Benimki lisedeydi merdivenlerden cıkarken okulun dısanda cok feci rüzgar esmişti arkam açılmıstı tamamen arkmadada gelen erkekler vardı utancımdan ölmüştüm..
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir program vardı minus mu ne şimdiki adı meow yabancı kızlarla konuşmak için indirmiştim.. Niyetim 1-2 foto almak ;) sonra bir bildirim geldi benim aklım kızlarda tabi kızın tekine Hellloooo demişim yanıt bekliyorum onayladım o bildirimi ne olduğunu bile bilmeden :(( sonra bir baktım bizimkilerin konuşması geliyor sanada geldi mi evet ya 10 saniye de bir geliyor ne olmuş biliyor musun? :D ben o bildirimi onayladıktan sonra ki kendisi telefon rehberimdekileri uygulamaya davet etme önerisiymiş tüm rehberimdeki herkese (annem babam ablam amcam hocam arkadaşlar kızlar ) hepsine 90 tane mesaj yollamış :))))) uygulamayı sildim sildim olmadı telefonu kapatıp açtım olmadı.. En son sim kartını çıkartım telefonu kapattım programı sildim anca durdu sonra nickimide acayip saçma birşey yapmıştım kimseye söylememiştim sonra dan babamlara söyledim arkadaşlardan bir tanesi de anladı yayıldı :D en büyük gerizekalılığım o andı :D o gün bugündür hiçbir bildirimi okumadan onaylamam :D isterse arapça olsun anlamazsam onaylamam :))))
02 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya kötü olmuss olsun gecmis olsn:D
Cevap sahibi+1 yılSaol :)) ama hatırladıkça gülerim gerizekalılığıma :)))
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılhavuzda yüksek bir yerden atladığımda düşen şortum.. Ve altımda olmayan iççamaşırım..
İyiki sadece 4 kız 5 erkek vardı tanımadık..
Ve birşey farkettim utanç bir yerden sonra yerini normalliğe bırakıyor..
Yüzzem totom meydana cıkacak diye istediğim şortu vermeyenlere inat kenardan o halle yürüyüp kendim almıstım.. (=02 Yorumla
Soran+1 yılahahah :D baya malzeme oldun yni :D
Cevap sahibi+1 yılBence onlar oldu.. (: tüm varlığım malım mülkümle gıcıklık yaptım.. isyan ettim :D
onlar düsünsün durumlarını :p
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakın bir erkek arkadaşım lisedeyken beden dersinde esofmanlar falan vardi ustumuzde ve cocugun seyi cok belli oluyodu esofmanin ustunden. Bide uzerine erkekleein yapmasini en cok istemedigim seyi yapinca yani eli seyine gidince (artik kasiyolar mi napiyolar bil iyorum ama yapmasinlar yahu) gozum takilmisti seyine bakmistim beni bakarken yakamlamisti bir iki saniye birbirimize bir baktik o 2 saniye bana 2saat gibi geldi. Yuzune bakamadim uzun sure
05 Yorumla
Soran+1 yılbizim sınıftada öyle cocuk vardı hatta onunki hep kalkıktı kızlar görüp görüp gülerdi bn bikere baktm cocuk yüzüme baktı cok kötü olmstm bnde
Cevap sahibi+1 yılAma esofmanin uzerinden cok belli oluyodu ya Allah onu alana sabır versin dkcmd ha bide seylerini kasimalari cok kotu oluyo ya herkesin icinde
Soran+1 yılaynen igrenc ya kasıma değilde düzeltiyolar.. . d. d. d allah abazalardan korusun bizi valla
Cevap sahibi+1 yılDüzeltiyolar mı bana mı yükseliyo len bu çocukk !!
