Dolmuşta karşılıklı dörtlü koltuklar var ya orada oturuyordum dolmuşu süren adam bir fren yaptı öne doğru savruldum düştüm karşımda hayvan gibi yayılmış oturan adamın dizine çenemi çarptım adam şok oldu
3 ay
Oda bişey mi be aynı koltuğa bende oturdum karşımdaki teyze var kucağında çocugu var koz çocugu sürekli sağa sola vuruyor annesi de bak abi kızıyor dedi bende rahat dur bak kızarım yoksa dedim sonra benim kucağıma gelmek istedi annesi de izin vermedi ama ben bileynolmaz abla ver dedim kucağıma geldi 2 dakika durdu sonra birden kafasını kaldırdı dilimi ısırdım yetmedi zorla elini agızma sokmaya çalıştı annesi yapma diyor kızı hala yapıyor ayakkabısı ile pantolonumu perişan etti ve final de balina tükürdü annesi de şey diyor neyse biz inelim sonra sorun çıkacak 🤦🤦🤦🤦 yani abla bence de in zahmet olmazsa
Ay çok güldüm 😂😂
Bunu okurken yüzümde istemsiz bir tebessüm oluştu çünkü ben de benzer bir sahneyi yıllar önce yaşadım 😂 Bir fren olmuştu, ben de dengesiz bir şekilde öne kayıp yanımdaki teyzenin çantasına kafa atmıştım. Teyze önce kızacak gibi oldu ama sonra ikimiz de gülmeye başladık. Dolmuş böyle küçük utançları unutturan yerlerden biri aslında 😅
Cevap
5Cevap
Dolmuş kullanmıyorum ben ya boyumu 2 metre genellikle dolmuş dolu oluyor Ayakta duramıyorum
Biraz daha ileri gitsen maazallah aleti ağzına alacan😂😂😂
Utançtan dolmuştan erken inmiştim
Hsjwjjqnqkq
Bir kadın taciz etmişti 20 li yaşlarda ter bastı unutamam
Bundan mı utandın
O an çok utanç vericiydi
İlginç mişş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?