Sahilde Mavi bereli bir asker gördum baktim benim arkadaşımdı belliki izine gelmişti. arkadaşlariyla ne gÜzel oynuyor şakalaşyordu. Sessizce ve muzurca yaklaştim. Bana arkasi dönüktü. kafasina bir tokat atarak beresinide kavrayip aldim. Hişimla bana döndü ikimizde kipkirmizı olmuş birbirimize bakiyorduk. onun arkadaşlari, benim yanimdakiler ve biz herkes put gibi dondu kaldı, sanki kimse nefes almiyordu. SESSIZLIGI BOZARAK TITREK SESLE "KUSURA BAKMA KARDEŞIM SENI ARKADAŞIM SANDIM" DEDIM
@Kalanlardanım Sizden baskasi bans cevab yazmadi keşke yazmasaydim. Kötü ama oldu işte. Ama bundan beteride var , adam duşmanina benziyor diye adamı öldürüyor. Ben o asker oyle yaptikdan bir sene sonra gene sahilde yürürken bir adam bana dogru hişımla geldi sen benim karima nasıl sarkıntilik edersin diye beni oldurmeye kalkdi. Allahdan karısıda oradaymış "o degil, o degil" diye kosarak gelmişti.
Lise sondayız. Okul balosuna gittik. Sınıfta çok tüylü çok kıllı bir kız arkadaşımız vardı. Kızcağız hayatında herhalde ilk defa epilasyona gitmiş bıyıklar, kaşlar, kol bacak derken yüzü gözü açılmış, bambaşka biri olmuş. Ben ilk tanıyamadım ama dikkatli bakınca bizim Burcu'yu farkettim ve dudaklarımdan "sıhhatler olsun Burcu" cümlesi döküldü ve hayatımın ilk tokadını hem de bir kızdan yedim
Lise de birinin tam cinsellik pozisyonunda üstüne düştüm kafayı şak diye yere vurdum o sıra da hoca geldi sonra çocuk beni kaldırdı özür bile dileyemedim ama o çucuk şu an nişanlım
Uzun yolculukta dinlenme tesislerinde telefonda konuşarak boş bulunarak kadınlar tuvaleti yerine erkekler tuvaletine girdim anında U dönüşü yaptım köstebek olsaydım dedim kendime
Hollandadan eski arkadaşlarım misafirliğe gelmişti aile sayılırlar. İkisiyle otobüde bindik. Bunlar başladı bağıra çağıra konuşmaya (orada edep ahlâk yok gayet normal bu) herkesin bakışları arasında sessizde kapayın çenenizi desemde hollandaca dinlemediler. Bende hay ben size deyip arkaya geçtim. Baya yüzüm kızarmıştı orda.
İlkokulda hani sırayla sınıfın perdelerini eve götürüp yıkardık ya sıra bana geldi eve getirdim yıkatıp okula götürdüm tam asacakken perdenin için sütyen çıktı tabi ben o an kızardım :D Allahtan sınıfta o an kimse yoktu ve hocam bayandı en utanç verici anım bu :D
Eski kız arkadaşımla ilk defa öpüşürken, ilk öpücüğüm ya senin? Demişti. Bende senden önce kimleri vakumladım bir bilsen deyip kafama çantayı yemiştim kdjdjsjsjs
pantolonun apış arasının taaa kemere kadar sökülmesinimi yazayım, yazın şorun altından görünen şeyimimi. yoksa toplantı çıkışında ayağımın kayıp taaa aşşağıya kadar kaymamımı herkesin içinde hapşurduktan sonra 2 saat burnumda sümükle dolaşmamımı hangisini yazayım...;((
Kızın poposuna odaklanmış bakarken birden arkasını dönüp baktıgımı anlaması. İşyerindr başka bir kızla çarpışınca elinin istemsiz kavraması. Acayip kızarmıştım
Utanç verici değil de pişmanlık dolu anılarım mevcut
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevdigim kız maçımı izliyordu kaleciyim ben kaleden baya açıldım topa uçan kafa attım sonra rövaşata gol yedim :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
En İyi Cevaplar