Soran+1 yılahahaha:D
+1 yılmarketten biseyler aldim ve kasaya gectim , kasa bostu ve bende 35 lira civarindaki maddeleri elimdeki bozuk lira ve kuruslarla ödemeye kalktim tam o sirada arkada kuyruk birikti ve salak kasiyerde tam 15 dakikada anca sayabildi paralari arkadaki insalar bana bakip bakip duruyorlardi yerin dibini girdim kip kirmizi olmustum o an :D
12 Yorumla
Soran+1 yılbekleyenler icin kötü kasiyer icin güzel omlus bol bozuk para:D
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
52Cevap
Biri yazmis ama bende denize gidicektin benim sortumun bir yeri yirtilmisti babam girmicekti o gun onun ki de epey boldu bağladım sktim flan ama gene düşüyodu sonra denize girdim yuzmeye calstm surekli kayiyodu dalgabin biri bir geldi bacagimin altina kadar düştü ve o sira deniz kalabalikti millet denize dalıp dalip duruyodu disarda olanlar gormemistir ama altta cok dalan vardı onlar mutlaka gormustur ki iki tane kiz vardı suyun altinda durma yarisi yapıyorlardı kesin gorduler varya brn direk sortumu cekil uzaklastim ordan :D
04 Yorumla
Soran+1 yılahahah:D bu her erkeğin basına gelmiş galiba:DDD
- +1 yıl
Sorma ya birde bizim genel bir yakindigimiz konu denizden cikarken oluyo belki bilirsin. Denizden çıkarken sular dokuluyo e sortta tam seyimize yapisiyo yani tum hatlari belli oluyo bazen kalkik oluyo cikamiyorum arkadaş kiz arkadasimla gitmistik malum yani denizde opustuk flan cikalim diyo ben bunu tutuyorum biraz daha dur anladı sonunda nası gülüyo :D deniz skntimiz cok yani :))
Soran+1 yılsuyn kaldrma kuvvetindendr sdsfsd. d. d
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Bartında yüzüyorum diye kafayı soktum denize , yanlışlıkla ters yöne gitmişim kız toplulugunun arasına daldım bizde 9 erkek falanız onlar sandım gözüde açamayınca şaka yapıyorum diye 2-3 tanesini mıncırdım bacakları böyle pürüssüz falan kafayı kaldırdıgımda o utanç... :,(
03 Yorumla
Soran+1 yılohaa:D cığlık atmadılar mı ne dedin peki sonra
- +1 yıl
Ya çıglık degilde böyle hani bacagı havuzda hızlıca çekersin bir dalga olurya öyle birşey oldu ben korktu diye dahada iştahlandım sag elim yukarlara yani arkadan 1 kere poposuna bile çıktı.
Kafayı kaldırdım özür dilerim dedim onlarda utandı ama etraftan bakan erkek gözlerini gördüm belki ailesi belki degildi arkamdaki topluluk yanıma gelmeseydi duman ederlerdi. - +1 yıl
Bir tane daha var denize geldik grup dagıldı abiler denize girecez diye tutturdu akşam akşam şort çekip gittik minik 6 yaş bile olmayan çocugun dizinin üstüne gelen suya bir abi balıklama atladı okadar insan bize baktı tanımıyor numarası yaptık hafif hafif uzaklaştık kıyıda köşede girmek zorunda kaldık
hoşuma gittiği için önünde tweety resmi olan boxer almıştım kazara onu giyip havuza gitmişim 20-25 kişi vardı o an bir arkadaşımda video çekiyordu havuza geldik eğleniyoruz gibicisinden hatıra kalsın diye 1 hafta gibi bir zaman sonra eve ödev yapmaya gelen kız ve erkek karışımı 1 adette öğretmen içeren topluluk pcde bunu bulup izlemişler öyle işte bu aklıma geldi. D
01 Yorumla
+1 yıl13-14 yaşındaydım. Cinsel dürtüler üst düzeyde. Yazlıkta annemin babamın komşuya geçtiğini düşünerek, yatağa uzandım. Başladım operasyona ) bir süre sonra kendimden geçtiğim anda, çat dedi kapı açıldı. Babam bir şey almaya gelmiş. Penisi nereme sokacağımı şaşırdım. Hediyelik eşya gibi elimde duruyordu ) Utancımdam 3-5 gün kafamı kaldıramadım. Gençlik işte )
12 Yorumla
Soran+1 yılhmm kötüymüs sanırım her erkeğin oluyo bu ergen yaslarda.. ee baban bisi demedimi
- +1 yıl
adamcağız ne desin, belli etmedi tabi ama, işine yarayacak şeyi aldı ve çıktı. o gündür bu gündür kapıyı çalmadan içeri girmez)) Yine de tedbirli olmak lazım. 32 yaşında bir aksiyonu daha kaldıramam )))
7-8 yaşlarındayken bir bir akrabanın evine gitmiştik. Evlerinde havuz vardı fakat bende şort yok beyaz donla girdim bende. sonrada ıslak ıslak annemin yanına gittim evin salonuna. Fakat yaklaşık on kadar orta yaşlı teyze benim ıslanıp transparan olmuş donumdan gözüken pipime bakıp güldüler, dalga geçtiler. İşin komik tarafı ise ben bunu 20 yıl kadar gördüğüm bir rüya sanıyordum meğerse değilmiş şok olduydum rüya olmadığını anlayınca.
