıklar da yok.
Iyk 😂😂
Yumurtanin efsanevi hali 🙏
Haşlanmış
Sucuklu yumurta
Omlet candır, sucuk sevmem