01 Yorumla
Soran+1 yılahahah:D
İskeleden denize atlıyordum. Bir kaç kez atladıktan sonra kıyıya çıktım. Sert atlamanın etkisiyle şortumun altı yırtılmış ve benim takımlar dışarı çıkmıştı :D ama ben fark etmemiştim. O halde yürürken beni komşunun küçük çocuğu gördü ve başladı gülmeye :) . Bende ona neden gülüyorsun diye sorduğumda durumu parmağıyla işaret etti :D. O an bir hass.. dedim ve hemen havlumu belime dolayıp şortu değiştirmek için eve gittim :D
16 Yorumla
Soran+1 yılahahahahaha:DDDD
Soran+1 yılbaya psikolojini bozmustr tabi:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiger soruna da cevap verdim burada anlatiyim. Lisedeyken okulun en guclu kizina artistlik yaptim tum siniflar koridora toplandi merakla izliyordu. Kiz beni duvara yapistirip kollarimi tuttu ve arka arkaya iki tane olumcul diz atip beni yere serdi. Aci icinde tuvalete kostum ve 1 ders boyunca orada kivrandim, sonra da 2 gun agridan okula gidemedim. Tum okulun gozu onunde kizdan yedigim o cok sert dayak en rezil animdir.
08 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya bir dövemedin mi kızı sonra
Cevap sahibi+1 yılDenedim yine dayak yedim. Her seferinde orama vurdu cunku direkt vucudum kitleniyo vurunca
Soran+1 yılvay kezban vay
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle ya kezban ki ne kezban. Lise boyu kac tekme atti ben sayamadim
Soran+1 yılbir doktora görün bnce o halde.
Soran+1 yıly tamam vursunda oraya vurulur mu hic yazık cocuğa:D
Cevap sahibi+1 yılYa aynen iste dizi karnima atsa bu kadar kizmam da hep ayni yere. Aslinda fiziksel esitlik o sekilde saglanmis oluyo ama cok aciyo be kardesim, insan insanin orasina vurmaz :D
+1 yılbir sabah uyandım evde kimse yok sanıyordum boxerla çıkdım odadan mutfağa giderken esnedim gerildim baya bir yarı çıplak gerilirken bir anda bir bakdım mutfak masasın kahvaltı yapıyormuş akrabalar annem kız kardeşim falan hepsi bana dikmiş gözünü bende bozuntuya vermedim tabi günaydın dedim yavaş yavaş odama çekilip depresyona girdim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılahahaha:D yazık olmuş. d cıkmamıssındr odadanda. d
- +1 yıl
tabikide çıkmadım öyle durdum odada dakikalarca boş gözlerle duvarı izledim :D
Benim kardeşim engelli diyen sevgilim in kardeşini facede engellediğini sanmıştım benimde babam engelli demiştim benim facede engelli olduğu için sonra biraz anlattı kardeşini utancım dan çukur Kazdım kendimi gömdüm
12 Yorumla
Soran+1 yıleroor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamaninda pantolonum yirtilmisti ceketle sardim ama fermuarin oraya kadar yirtilmis haberim yok ben saf saf arkadaslarla guluyorum egleniyorum hatta salak gibi gobek atiyordum surekli kizlar guluyodu anlamiyodum sonra egildim bir baktim ne goreyim meger donum da gozukuyomus :)
14 Yorumla
Soran+1 yılovvv:D
Cevap sahibi+1 yılYaa bir de bu olayi babama anlatinca onunda sen de o kadar domalmasaydın demesi de baya utandirmisti :)
Soran+1 yılbabaya bak:D
Cevap sahibi+1 yılHazir cevaptir kendisi :)
+1 yılSevdiğim çocuğun önünde kusmuştum ilkokulda ama sonra o da beni lavaboya götürmüştü yardım etmişti :')
23 Yorumla
Soran+1 yıluaa ne güzel centilmenmiş cocuk:D sonra noldu aranız?
- +1 yıl
Bişey olmadı yıllarca bakıştık öyle :D
- +1 yıl
bende olsam öyle bir durumdan faydalanırım azizim
+1 yılBoynerdeydim geziyorum alisveris falan derken bir mankene carptim pardon dedim insanlar bakti derken herseyi birakip agir agir uzaklaştım ortamdan :D
27 Yorumla
- +1 yıl
Haahahahaahha napayim amaaa ya. d
Soran+1 yılolabilir ya insanlık hali. d
- +1 yıl
:D bence eic bu bu hahaha :D
- +1 yıl
Gül ttabiikii :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılPazarda alışveriş yaparken cantamdan cüzdan lâ aynı renk olan pedimi çıkarmıştm. birkaç saniye o şoku üzerimden atıp cantama atamadım. pazarcılar benden şok tabi. yüzlerine bakmadan parayı bir hamlede çıkarıp verip kaçar adımlar lâ uzaklaştm
15 Yorumla
Soran+1 yılAHAHAHA bu cok fena olmuş gecmis olsun :D
Cevap sahibi+1 yılGeçmedi yıllar sonra aynı hatayı bakkalda yaptm bu sefer yaşlı amcaların bakışlarına maruz kalmışken. çnkü ben içeri girdiğmde muhabbetlrini kesmiş çıkmamı beklıolardı. hepsi gördü yani :((
Soran+1 yılsen orkid taşıma bnce. d
Cevap sahibi+1 yılNe zmn taşımasam birisinin ihtiyacı oluo :)) artk Tampon à geçiym dedim düğün salona girince kuzenim çantmı cekti girişte yerw döküldü herşey onlarda masanın altına doğru yuvalrndı gitti. bıraktm almadım. alamadım. yapamadım :Dbu konuda bahtsız bedeviyim
Soran+1 yılorkidle alakalı bir cenabetliğin vr bnce.. . d
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 yil once karin agrisindan dolayi doktora gitmistim dokto karnimi elle muayene ettikten sonra eldivenleri giyip ic camasirimi indirdi yumurtalari ve aleti kontrol etti benim dumen dayanamadi birden kalkti doktor 35 yaslarinda duzgun fizikli hosbir bayandi aletimin kalktigini gorunce hafif tebessum etti en cok ozaman utanmistim
02 Yorumla
Soran+1 yılee cok ellerse olacağı o.
Cevap sahibi+1 yılBir anda bayrak diregi gibi oldu aletim neredeyse bosaliyordum ucuz atlattik eve gidince doktoru hayal edip yarim kalan isi tamamladim :D
- Diğer konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılGece piknik alanında sadece biz varız sanıp deli deli dans ediyordum ama nasıl dans sonra arkadan biri bana ışık tuttuğu an ölmek istedim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılahaahahha. d. d. d nasıl kactın snra. d
Utanacak ne var onda yauv.. ben demire taktırıp pantolonumu yirtmistim boydan boya resmi kiyafetle acik popoyla :)) ankarada tren e binmek zorunda kaldim.. kiyafet resmi olunca insanlarin ilgisini daha da cekmisti.. yauv dun gibi utanirim
03 Yorumla
Soran+1 yılbinmeseydin kesek bir ceket alıp bağlayaydın arkana. d
Soran+1 yılneyse olan olmus komik hatıra diyelim artık
ay bir kez 5. sinifta (dersin bitmesine az kalmisti ve ögretmen tuvalete gitmeme izin vermemisti) dersin ortasinda altima kacirdim hahah :D saliverdiydim... sonra o okul bitene kadar hep dalga gectiler benle :( :D
01 Yorumla
Soran+1 yılherkesin basına geliyor bunlar ya. d
Kuaförüm, iş yerinde yere sampuan dökmüş avanak apdiler bende zaten yorgunluktan bitmişim basmısım sampuana uzunca bir kayıp duvara tosladım öyle durabildim herkeşler güldü vaziyetime hem sinirlenmiş hemde utanmıştım kalabalıktı bide...
01 Yorumla
Soran+1 yılhadi yaa
Denızde gözlerm kapalı yıgenımı omuzuma alıcaktım daldım yıgenımı dıye kapalı bır bayanı aldım omuzlarıma nasıl bagırdı nasıl ozur dıledık felan :)
13 Yorumla
Soran+1 yılhmm kötü durum.
Ahahah senin utancını okurken aklıma bizim kızlar geldi. o feci rüzgarların esmesini ne çok isterdiler :d
12 Yorumla- +1 yıl
bu kızlarda bir acayip azizim
kızların önünde dalga geçilmesine tahammülüm yok.
7 yaşındayken babam kuzenimin (bayan) önünde dövmüştü ben bir utanmışım o günden sonra babama artislik yapmadım (18ime kadar)03 Yorumla
Soran+1 yılhımm kötüymüs olsun gülüyosundr simdi o hallerine
l*n yapma ya hatirladim gene
Salak salak lisede turku soylemeye ciktim sesimde fena. Degildir ama iste kimsenin karsisinda soyleyemezdim turku hoca zorla cikarmisti ciktim turkuye basladim agladim oturdum :-P02 Yorumla
Soran+1 yılahahaha kac yasındaydın. d
+1 yıl400 kişilik taraftarın önünde takım arkadaşlarım şortumu indirmişti hakem dahil herkes gülmüştü...
01 Yorumla
Soran+1 yılohaaa
Koridorda yürürken kizlar güzel bacakli kiz diye bagirdilar sonra da erkekler bakti yerin dibine girmiştim :D
03 Yorumla
Soran+1 yıltam piçmiş cocuk :D
sanırım 8. sınıftım o zaman msn vardı onu kullanırdık i arkadaşımla dertleşiyodum platonik aşığı olduğum kızın herşeyini anlatmıştım konuşmalar kaydediliyodu ablam onları okumuş bana okuduğunu söylemişti çok utanmıştım o zaman çocukluk işte :D
00 Yorumla7-8 büyüklüğünde sevgilim ile ilgili yazdığım bir mesajı, arkadaşıma göndermek yerine sevgilime gönderince yerin dibine girmiştim.
02 Yorumla
Soran+1 yıleee sonra nasıl toparladın durumu :D
Sevdiğim çocuğun elini tutmak için bilek güreşi yapmıştım sonra kız arkadaşlarımda benimle bayaa dalga geçmişti rezillik -_-
11 Yorumla
Soran+1 yılonu lisede bnde yapardım. d
+1 yılBabamın beni internet cafede yakaladığı gün ^_^ okulda sanıyodu adam geldi buldu beni dedim yer yarılsa icine girsem bulamasa beni :P
02 Yorumla
Soran+1 yılbnmde basıma geldi ama annem yakalamıstı. d
+1 yılkantin sırasında önümdekii kızaa beni ittirmelerii ve kızın altında hiçbirşeyy olmayısı utancımdan yerin dibinee girdim
04 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya kötüymüş bu bak
- +1 yıl
kız nedense tepki vermedii ama ben hiç sevmemm böyle gevsekligi
Soran+1 yılneyse ucuz atlatmıssın
- +1 yıl
bişey desee döverdim zatenn ablası
2 sene önce testislerimde dönme vardı onun ameliyatına girdim hastanede yatarken doktor ve stajet 5 6 kız gelio bakıp elliyodu orda çok uttandım ve bişey olacak diye korktum :D
04 Yorumla
Soran+1 yılseni deney faresi gibi ellemisler knka:D
Soran+1 yıldini seyler düsünseydin D:
+1 yılgecen parkta oturuyodum bir abla vardı 38 yasında bende 28 bir arkadasım konusudyok bir baktım dükkan acıkl kalktık ayaga arkamı döndüm kapattım noldu dediler oturmaktan sıkıldım dedim gördümü bilmiyom
00 Yorumla
+1 yılAllahım düşünim dur hmmm Bir çocuk beden dersinde pantolonumu indirmişti ama pişman oldu :D
024 Yorumla
Soran+1 yılooo cok kötüymüş bak bu
- +1 yıl
benimki donla beraber indi azizim
- +1 yıl
Kötüde utanmama gerk kalmadı bana bu şakayı yapan çocuğun hali daha kötü oldu aldım çocuğu bizim orda lağam kuyusu vardı kaldırdım onun içine attım dövüp :D
Soran+1 yıloff cok kötü yapmıssı cocuğuu
- +1 yıl
Haketti ama oda tam adamını buldu şakayı yapacak nasıl cesaret etti onu anlamıyorum ya :D
- +1 yıl
donumu indirince ben cloud-4.steampowered.com/.../320x320.resizedimage
Soran+1 yılgaza gelmistr milletten kac yasndaydın ozmn
- +1 yıl
Benim donum inincede bu knk :)) https://hizliresim.com/aPbzGO
- +1 yıl
15 yaşındaydım :D vede herkes benden korkardı fazla konuşan bir tip değildim beni niye seçiyonuz ya saçma :D
- +1 yıl
yok ben zaten seni kastettim azizim benimde indirdiler ben hiç birşey yapmadım :D zaten onlarda normal karşıladı gülmediler
- +1 yıl
Knk senin durum komikden çok garipmiş :D hiç tepkii vermedinmi ben direk pantolonumu düzeltip çocuğu duvara fırlattım :D
- +1 yıl
kızlar arasında olsaydık bir tornado çakardımda erkekler arasında ne olcak herkesde aynısından var be azizim neyse dotada pick sıram geldi hadi görüşürüz
- +1 yıl
Lol oyna dotadan daha iyi :D
- +1 yıl
lol bebeler için
- +1 yıl
Evet evet ne demezsin :D kolay değil okdr knk :)) bebelerin oyunuda değil emin ol
- +1 yıl
dotaya kıyasla bebe oyunu
- +1 yıl
Hayır? Bahset bakalım neden böyle düşünüyorsun?
- +1 yıl
bikere kendi kulen ve creplerini kesme sistemi yok bu 1
karşı taraf seni kesince senin parandan gitmiyor buda 2
oynanış dotaya göre daha kısıtlı bu yüzden daha kolay 3
rün sistemi var kabiliyet sistemi var herkes eşit başlamıyor 4
jungleye totem atınca jungle spawnlanmaz dota karşı jungle kasamaz 5
daha sayayım mı - +1 yıl
Say sayda mantıklı nedenler değil bunlar knk :D oynanışta pek kısıtlı değil ve herkeste eşit başlıyor knk 4 lvller 4 lvllerle giriyor bu yüzden herkesde eşit rün ve kabiliyet oluyor bu kabiliyetlere nasıl vereceğinde tamamen sana kalmış daha kişisel özelliklere dayanıyor rünlerde aynı şeklde :))
- +1 yıl
adam rün alcak parası yoksa kim ne derse desin dotaya göre kat kat be kat basitleştirilmiş
- +1 yıl
Adamın rün alacak parasımı yok? Gerçek paraylamı alınıyo sanki para kasarsın alırsın :D ve dotaya görede basitleştirlmiş diyorsun doğrudur daha kolayda abartılacak kdr değil knk :D
- +1 yıl
bu yüzden dota proları bukadar çok saygı görürler
- +1 yıl
abartılacak kadar kolay :D oyna anlarsın ama dota 1 oyna ozaman anlarsın
- +1 yıl
:D oynadım knk :D bir süre oynadım sıkıldım zaten lol de daha raht hareket ediyorum kendimi kasmadan ama bir konu gerçek dota daha zor herolar falan daha değişikte okdr abartılacak kdrda zor değil :D
Freni olmayan bisikletle kendimi yokuş aşağı saldım marketin duvarına çarparak durmuştum utanç verici :/
13 Yorumla
Soran+1 yılhem utanc hemde acılı bir deneyim olmuss gecmis olsn
- +1 yıl
hahha bendede oyle olmustu cok aglamistim
lisedeyim boş ders erkekler tuvaletine gittim dolu birde millet sigara içiyor kızlar tuvaletine girdim benim girmemle tuvaletin dolması bir oldu içeride baya bekledim bu arada çok enterasan muhabbetler dönüyor onu da duymuş oldum
00 YorumlaOrtaokulda masa tenisi oynardım, turnuvada Son 4 e kalmak için mücadele ederken, 2. setin Son atışında raket elimden fırlayıp hakemin kafasına çarptı :-)
01 Yorumla
Soran+1 yılokadar utanc verici değil ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek arkadaşım annesiyle alışverişe gitmişti kadında genç görünüyo gördüm görmemezlikten geldim sinirlendim annesi anlamadı ama sevgilim anladı sonra annesiyle birlikte yanıma geldiler çok utanmıştım
02 Yorumla
Soran+1 yılooo buda fenaymışş
Cevap sahibi+1 yılrezalet :D fenadanda öte
ben misafir masasında fena osurmuştum
lanet olsun felaketti sonra koridora gidip kahkaha atmıştım.14 Yorumla- +1 yıl
detayli anlat kanks gulelim biraz : D
Soran+1 yıl:DDDd ahaha
Herhalde kardeşımın tekerleklı sandalyeyle metroya bınen adama sen neden orda oturuyorsun kalk demesıydı :/
01 Yorumla
Soran+1 yılkardesin tam öküzmüş..
hafif bol gelen şortumla şiddetli birşekilde havuzdan çıkınca şortum baya bir inmişti çıkmamla suya girmem bir oldu allahtan kimse farketmedi yani en azından ben öyle umuyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılsanırım her erkekte oluyor denize girince bu sıkıntı
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. yahu deminden beri düşünüyorum da ben ne utanmaz bi' adammışım :/
01 Yorumla
Soran+1 yılahahah:D
eski kız arkadaşım benle birlikte olmak istediğini söylemişti bende biz ayrımıyızki demiştim :/
12 Yorumla
Soran+1 yılaslında iyi niyetinden cevap vermssn kız ağr abazaymıs. d
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk defa beyti yiyecektim garson ne icersiniz dedi ayran dedim masada herkes bana bakti beyti yogurtlu olur dedi 15 yasimda falandim beyti senin neyine bok ye dedim icimden :))
05 Yorumla
Soran+1 yılahaha :D olsun küçükmüssün ama
- +1 yıl
Komikmis ama mimik oynamadı niye acaba
Cevap sahibi+1 yıltrajikomik bir durum oldugu icindir belki
- +1 yıl
Öyle laf edecek hea?
Aynısı bana oldu İstanbul dönüşünde ismailin yeri var orada durduk iyi bir et istedik 1.5 kilogram yanına yogurt ve diger elemanları sıraladık (ayıpolur saymıcam) içecek sordu ayran dedim yogurt istemiştiniz dedi babam ordan sanane keyfimizin kahyasımısın sen ne karışıyorsun sen burada istedigimizi getirmek zorundasın senden akıl isteyenmi oldu kaybol dedi. Çocuk yazık utandı ama yoksa ben küçük düşecektim.
Cevap sahibi+1 yılkotu oluyor ya zihnime islemis hatirladikca fena oluyorum :))))
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçen sene stajdan dönerken niyetliyim bir kadın bildiğin zorla kendini fortlattı ama kadın da iyiydi sağa sola da kaçamadım kalabalık otobüs niyetim bozuldu mu acaba bilemedim.
04 Yorumla
Soran+1 yılahaha aklımda deli sorular:D
Cevap sahibi+1 yılDua etsin ramazandı ramazan olmasa bilirdim işimi hahah :D
Soran+1 yıltam zamanına denk gelmis desene. d
Cevap sahibi+1 yılHarbi abartmiyorum bu İstanbul tuhaf yer gecende metrobüsde bir kadın geldi dikeldi başıma koltukta oturuyorum. Demiri tutarken böyle elini kaydiriyordu bazen sonra incirliyi sordu dedim cevizlibaga kadar inmeniz lazım diye böyle dudaklarını kaldırarak hii zincirlikuyuda insem de olur o zaman dedi. Sonra zincirli kuyuda inerken sirtima gosuslerini degdirerek indi ciddi abartmiyorum yalan yok. Başkası olsa affetmez :) ya öyle çok yakisikli tipimde yok ama seytan huyluypr yolluyor herhalde bana :)
Tatilde hoşlandığım yabancı çocuğa ''excuse me'' diyeceğime ''nice to meet you to'' demiştim:(
00 Yorumla
+1 yılAndımızı okumaya çıkarken ayağım takılmıştı ^^ [Düşmedim hıhıh]
10 YorumlaTahtaya fermuarim acik ciktim ve bir metin okudum...
01 Yorumla
Soran+1 yılovvv sonra o gülüşmeler kötü bir anıymıs:/
Fıtık ameliyatı olmuştum bundan 5 yıl önce doktorlar tşğı okşayıp duruyodu bide eekek. Daha gereksede olmam
04 Yorumla
Soran+1 yıltepki gstermedin mi
Soran+1 yılfıtıkta seye mi bakıyolar yni blmydm
Gizli Üye(30-35)+1 yılDenizde yuzuyordum şortum biraz boldu ondan sonra büyük dalga geldi beni bir attı şortum çıktı allahtan kimse görmedi
14 Yorumla
Soran+1 yıleee sonra naptın nasıl caktrmadan buldn
Cevap sahibi+1 yılDenizde dalga olduğu için 3 5 kisi vardı hemen yakina düşmüş allahtan yuzuyormus gibi yaptim giydim
Soran+1 yıliyi kurtarmıssın:D
Cevap sahibi+1 yılBirde yine dalgalı birgün yuzuyordum denizdede 2 3 tane sarışın çok güzel alman kızlar vardı onlara hava atmak istedim kulaçlar atarak onlara doğru yaklasiyordum gelen dalgayi farketmedim sonra dalga beni bir çevirdi biraz su yuttum kizlarda gulduler hemen orayı terkettim
+1 yıltellerden atlarken pantolunum yırıtlmsı ortaokulda 1 tane daha var ama soyleyemem. D
02 Yorumla
Soran+1 yılbnmde oldu ama daha kötüsü. d. d
- +1 yıl
nasıl daha kotusu d etek mı dsutu d
+1 yıl1. Sinifta herkesi icinde altima yaptm ve babam ogretmenimdi...
03 Yorumla- +1 yıl
Ohaa :D
- +1 yıl
Direk eve goturdu birde evde gulduler mk altima yaptm derken kucuk abdestimi ama ne fark eder... cok rahatlamistm l*n ;)))
Soran+1 yılahahaha :d halada arada diyolar dimi. d
Gizli Üye(36-45)+1 yılortaokulda altıma işemiştim.. bide o yaşlarda hapşurduğum zaman yanımda kimse yoksa ölceğimi zannedip kendime çok yaşa derdim :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmazmı :D kavga etmiştik kız arkadaşımın yanına gözü şiş gitmek :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D oo oda kötüymüş. d ama olsun baya ilgi göstermistir.
Cevap sahibi+1 yılyazık buz tedavisi yaptı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim yokta abim lisedeyken ishal olmuş altına kaçırmış yolda gelirken hiç unutmam 😄
00 Yorumla
+1 yılHmm benimki hic yok mukemmel bir kizim ulen
02 Yorumla
Soran+1 yılheyt be özgüvene bak :D
- +1 yıl
hahahah sevgilim sagolsun cjcvvdvgdb
yengemin beni osbir cekerken yakaladigi an...
02 Yorumla
Soran+1 yılee sonra noldu:D
+1 yılSevgilimin yaninda düstüm :-DD
12 Yorumla
Soran+1 yılo benimde basıma gelmişti:D dalga gecmistr kesin. d
- +1 yıl
En basta akli cikmisti, suratim dagildi diye. Korktu.
Sonradan dalga gecti, superman diye. :-)))
+1 yıldonumu indirdilerde pek utanmadım :D
02 Yorumla
Soran+1 yıloha sfasdfs. d. d
- +1 yıl
kızların önünde olsa belki utanırdım ama
Telefonla uğraşırken direğe çarptım 😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılahahaha komediymiş buda:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılsüdyenim balkondan aşağı düşmüştü
14 Yorumla
Soran+1 yıl:DDd
Cevap sahibi+1 yılçamaşırları asarken altta da erkekler toplanmış sigara içiyordu :DD:D
Soran+1 yılovvv:D
o kadar utanmıştım ki anltamam
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri